Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ušakovs atvainojas par necenzēto sarunu domes sēdes laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zita
z
viniem ir jaatkapjas. mes jau nezinam varbuut visi musu milotie deputaati tik pavirsi (jautri)pienem lemumus.un ir rezultaats latvija krize............kauns par so zemi.
daunitis to vispār
d
Tur jau tā lieta, ka Ušakova izdarības liecina, ka viņam ir ,,learning disabilities''. Tādam pat izprast rakstītu tekstu ir grūti, bet, tā rezultātā nonākot frustrācijā, viņam pasprūk stipri vārdi, kas apliecina piederību plašajai lumpenproletāriešu saimei.
vispār to daunitis
v
nē, es tikai par to, ka ir ļaudis, kurus izglītot ir bezjēdzīgi. genofonds.
kuza
k
visa lieta par ko vins lamajas....................jo es gan negribetu stradat ar cilvekiem kas mani kaitina..............un ja mani lemumi butu pareizi es izdzitu ara,lai nemaisa stradat go out..............un jaievero kas ieguva likumigi spelet pirmo violi.................te inteligenti gruti piejiet jautajumiem jo valda haoss pratos.............
daunitis to vispār
d
Klausies, Tu taču neņem nopietni tos murgus par četrām augstākajām izglītībām? Kādas izglītības? Pa kuru laiku tas trīsdesmitgadīgais šmurgulis būtu pabeidzis četras augstskolas? Čelovekam smadzeņu karsonis tāpat kā sarkanajam militāristam un slepkavniekam Tuhačevskim. Tam arī patika no pirksta izzīst nereālus ciparus(smadzeņu sifiliss?).
vispār
v
tādam urlam acīmredzot arī 6 augstākās izglītības inteliģenci neradīs.
mammīt, mīļo
m
Ušis un Šlosis lai pedalējās atpakaļ uz Varenplašo sūdučupu! Kā es pārsmējos par ''šamējo'' teikumu! Kāds labs apzīmējums, nekad neaizdomātos!
Uldis
U
Tāda nākotne mūs sagaida ja beidzot nepievērsīsimies dekolonizācijai.
daunitis
d
У Ушакова три или четыре высших образования. А у вас - ни одного. Зато вы - латыш. И поэтому имеете право Ушакова называть быдлом. ---------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---- Bidlam čelovekam laiks atpakaļ uz Tvaika ielu. Galīgi aptracis vai sēnes saēdies. Vai arī vienkārši neko nespēj pateikt par labu savam dižtautietim, kurš ir bijis pamuļķis vienmēr, bet nupat ir izmantojis lielisko izdevību parādīt savu muļķību kameru priekšā. Četras augstākās izglītības! Te jau pat ābolainajiem zirgiem jāzviedz!
daunitis
d
P.S. Šie divi āksti, kas spēlē parlamentu Rīgas domē, ir , ak vai, cik greizs spogulis vidējā vēlētāja gara spējām!
daunitis
d
Protams, nav jau no tā Kristovska arī diža labuma, bet Šlesers ar Ušakovu ir klauni, kurus striķīšu raustītāji no Maskavas ir ielikuši amatos. Viņu Kremļa saimniekiem, jāatzīst, ir laba humora izjūta. Tādus pamuļķus vēl tikai pameklēt.
vidzemes puika
v
to foršo džeku Ušakovu turpmāk sauksim par UŽASKOVU, tad vismaz kāds viņu respektēs.
e
e
abi sarunaājās savā starpā tā, lai viens otru saprastu
Inese
I
Sāc runāt, lai redzu, kas esi! Nostrādāja precīzi! Tikai kauns, ka TĀDS sēž mēra krēslā, patiesībā - abi vienādi, ko Šlesers jau sen apliecinājis ar savu stāju, valodu, sejas izteiksmi... Latviski - kriminālleksika, krieviem - ikdienas runa...Skumji...
es
e
Tur jau taa saskn'a rodas bl,peda,un veel h bez kura nevar iztikt ne viens,ne otrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO


Sižetu, kur dzirdama saruna, skaties YouTube!


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas