Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ušakovs: Neatbalstīt Ziemeļblāzmas un VEF rekonstrukciju bija politisks lēmums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K
K
Nu ko, letiņi, tagad ēlerte tā pareizā un labā?! ;-) Bet varbūt vienkārši jums vēl joprojām kā ar vēlēšanām - pie vienas vietas ko, ka tik "krievi nenāk"? :D Un kas ir sanācis ar to jūsu izvēli? Nu bet OK-ēlerte ir labā. Pieņemsim. A, ko tad citu rakstu komentos, ēlerte ir maita? Ja labā, tad labā. Vienmēr
Dr. Aiskule
D
Vai Ziemeļblāzma kā jūgendstila arhitektūras paraugs vispār vēl nav iekļauta aizsargājamo arhitektūras / kultūrvēstures pieminekļu sarakstā??? To vajadzētu ar steigu izdarīt. 5- gadu darbības plāns? - Matu skaldīšana, ja runājam par arhitektūras un kultūrvēstures pieminekli, kas varētu sevi atpelnīt, kalpojot kā lielisks tūrisma objekts, gan kā vietējas nozīmes kultūras un atpūtas nams.
Matilde
M
Ļoti žēl, ka Ziemeļblāzmu neatjaunos. Riebjas tie politiskie lēmumi no kuriem ciešam mēs - sabiedrība.Ja viens nespēj uzrakstīt labu projekta pieteikumu, tad nenākt talkā vismaz ar padomiem - nu tas izklausās tik riebīgi un ļauni. Vēl izsmiet, ņirgāties... Kas Latvijā gan ir par sabiedrību?! Apmētāt citādi domājošos ar mēsliem, un vēl izteikt : cik žēl..Ne jau nu ir žēl nekā, priecājas, ka atkal varēs pasmieties par Rīgas domi. Pretīga tā liekulība. Vai tad KM neskar šī neveiksme? Nu jā, kas tad Augusts Dombrovskis par autoritāti Ēlertei un viņas politiskajiem sabiedrotajiem. Cik viņa ar visu savu KM ir zemiska, neticami, ka tādu cilvēku jūs, viņas vēlētāji, iebalsojāt. Tiešām neredzējāt kā nogrima Diena, tagad ļaujat KM un visu Latvijas kultūru pakļaut iznīcībai.
Sirmais
S
Rīga izskatās kā Krievija miniatūrā, proti visa pasaule vainīga krievu neveiksmēs tikai paši gan nav vainīgi. Bet tu , sūdainais . izmazgā muti ar hloru.
politologs
p
Tāpat Ušakovs atradīs naudu ziemeļblāzmas remontam, pat bez Elertes līdzekļiem... Bet kas attiecas uz situāciju kopumā, tad šī valsts nekad nedzīvos labi, jo tauta ir sadrumstalota uz latviešiem un krieviem, bet citu valstu pieredze rāda, ka tādām valstīm nav nākotnes...
krievs pamelai
k
Mēs Rīgā iztiksim bez taviem padomiem,nacistu palaistuve.
Sīmanis
S
Vajag izlasīt visu rakstu līdz galam un vēl klāt Putina komentāru. Tad nevajadzēs pa tukšo gānīties!
pamela
p
Lai nereklamē Krievijā Rīgu,jo no turienes lien bez reklāmas,lai nemaksā okupantiem Krievijā atstāto nodokļu pensijas,t.i.,šāpju"nauda no okupētās valsts!!!,tad pietiks visiem remontiem,kur tāpat 1/2 nozags.Cik izmaksāja MILJONUS krievu tejāters?Maskavas namu sāks remontēt par GULAGĀ mērdēto naudu!? Visas robežas ir pārkāptas!
SVF
S
UŠAKOVA: Nopirkt baseinu un strūklaku abiem mūsu spalvainajiem mazuļiem - Laikai un Raikai - bija politisks lēmums.
a
a
Ja latviešiem nevajag,lai dedzina nost un uzceļ vēl vienu okupācijas muzeju.
Indz
I
Ārkārtīgi z''el par Ziemļblāzmu, jo šī skaistā vēsturiskā ēka un tās apkārtne jau gadiem tiek vienīgi postīta. Tad, kad būs sabrukusi, atjēgsies tautas varoņi, kas gānīsies, ka gadu desmitiem, nekas netika darits lietas labā. Tad labāk būtu kādam to pārdevuši, lai neiet postā.
fricis
f
sevisķi Ventspils izcēlās ar augsti kvalitatīvu projektu.Kamēr zzs koalicijā - Ventspilij vislabākie projekti.
Pelēkais Vilks
P
pašvaldības vadītāja galēja nekompetence norāda uz viņa absolūtu nepiemērotību savam darbam. ~~~~~~~~~~~~ vai arī pašvaldības vadītāja partijas konstatēu savas vēlētāju bāzes intereses zudumu, kas jāceļ ar populistisku muldēšanu.
ff
f
Lūk tāda ir Ēlertes patiesā seja
Putins
P
Cienītais, absolūti neinformēts esat Jūs! Šajā konkursā, konkrētajā aktivitātē, kurā tika sadalīti 6,4 mio, varēja pieteikties visas Latvijas pašvaldības. Kopējā summa, kura veidojās no dažādu pilsētu iesniegtajiem projektiem, bija krietni pāri 10 miljoniem. Rīga iesniedza četrus projektus. Rezultātā Rīga saņema vislielāko iespējamo 1,2(!) miljonus LNMM ēkai. Vēl atbilstošu punktu skaitu ieguva Daugavpils Rotko centra projekts, Kuldīgas un Ventspils muzeju rekonstrukcijas projekti u.c. Tika sadalīti visi(!) Km pieejamie līdzekļi, nekas kaut kādos fondos netiek atstāts neapgūts. Var piedot parastiem komentētājiem ESF sadales nepārzināšanu, bet šāda lielākās pašvaldības vadītāja galēja nekompetence norāda uz viņa absolūtu nepiemērotību savam darbam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas