Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ušakovs: Mūsu vēlētāji nav sliktāki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm
h
"Ne latviski, ne krieviski runājošajiem SC vēlētājiem ar vēsturiskajiem notikumiem nav nekāda sakara." Smirdīgi meli.
aetys
a
lai iet kur naakushi. mans vecvecteevs nemira labpraatiigi
Lelle
L
Vai redzējāt kas un kā Centrāltirgu kontrolē??? Krievu mafija, kura sēž RD.
Lasitajs
L
Ja SC veletaji butu par labu Latvijai ne ar Putina kopienu tad Dombrovskim nebutu jauzstada noteikumi.Stavi pie ratiem U.Latviesi tomer ir nakusi pie apzinas,ka valsts ir pirma vieta.
Dollija fui
D
Dollija » Puķe 23.10.2010 18:05 Man žēl, ka Jūs tērējat laiku un spēkus, diskutējot ar nabaga cilvēciņu. Viņam tiešām ir lielas psihiskas problēmas. Bez jokiem. Es saprotu, ka viņš tagad satrauksies, bet tā nu tas ir.
hm
h
Ne mazākās nožēlas,par to,ka tika slēgtas entās Latviešu skolas. --------------------------- Un cik tad Ušakovs ir slēdzis latviešu skolas?
Jāzeps pestītājs
J
"Bija jāpieņem nepopulāri lēmumi, piemēram, par skolu optimizāciju, bijām spiesti aizvērt deviņas krievu skolas," stāsta SC līderis. - Ar šo te,lieliskais Ušakovs apliecina rakstiski,ka viņam interesē tikai Latviešu krievi Latvijā... Ne mazākās nožēlas,par to,ka tika slēgtas entās Latviešu skolas.
Prasti
P
Fui, cik prasti. Kad trūkst vārdu, lai izteiktu viedokli, sākt apsaukāties nav smuki. Vakar čeloveks rakstīja kto tak obzivajetsja, tot tak nazivajetsja. Tulkoju - kas citu apsaukā, tas pats tāds ir.
Dollija
D
Es neatceros, ka SC būtu nācis ar kādu labu ekonomisko programmu. Visu laiku atrunājas, ka viņiem nav zināmi kaut kādi skaitļi. Un vēl atceros, ka ierosināja palielināt budžeta deficītu, tātad vēl vairāk dzīvot uz parāda. Un vēl - ka parādu vispār nevajag atdot. Vairums Latvijas iedzīvotāju acīmredzot šiem ieteikumiem nepiekrīt. Tas ir viss.
Dollija
D
"Inetresanti", kur tu pats, puņķainā ute, atrastos, ja tādi kā es, nebūtu savaldīgi stāvējuši barikādēs par kapitālsistisko ekomoniku un demokratiju Latvijā? Bet nu man savaldība ir beigusies! 20 gadus dzīvot stulbumā - DIEZGAN! ----- Ak, tādi ir tie "labie" SC vēlētāji! Viss skaidrs.
Dollija
D
Pirms atgādini par smalkjūtību, neapgalvo par cita psihiskām problēmām, kā te viena komentārā raksti." --- Es runāju par visu mūsu - Latvijas tautas psiholoģisko mikroklimatu, kas nav tas labākais, jo nav atrisinātas etniskās problēmas, kas radās PSRS laikos. Tāds ir mans viedoklis, kas radies, lasot Ušakova un līdzīgu autoru rakstus.
Anna
A
Laikam, SC ir pašiem savs redzējums par krīzes iziešanas ceļu iespejam un viņi par to ir ne vienu reizi teikuši. Tikai, priekš kam tagad tos piedavāt? Vienotība un visa labēja koalicija ir savas korupcijas un ekonomisku noziegumu ķīlnieki, kuras, kā nav grūti minēt, ir sodāmi ar likumu. Tieši tāpēc viniem ir tikai viena izeja – turēties pie varas cik vien ilgi iespējams un pildīt pienākumus, kurus viņi paši, atradoties dažādas valdības sastāvos, parakstīja un mums uzlika. SC nevienam nav neko parada un ar šo faktu būs jārēķinās kredītoriem oficiālajās pārrunas ar SC. Tas nozīme, ka mums parādīsies reāla sadarbības un parādu atgriešānas iespēja, bet kredītoriem, ne tikai radīt ko un kāda veidā mums jādara, bet arī domāt par kompromisiem. Vienu lietu, tomēr, nevar saprast – daži apgalvo ka Vienotība nošķēlsies un SC būs iespēja tikt pie varas…kā? Tauta nav tik viegli celama un neies kārtējo reizi dauzīt Saimu. Kā tad? Ar kompromatiem arī neizdosies. Kas vēl paliek? Pieradījums ka vēlēšanas bija falsificētas? Arī jābūt ļooooti nopietniem pierādījumiem.
???
?
Ineteresanti, kur tādi kā Ušakovs un viņa "elektorāts" atrastos, ----------------------------------------- Un kur tavuprāt Latvijas pilsoņiem vajag atrasties? Tu esi kāds no to komuņaku pēctečiem, kuri nodarbojās ar Latvijas pilsoņu deportācijām?
Человек
Ч
Ушаков - лох. Урбанович - плох. А у меня - в башке переполох.
Uša
U
Dieva dēļ - pazūdi! :-)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas