Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ušakovs un Šlesers prognozē, ka valdība kritīs rudenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Nu Dambītim pašam nevajadzētu aizmirst kad politikā nav pirmo gadu.Gandrīz astoņi gadiņi un klusēja un budžetus apstiprināja un piekrita teorijai GĀZI GRĪDĀ.Tā kā ņemot līdzvainīgi ar visiem kopā un nav ko muti dzesēt.
TREKNAIS RUNCIS
T
PEC SLESAREVA DOMAAM PIE VARAS NAAKS JAUNAA ATKRITUMU PARTIJA AR KRETIINU SKEELU PRIEKSGALAA,ZAMPOLITS BUUS CEKISTS BRIGMANIS,KASIERIS BUUS BATKA,.
jurists
j
Bez tā, ka jāuzņemās politiska atbildība (kas jau ir nodilusi frāze) Šleseram un visiem "trekono" gadu valdītājiem un labuma saņēmējiem ir jāsaņem kriminālsods par darbībam un bezdarbībam, kas ir iznīcinajušas tautsaimniecību un novedušas valsti līdz maksātnespējai.!Un jāpiedzen no viņiem zaudējumi! Un tas ir vienīgais pareizais lēmums, lai paglābtu Latviju tagadnē un, protams, arī nākotnē!
greshka
g
Vai G.Bērziņš 2. buldozers gaišreģis. tiešam šim tipam nekas nepietiek grib visu sev.
skuķis
s
Man ļoti patīk tas kā Dombrovskis ar cieņu prot oponēt saviem politiskajiem pretiniekiem. Tā ir lieta, kas būtu jāmācās jebkuram sabiedrības cilvēkam. Ir ļoti maz sabiedrībā populāru cilvēku, kuri prot būt toleranti (par Šleseru vispār aizmirsīsim un daudziem viņam līdzīgiem), jo ar inteliģenci ir vispirms jāpiedzimst un tā vēl ir jāizkopj. Ceru, ka Dombrovskis vēl ilgi būs premjerministrs un tad varēsim beidzot teikt, ka nekaunamies par savu valdību un valsti.
skuķis
s
Drīz visā Muļķu zemē valdīs šļušakovi....Nedavilks...kizdriks nāks jau augustā... ________________________________________________ ___________ Ceru, ka tu sēdi kādā siltā ārzonā un tavas blondās matu pīckas siltais vējš nav apskādējis. Tu taču sevi noteikti, ka nepieskaiti pie muļķu zemes pārstāvjiem, vai ne?
Lelle
L
Nedavilks...kizdriks nāks jau augustā...
puika
p
Un tu būsi tas, kas kontrolēs lai Aivars ar Andri nezog vairāk par 10%? Zagt no valsts, jau nav gluži tik vienkārši kā izņemt naudu no seifa. Vajag savus cilvēkus visos varas līmeņos, kas bīda un pieņem vajadzīgos lēmumus. Un tie cilvēciņi jau arī grib savu daļu un arī spēj visādus "radošus" projektus izdomāt, kuiem atkal vajag savus cilvēciņus utt. Šie divi solīja vispirms vienoties par darāmajiem darbiem, bet, ops, kaut kā netīšām sanāca vispirms par amatiem vienoties.
nu gan
n
iespaids ,ka puišeļi smilšu kastē.Tu esi muļķis ,nekā tu esi vēl lielāks muļķis. Valdību vadīt jāaicina Šķēle un Lembergs.Jānoslēdz līgums,ka nezags vairāk par standartu( 10% ) un uz priekšu.Vismaz vīri ,kuri pazīst drēbi,neviss bērnudārzs.
ciniķis
c
Nūū, Dombrovskis nekrietni samelojās, teikdams: "Te arī der atgādināt, ka valdība šobrīd dara visu, lai glābtu valsti no bankrota.................." Sorry, tas ko valdība dara, tā nav valsts glābšana no bankrota, tā ir bankrota atlikšana uz vēlāku laiku uz vēl smagāku sociālo seku un totāla ekonomikas sabrukuma rēķina. Diemžēl, stratēģija - samazinam izdevumus un dzīvojam no aizdevumiem ir ekonomikas graušana nevis glābšana. Bet šīs stratēģijas sekas mēs redzēsim rudenī un ziemā. Valdība uz doto brīdi nav veikusi NEVIENU ekonomikas glābšanas vai stimulēšanas pasākumu, toties ekonomikas graušanas pasākumi ir pieņemti veselām paketēm - pirmkārt jau ar nodokļu palielināšanu, monetāro politiku, nepārdomātu izdevumu samazināšanu. Faktiski mēs vērojam kā ekonomika tiek grauta nevis glābta. Tā, ka, lai kā nepatiktu Šlesers un Ušakovs, diemžēl viņiem ir taisnība, jau pirmo sociālo krīzi šī valdība nepārdzīvos. Situācija pasliktināsies pat ar visu SVF aizdevumu, jo nekas jau netiek mainīts ne likumdošanā, ne uzņēmējdarbības vides atvieglošanā, ne nodokļu politikā, pilnīgi nekur. Viss, kas ir izdarīts, tas ir izdinģēts aizdevums bankrota atlikšanai uz nākamo pusgadu.
lielķeza
l
Šī valdība ilgāk par rudeni neizdzīvos - prognozēja Šveiks, jo izdomāja pacelt akcīzes nodokli alum. Savukārt Šveiks noraidīja Dombrovska apgalvojumus, ka iepriekšējās valdības laikā dzerot alu, būtu gāzējis grīdā.
Dominika
D
Prieks par Valda Dombrovska precīzo un ātro reakciju, atbildot uz divu nepamatotā eiforijā iegrimušu pilsoņu nekaunīgo uzbraucienu valdībai. It īpaši, ja ņem vērā, ka abi piedalījās "ekonomikas gāzēšanā" un "trekno gadu" uzturēšanā:((( Ieteikums abiem eiforistiem - vispirms nostrādāt 100 dienas Rīgas Domē, tad arī startēt ar atziņām, spriedumiem un vīzijām.
Lelle
L
Drīz visā Muļķu zemē valdīs šļušakovi....
Lelle
L
Tas taču skaidrs tāpat! JL debīlums, netiekot vaļā no vecās varzas un prettautiski lēmumi tikai pasteidzina JL skuju taku. Šļosars jau nebūs tas, kurš dzīvos bez ietekmes valdībā. Līdzko JL izdosies dabūt kredītus(par ko es šobrīd vēl šaubos), tā šī valdība tiks gāzta. Pie varas nāks iepriekšējie zagļi, jo nauda janozog par katru cenu.
pamela
p
Debessbraucēj,tu jau vienu prognozi pa.... i.Pietiek tēlot Finku.Tev nesanāk,pat ar visu tavu tupumu.Esi apķēzījies valsts mērogā,nu palikusi Rīga un nabaga rīdzinieki,BET neaizmirsti ,ka vēl paliek Zilupe,Daugavpils.Nemurgo,bet meklē 50000 darba vietas,jo to tavu murgu NEVIENS neaizmirsīs. Ušakobērē citus,pirms pats neesi pasūtījis kapavietu.v,puika ,tev no "panākumiem"galva riņķi un vēl tāds čomaks līdzas.Ja nebūtu palīdzējis dižais krievu krāpnieks Vešņjakovs,diez vai tu būtu tur kur esi.Ne

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas