Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ušakovs: Šleseram un Urbanovičam attiecības tik pozitīvas, ka varēs strādāt vienā valdībā SC vadībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
Inga ir krievs , to pilniibaa secinu no gramatiikas....
Eva Braun
E
sūdabrāļi...
Vecis
V
Tas ir labi. Visus zagļus un sabiedrības mēslus vienā maisā, lai velētājiem būtu pilnīgi skaidra bilde.
Ilze
I
vienalga kas ar ko,ka tik saima!Tadel jau ir prezidents un vins cerams ir sapratis:kas ir kas.
Eva Braun
E
Vecīt ,pilnīgi piekrītu Tev .... kliegt gribas ... bet letiņi turpina snaust .... jo domā ,ka tas notiek tikai filmās .... par nožēlu tas tiešam ir karš ... Un mēs tiekam okupēti pa īstam atkal ..... !!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Notiek cīņa pret Saskaņas cīņu un PLL, Latvijai un latviešiem naidīgi spēki, kas grib atgriezt Latviju Krievijas apskāvienos! Tas nav pieļaujams! Tas ir karš! Īsts karš kas sācies! Un katram latvietim ir jāapzinās sava misija pret savu tautu un zemi, un jāizdara sava izvēle šajās vēlēšanās! Latvijai un latviešiem ir jāuzvar! "Šis karš nav nekas cits kā Neatkarības kara turpinājums un pēdējais cēliens. Mēs cīnāmies par savām mājām, savu ticību un savu zemi." /Karls Gustavs Mannerheims/
Lienite
L
Ak Dievs kaa to kuilju acis pielietas ar milestibu pret latvieshu tautu...
Viesulis
V
Es ieteiktu iedzert kādas nomierinošas drapes, citādi jūs tāda agresīva un prasta... Man smiekli nenāk, redzot, kur šī bandītu kopa, kas slēpjas aiz PLL, un prokrieviskais veidojums SC Latviju taisās ievest. Un nevajag atgremot to, ko Atslēdznieks un pārēja viņa bandītu kopa cenšas visiem iebarot. SVF patiesībā Latviju glābj no tā posta, kurā Atslēdznieks, Bārda un Hūte Latviju iegrūda līdz 2008.gadam. Kurš vēl būtu spējīgs aizdot tādu naudu, kādu viņi ir ieguldījuši Latvijā uz tik izdevīgiem finanšu nosacījumiem (ar tik zemiem procentiem!? Par ES es neizteikšos - jūsu viedoklis ir vienkārši tumsonīgs!
gunis
g
Var daudz spriest kura apvienība ir sliktāka, bet vai var pilnīgi droši apgalvot, ka pēc vēlēšanam vienotība nekādā gadījumā neveidos koalīciju ar saskaņas centru, ja pll šādu iespēju neizslēdz?
Василий
В
только за "Сасканяс центрс" только за Шлесерса. они одни способни нас довести обратно в семю 15 социалистических республик!
klusais
k
Un ko darīt? Kaut kā cilvēkiem patīk mācīties no savām, ne citu kļūdām.
Inga
I
Tev passam smiekli nenaak! ? Latvija jau ir paardota! SVF un PB. Un to izdarija gudmans ar JL dumpiiti, taapeec beidz te kviekt kaa taada JL grezele. Un ES mees bijaam vajadziigi, tad kad vinni savas vecaas preces te vareeja nogruust... Beidz te melot.
Viesulis
V
Nebrīnos, ka Atslēdzniekam ar Urbinātāju ir labas attiecības - galu galā mērķis jau abiem ir viens - pārdot pilnībā Latviju Krievijai! Sliktākajā gadījumā - padarīt Latviju par Krievijai paklausīgu šuneli un tās interešu aizstāvi Eiropas Savienībā!
pakausis
p
visu pateici? :DDD
:)
:
Gala secinājums. Ja kāds balsos par Saskaņu ("lai vecie blēži no LPP un TP paliek aiz borta"), tad viņš nobalsos par to, lai vecie blēži (no PLL) tomēr valdītu Saeimā. Ja kāds balsos par PLL ("lai neļautu tiem tur no Saskaņas realizēt viņu sabiedrotā "Vienotās Krievijas" plānus Latvijā"), tad tas nobalsos par "Vienotās Krievijas" interešu realizāciju Latvijas parlamentā. Tā teikt, pērc jebkuru no viņiem, komplektā noteikti dabūsi otru. Balsosi par Dalbiņu - atbalstīsi Kabanovu. Balsosi par Urbanoviču - atbalstīsi Šleseru. Cieti. :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas