Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Ušakovs: SC un Gods kalpot Rīgai varētu startēt vienā sarakstā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
godīgais purniņš
g
Visi nelieši un korumpanti vienā maisā!
putins
p
malatci latiši galasuite za ušakovs& ameriks i skora vi budete mojom sortire i budite videts uši ot oslika
OMG
O
Cilvēki mīļie lūdzu padomājiet kādēļ Gods kalpot Rīgai tika nodibināta, kāpēc tagad parādās šī ziņa, ka startēs kopā, un kādi varētu būt GKR pastāvēšanas mērķi, un jūs sapratīsiet cik apsurda ir šī ziņa.......
zemietis
z
Komentārs bija domāts patriotam
x
x
Apvienība "Gods kalpot Rīgai - Saskaņas centram" GoKaRi-SaCe
patriots
p
Esmu latvietis un Latvijas bet pašvaldības vēlēšanās balsošu par SC un Gods kalpot Rīgai jo Vienotībās pretvalstiki nodevīgā rīcība pret tās iedzīvotājiem man nav pieņemama un tā kā Rīga ir1/2valsts tad labāk uzticēties tiem kas rūpējas par iedzīvotājiem nevis par valsts izpārdošanu un ārvalstu banku lobēšanu uz LV iedzīvotāju rēķina kā to dara marionešu Vienotības valdība.
Irina
I
Nilsa Rīgā suņi apēd cilvēkus un pļēguri un sūdi mētājas pa ielām.
  • 1
  • 1
zemietis
z
Nu protams, ka Ņils jau parūpējās par mūsu kopējo naudu, ieguldot ārvalstu īpašnieku bankā-Krājbankā! Atgaādiniet-cik šis patriots šobrīd miljonus no pakāstajiem ir atguvis?
  • 3
  • 0
amerikam ir mazliet goda
a
man grūti noticēt, ka esi 1) patriots un 2) latvietis. Drīzāk ož pēc provokatora, liekuļa vai neaptēstā.
  • 9
  • 1
čalis
č
malači,tas ir septītais lieltrieciens jenotībai.
Vai tiešām Jūs māte nevarāja
V
izvēlēties labāku vārdu Jums? Manu suni arī sauc par Čali...
  • 6
  • 0
Ivars Graudums
I
Buutu ljoti labi, ja latvieshi paarnjemtu vadiibu Riigaa! Vismaz tik ilgi, kameer veel tiek ultiveeta krievu "kopiena". Kad buus saliedeeta sabiedriiba tad buus vienalga, vai Riigas meers ir no SC vai NA!
Pareizi...
P
Tā būtu pareizi, lai ar vienu rokas kustību var abus iemest miskastē. Lai nav divreiz roka jākustina.
Jaņis
J
ja soglasen s daiņisom.
  • 5
  • 1
Dainis
D
nav bijis labākas domes vadības par šo,tātad ,par Ušakovu ar komandu arī nākamajās vēlēšanās,bet Vienotības krāpniekus un nīkuļus-miskastē.
  • 2
  • 9
viņš ir konsekvents
v
es līdz šim esmu balsojis un turpināšu balsot tikai par amerika kungu, jo viņš ir godīgs. varbūt godīgākais no latviešu politiķiem, turklāt tālredzīgs. andris ir taisnīgs, viņš ciena visus - latviešus, krievus, mongoļus, ebrejus, gejus, gojus, spitālīgos, nelaimīgos, viņš pēc nepieciešamības lasa staļina un ādolfa rakstus, viņš, mīl afroamerikāņus un retoromāņus, nosoda kanibālismu koloniālismu, bet atbalsta monetārismu, viņš mīl latus un dolārus, viņš spēlē tenisu un kokli, viņš ir ticīgs, bet ne lētticīgs. ja nepieciešams, viņš iet ar ušakovu, ja savādāk - arī jaunups nav smādējams. ja nebūtu andra kunga , rīgu jau sen būtu nopostījuši vācu, krievu, poļu, zviedru un citi jūgi. par labu andri. par 20.
komjaunatnes sekretārs
k
interesanti, pēc cik ilga laika mēs varam sagaidīt paziņojumu, ka divas "valstij un pilsētai no sirds kalpojošas partijas" vēlas ne tikai izveidot vienotu sarakstu vēlēšanām, bet apvienoties vienā partijā, kura "spētu saliedēt latviešu un krievu vēlētāju, kura strādātu rīdzinieku labā, nevis nodarbotos ar starpetniskās spriedzes vairošanu". šāda rīcība arī būtu ušaka un amerika apliecinājums patiesajām rūpēm par pilsētu. gods kalpot saskaņai.
  • 1
  • 0
Par Amerika godīgumu
P
liecina tas fakts, ka šis āksts savu politisko darbību uzsāka KPSS rindās, atbalstot gaišo komunismu. mainoties laikiem, šis hameleons paspēja būt vēl daudzu partiju biedrs - līdz nonāca līdz Gods kalpot Rīgai.
  • 11
  • 1
Rīdzinieks
R
Šie abi viens otru ir pelnījuši - Mr. Divas valodas & Mr. 20%
Arturs M.
A
SC un GKR sarakstā pirmie- 20 % Ameriks,pret Latviesu valodu esošais Ušakovs,Almers,Kavacs no R-namiem,Stabiņa,Paščenkova no departamenta,aizdomās turamajs Silovs no Rīgas namsaimnieka,bezbiļetnieks Bemhens no RS,par grašiem pārdevies Kult.akademijas rektors Siliņš,daudzpartiju biedrs Turlais,krievu popkultūras mīle par 9000 Ls Aldermane,visam pa smuko Leonīds Loginovs Rīgas ostas zems pārdevējs-iztirgotājs un ārpus kartas Rafaļskis un Lindermans briesmīgā Latvijas "režīma" upuri:D
Vilis
V
Līdzīgie visvairāk biedrojas ar līdzīgajiem.Ar ko saiesies,tā tikumus pārņemsi.
Bezdievis
B
Klusais bezprincipu kukuļņēmējs kopā ar nacionālsarkanajiem kukuļņēmējiem. Labi sader. p.s. "Demokrātiskajiem patriotiem" nav nekādas cerības tikt. Tie pavisam nezināmi rīdziniekiem.
mēs balsosim
m
andris un ņils patiešām ir skaistākie vīrieši, kurus man nācies redzēt. ja ņilam vērojams tāds breda pita jauneklīgais skaistums, tad andrim piemīt kaut kas no šarmantā klūnija. viņi ir tik seksīgi kā čips un deils, kā betmens un robins, kā harijs poters un hermione, kā sniegbaltīte un septiņi rūķīši.
Helēna
H
Nils ir pārliecināts gejs, tāpēc viņš ir tik skaists.
  • 0
  • 1
Vārds
V
kā Gaidis un Raivis! :)
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas