Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ušakovs: Kristovska dēļ Vienotība varētu nokristies vēlēšanu rezultātos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to pamela
t
pamela - šis cilvēks vienkārši NEVELK par ārlietu ministru!! Tam nav nekāda sakara ar to, cik viņš ir vai nav nacionāls - es arī esmu nacionāls, bet ārlietu ministram ir jābūt arī kompetentam, valodas zinošam, ar labām oratora spējām... nu nav šis pilsonis tāds, nav.
pamela > Ušakam
p
Tu nu gan fleitē.Kristovskim bija VISLIELĀKAIS vēlētāju plusiņu skaits.To,ka VDK/FSB/ pamatīgi raujas pirms VISĀM vēlēšanām zina pat mans kurmis dārzā,JO ĢVK ir nemain īgi nacionāli noskaņots neņemot vērā kādu amatu ieņem un savu viedokli pēc Narišinu vizītēm nemaina! Nil,tu skaties uz savu SC!Izmanto administr.resursus uz velna paraušanu ,pat aqr miroņu palīdzību / Dudajeva iela!/ ,ar nodokļu maksātāju naudu uzcel tieši pirms vēlēšanām brūkošas Potjomkina sādžas,TAUTAS saziedoto naudu/ vai Kremlis tev apmaksāja,tad priekš kam UBAGOJI ?/ tagad acis izbolījis "ZIEDO?"bērniem utt.Ja tik "labi"veicas SC,tad kamdēļ piekop Lemberga melu taktiku un stum savu feisu Saeima,kad pats nebalotējies?Letiņus "apjāt"grasies - "fašistu"klīnikas / ne Kremļa!"cienītājs? Maratoriju gribi uzbāst latviešiem? Tad ATSAKIES arī no 9.maija,krievu val.- otrās un nepilsoņu ieraušanu pilsonībā ,ko neparedz Ženēvas 1949.g.konvencija! ABPUSĒJI UŠASTIK,abpusēji.Nebāžat ar Urbi un Kremļa vēstures laizītāju Paideru UN Krievijas PLIGARHU savu staļina melu vēsturi. Novāc Pārdaugavā to Staļina locekli,tad varbūt būs dialogs,NE AGRĀK !!!
atbalsts >> prokurors
a
>> prokurors Un par savākto naudiņu vajag atskai†ities, Ušakovs. Sabiedrībai jāzin ziedotāju pilns saraksts. Vai KNAB nesaprot, ka šādi ziedojot ir labas iespējas atmazgāt līdzekļus?
traktorists Urbanovičs
t
Speķi, šašlikus es ēdu Iekostēju tos bez bēdu. Vesels gars ir tuklās miesās, Vai par resnum' kāds man tiesās? Vaigi man ir piln' ar speķi, Tur es nerunāju bleķi; Tak meičām esmu tīkams gan Ticēt variet droši man. Krievuškas ir foršas skatā Māras, Ilzes -- ejiet ratā! Ja mans Nilss ar meičas cienīt', Neņemtu viņš gan kād' Lienīt'.
трупный червь
т
Согласие - карманная партия Урбановича. Об этом говорят повсеместно. Насчет продажи мест в списках - этим следовало бы заняться КНАБу. Откуда у Урбановича крутой внедорожник? Один компетентный спец прямо так и сказал про ЦС - мафиозная структура. Нет у них никаких политических и моральных ориентиров. Постсоветские уроды. Даже русские голосовали за них с презрением. Но в этот раз ЦС наберет не больше 15 проц. Горе мафиозным спонсорам и тупым депуташкам!
vārds, uzvārds
v
Esmu VL! atbalstītājs, bet kā teica Raivis Dzintars vienā intervijā - ja viņu viedokļi dažās jomās sakrīt ar SC, tas tas nav nekas slikts - tas pats attiecas uz šo viedokli: pilnīgi piekrītu Ušakovam par to, ka Ģirts Valdis ir pagalam nejēdzīgs ministrs, kurš gan no sevis iedomājās sazin ko. Kaut mums būtu mazāk tādu amatieru ar pārāk augstām ambīcijām un zemu paškritiku.
fakts
f
Mēs balsosim ZZS. par zināmām vertībām.
fakts
f
Mēs balsosim ZZS. par zināmām vertībām.
Nevis kritīsies, bet pieaugs!
N
Kristovska dēļ reitingi pieaugs, nevis kritīsies, jo katrs saprātīgi domājošs latvietis zina, kāpēc Ušakovs nervozē. SC iekšienē ir nesaskaņas, PCTVL šķeļ krievu elektorātu un te vēl Kristovskis ar savu teikto norāda, ka krievi paši nesaprot , kur atrodas. Dabiski, ka Ušakovs trako, bet vēlētājs nav muļķis un labi zin, ka Kristovskis vienmēr ir bijis un būs par Latvijas interesēm!
krievs
k
ej paārstējies
sociāldemokrāts
s
Ir viegli pateikt dēļ kā Vienotība var nokristies. Kurš varēs pateikt dēļ kā viņi var "pacelties"?
prokurors
p
Ušakovs ir tikai Urbanoviča lelle. Faktiski viņš ir invalīds, kas laiku pavada gultā, vai ārstējoties. Lai pierāda, ka viņš ir spējīgs kaut ko lēmt un fiziski virzīt lietas uz priekšu. Kas par vietu iztirgošanu, tur tiešam daudz par to runā. Pat uzvārdus sauc. Lai Urbanovičs atslēpēno šīs lietas. Vai Kravcovs arī ticis Saeimā pērkot vietu sarakstā? Un par savākto naudiņu vajag atskai†ities, Ušakovs. Sabiedrībai jāzin ziedotāju pilns saraksts. Vai KNAB nesaprot, ka šādi ziedojot ir labas iespējas atmazgāt līdzekļus?
Lasītāja
L
Pilnīga taisnība Ušakovam.
spoilvens
s
Ушаков блефует. Самые большие проблемы сейчас внутри его партии Согласия. Там идет грызня. недовольство и много слухов в связи с продажей мест в списке кандидатов. Эти люди сами уже не верят. что наберут достаточное количество мест. Кроме того. Ушакову следует предоставить список спонсоров на его лечение. Где этот список пожертвователей? требуешь от других честности - будь сам таким. Согласие врет много и часто Tikai Visu Latvijai
ha
h
ko tas pussapuvušais kāposts muti vēl virina! Par mūsu nodokļu naudu knapi ticis uz pekām un jau atkal vemj virsū.Būtu labāk nosprādzis krievu cūka!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas