Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ušakovs paredz, ka valdība noturēsies līdz vasarai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to Anna
t
lai atbalstītu ideju SC pievienoties varai..... SASKANAS CENTRU VADA KREMLIS , CITAS VALSTS VALDIBA !! MUMS NAV PAT VARIANTU , LAI ATBALSTITU SC
Anna
A
Budžeta jau ir minusos.Bet ņemt tagad varu savās rokās, ir liela kļūda, es ceru, ka SC to saprot. Bet jāstrādā būs jebkuru gadījumā gan ar mīnusiem, gam ar plusiem. Bet fakts, ka SC neskārs visu un visa samazinājumi, tas ir milzīgs plus. Un atnākot pie varas pēc šiem (....) viņiem būs visu Latvija iedzīvotāju atbalsts un ar šo atbalstu būs daudz vieglāk stradāt. Bet fakts, ka SI neietekmēs samazināt visu un visiem, tas ir milzīgs ieguvums. Tīri teoretiski, tas ka SC neskārs visa nogriešāna ir liels plus. Bet tikai visa un visu nogriešāna jau notiks, bet to vajadzēja nepieļaut. Brinišķīga situācija. Kādi eksperti, kas nespēj saprast atšķirību starp algu 100 latu mēnesī un dienā, sēžot Briselē, it kā ziloņkaula tornī, mums zīmē plānu musu pašas valsts iznīcināšanai un vēl liek noteikumus, pie kādiem viņi ir gatavi piešķirt līdzekļus uz šo notikumu. Atvainojiet, bet sēdēt un gaidīt, līdz valsts beidzot "bankrotēs" - kaut gan šajā situācijā nokļūs tikai tauta, bet ne vara - tas ir kaut kā nav nopietni. Iespējams, uzreiz pēc vēlēšanu rezultātu paziņošanas, bija nepieciešams rīkot masu kustību gan krieviski, gan latviski runājošiem Latvijas vēlētājiem, lai atbalstītu ideju SC pievienoties varai. Tas spiestu veidot nopietnāko ateiksmi pret to, ka pastāv jaunais spēks un atdzesēt eiforiju un reiboni no radikāli - nacionālistiskā spēka panākumiem valstī.
K-K
K
... Nesenais paregojums bija paris menesus, tad pavasari, nu vasara, varbut iegustot ostas posteni, vispar nav vajadziga izmaina valdiba - tikai lai nesupo laivu kura peld Usakovs, vai ne ?
Lelle
L
Vārds "ušakovs" tulkojumā ir AUSAINIS un nekas vairāk. Nejauša un īslaicīga parādība Latvijas poltikā nu kā pērnais sniegs...
ance
a
Tādēļ jau mafiju-SC+LPP izveidoja.Jau tagad tērē mūsu naudu bezkauna un jēgas...
ese
e
Par kuru valdību tas zilais runā?Maskavas vai?
Opis
O
Jaunam Ušakova kungam vajadzētu pievērst vairāk uzmanību savam darbam pilsētā un valsts vadīšanu atstāt ievēlētajiem Saeimas locekļiem ... var jau saprast ... ir skrobe ka neuzvarēja vēlēšanās un tagad jābukstē kā var ... tikai tādi preģojumi nenāk viņa tēlam par labu ... gatavojaties gāzt valdību ?? Ja būtu bijuši dāsni ar varas dalīšanu pilsētas domē varbut arī būtu pie varas valdībā ... nav ko kunkstēt, paši vainīgi.
ghe
g
reku, TV3+ meklē dalībniekus jaunajām ekstrasensu cīņām. ieteiktu dižajiem prognozētājiem pieteikties- reklāma pa brīvu :D Un kritīs valdība tad, kad būsim vairāk vai mazāk ārā no s... Dombrovskis netīro darbu būs paveicis, varēs sūtīt atpūtā. tas būtu tieši šlesakova stilā.
Liene
L
Tad jau, mēra kungs, kā liecina audio/ video ieraksti un jauno laiku Rīgas vēsture, Jūsu leksikoloğiju lietojot jāsaka : “Tavu mammu, burkāns (vai laikam-tak-tomēr?) mārrutks viņu zina, kas un cik ilgi un kur noturēsies!”
Laimonis
L
Izteikt precīzi savu domu šodien izdodas reti un tad jābūt atklāti drosmīgam. Manuprāt, teksts, kas šeit uzrakstīts, „tulkojams” tā - Ušakovs grib, lai tikko ievēlētā valdība kristu tūlīt, šodien pat, bet jāciešas līdz vasarai. Jo varu Latvijā grib kremļa draugi. Neraugoties uz centieniem „mīkstināt” Ušakova domu, sanācis tomēr greizi – Rīgas domes varas vadonis ierindots paredzētāju pulkā. Paredzētāju mums šodien ir daudz un dažādos līmeņos - no zīlnieku noslēpumainajiem „saloniem” līdz astrologiem un politikas ekspertiem. Mums svarīgi apzināties – kuri un cik Latvijā ir latviskas Latvijas ienaidnieki. No tādiem jānovēršas un pret tādiem jāvērš stingra nevardarbīga pretestība.
Tā gan
T
Lapsa arī gaidīja,kad bullim pauti kritīs,gaidīja un gaidīja,līdz nosprāga no bada.
dekolonizacija
d
Paredzu,ka okupanti nenoturesies lidz nakosham rudenim un -Viss bus labi! chemodan vokzal,rasija
APKOPĒJA - ILUZIONISTE
A
TAS IR LABS MĀJIENS MASKAVAI , KA VAJAG VAIRĀK NAUDAS UN VAIRĀK KOMPROMATU !!! ŠEIT BIJA ZVIEDRI , POĻI , VĀCIEŠI , TAD KRIEVI ,PĀR VISIEM NĀCA TAUTAS LĀSTS , VIŅI VISI PAZUDA ,PĒDĒJIE VĒL TAISĀS PAZUST , JO CIK TAD ILGI VAR IZTURĒT DZĪVOT MŪŽIGĀ NOLĀDĒJUMĀ ,MŪŽIGĀ NICINĀJUMĀ , OKUPANTS ARĪ ĀFRIKĀ IR OKUPANTS !!! VAI TAD PAŠI OKUPANTI MĪL HITLERU ...??? NĒ TAČU , BET MĒS NEMĪLAM NEVIENU NO ABIEM FAŠISTU REŽĪMIEM , NE HITLERA, NE STAĻINA SARKANFAŠISMU ............ MĒS VISPĀR NEKAD NEESAM MĪLĒJUŠI OKUPANTUS , NEVIENU UN NEKAD !!!!!!!!!!!!!
gorodovojs
g
nekauņa tāds, tas nozīmē, ka viņam ir prātā gāzt šo valdību jau vasarā, jo kā tad citādi viņš tik pārliecinoši runātu.
dihlofos
d
Nav bail uz jumta?Ameriks jau nav no tiem uzticamajiem;biedriem;.Galvenais apvienoties,jo ātrāk,jo labāk,bet tad gan nekāp uz jumta ar kādu no PLL.Tas nu tā.Šeit daudzi pareģo Dombrovska valdības krišanu dažādos laika posmos,nu ko,jāpareģo man arī kautko.Pareģoju:Pēc apvienošanās ar PLL,no SC,kā tāda, paliks čiks.Priekšdarbi tam jau tiek veikti un pamazām jau sākas,maza un nemanāma uz ārpusi ,šķelšanās.Kas to izdarīs pilnībā?Nu tie paši krievi taču.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas