Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Ušakovs būs Saskaņas premjera kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anti sociķis
A
Sociāldemokrāti - tie paši komunistu atbalstītāji. Viņu sauklis - tavs ir mans, bet mans nebūs tavs!
Norakstāms
N
Par valodu referendumu vien viņu jānoraksta no politiskās skatuves. Un vēl jau divi vectēvi okupanti.
Sievas mainīt, lentas graizīt, nav
S
Lentas griezt, nav vadiit valsti. Nenoskrēja pat pusmaratonu,pietrūka spēka. Bija sasapnojies. Tapat būs ar premjerēšanu. Sāks ar lamuvārdu tirādi,tad vedīs Lužkovu pie rociņas uz Latviju- nomainīs mīļāko un atvedīs sekretāri no Maskavijas-tāda būs visa Ušakova valdīšana. Latvija nav pelnījusi krievu premjeru!.
Drīzāk gan tie ir zaļie cilvēciņi,
D
Te uzradušies tādi baņķieri, tādi BMX 6, Porsche Cayenne ,Land Rover Range Rover Evoque un Mercedes-Benz CLS 350 sociāldemokrati,ka Latvijai vajadzētu būt stāvā sajūsmā! Tūlīt visus aplaimos! Bet fig dabūsiet- varbūt brīvbiļeti smirdīgā un nesakoptā Ušakova tramvajā. Drīzāk gan tie ir zaļie cilvēciņi, nevis socialdemokrāti.
patiesība!
p
Kur ir tā tiešraide? Man neko nerāda
Šmaisers
Š
Atkāpies reiz, pretīgi redzēt šo slepkavu katru dienu
Santīms
S
Хотят ли русские войны? Не спрашивай у тишины, Не спрашивай у тех солдат, В мемориалах, что лежат. Спроси у цинковых гробов, В которых молодых сынов С земель соседских привозили Старухам, чтоб те слезы лили. Спроси у бравых тех ребят, В Кремле которые сидят, К погонам звезды пришивая, Дубиной «мирною» махая. Спроси у Польши и Литвы: Им о России снятся сны? У пражской ты спроси весны: Хотят ли русские войны? Спроси у венгров, как когда-то На танках русские солдаты, По Будапешту рассекали, Вугорцев к миру «приучали». Тебе ответит старый финн, Проживший много ‒ до седин, Как «мирно» русские войска Рвались сквозь зиму и снега. Спроси, что Украине братской, Заверенной в любви славянской, Из цепких рук большого брата, Зачем защит искать у НАТО? Спроси всех западных славян, Как миру их учил Иван… Миролюбив солдат Иван Бомбил Кабул, Афганистан. В их кишлаки и города Не мир пришел ‒ пришла беда. Спроси у вдов, детей Чечни, Хотят ли русские войны? Кто такой русский «миротворец», Тебе ответит всякий горец. Грузин, улыбчивый всегда, Сквозь слезы просто промолчит. От миролюбия соседа Сейчас его земля горит. Хотят ли русские войны? И от Китая до Литвы Найдется ль хоть один сосед, Который твердо скажет, ‒ «НЕТ?»
uh
u
NU, jā Rīgas kase tukša, vairs nav ko solīt vēlētājiem. Ūdens arī netirgojas... Toties valsts nu jau atguvusies un šāda tāda nauda parādījusies. Un tad jau visi klāt - gan "antikvariāta politiķi" , gan Maskavas sadarboņi. Un pie tam Ušakovs pirms gada meloja acīs un kamerās skatoties, ka neies prom no Domes. Vai melim var vispār ticēt???
Gudrais
G
Nevis SASKAŅA, bet САСКАНЯ. Lai jums visiem viss, ko visiem tādiem novēlam!
nu
n
Nemāk SC atrast premjera amatam cienīgu kandidātu.
huters
h
neil, vai tad jaundzimušie un piedeklarētie arī skaitās.
UN?
U
Izskatās ka tev Sapuvušo sukašova centrs maks
jasper
j
Ušakovam jau nu arī pārāk sekls skatījums par Dziesmu svētkiem (cilvēki priecīgi, sajūsmināti). Cittautietim to nesajust. Latvieša izjūtas ir daudz, daudz dziļākas. Tie ir latviešu tautas dvēseles izpausmes svētki!!! Gadu desmitos un paaudžu paaudzēs šie svētki kļuvuši par tautas svētumu. Kabanova izteikumi (no kuriem viņš pat neatsakās) ir pretīgi zaimi, zemiska ņirgāšanās un mūsu tautas svētuma apgānīšana. Bet Ušakova secinājumi - jā, tā nu nebija labi, bet tie kuri norādīja uz Kabanova (ak, cik grūti izrunāt šī svētuma apgānītāja vārdu) nekrietno rīcību tiek pielīdzināti šim "atraktīvajam žurnālistam". Vai kaut ko zaimojošāku var izsacīt
mulkis
m
stulbs gājiens,jo tas neko neizsaka,smieklīgi un nožēlojami ir tāda balsošana,tas tā, lai sevi pašu nomierinātu.Man pietika ar video noskatīšanos,kur skanēja mātes valodā rupji izteicieni un šlesers pieļāva lamāšanos.Prasts cilvēks!
soģis
s
Tas saucas "Ziedojiet izlaupītai Rīgai!". Tieši tapēc es aizmuku no Rīgas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas