Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Ušakovs: Valdībā jāiesaista visas Saeimā iekļuvušās partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
P.S.
P
Vis jau ir aizgājis pa tālu! Ušakova kungs ir Latvijas galvaspilsētas mērs,to taču jūs gribējāt,bet tagad negribat viņu laist saeimā, nu tas vienkārši ir smieklīgi! Un tagad kā arī jums nepatīk , viņi ir mūsu Valsts pilsoņi un viņiem ir tādas pašas tiesības, kā pārējiem un ja tas tiks izskatīts ES tiesā Latvijas zaudēs! Un pie visa tā mēs paši esam vainīgi,ka tik tālu vis ir aizgājis!
Galka
G
Usak tev dirsa varaviksni ielaist un palais uz Austrumu pusi......
Netaisniiba
N
Tik nekulturāli uzvedas tikai SC balsotāji. Varbūt, vēl kāds spļauj no sirds.
adc
a
Ja ir tautsaimniecības izaugsme un bezdarba rādītāju samazināšanās, tad var iedot gada prēmiju( % no gada ienākumiem!
Če
Č
Bet, kas pavisam noteikti nav sastopams pie Pieminekļa - pretvalstiski noskaņotas personas ar Staļina portretiem rokās un ar sapni ieriebt visiem latviešiem. Bulšits! Varu Ušakovu aiz rokas aizvest un pirmajās piecās minūtēs viņam parādīt vismaz 20 tādu tipus.
latvija.lg
l
Nebūsim naivi! Ne jau par "Rižskij dvorik" viņš tur brauks tērzēt! Gan jau būs kāda "piedalīšanās un intervijas" rus-TV propagandas raidījumos (līdzīgi, kā to visu laiku jau dara Ždanoka un Mirskis), vaimanāšana par to kā apbižo viņa kaķus Rīgā un Latvijā .... Noteikti ņiluškam atradīsies arī kāds brīvais brīdis, kura laikā saņemt instrukcijas no saimniekiem?
morjaks
m
Premjēri nominē prezidents, nevis vēlētāji un kāds tur sakars ar iešanu uz vēlēšanām?
Dzīvosim, redzēsim.
D
Ja sociāldemokrāti ir pie varas ES,tad agri vai vēlu ,tas tiks uzspiests arī valstīm,kā prioritāte. Vienotība, kā zinām Latvjā,ir no ES Tautas Partijas daļa šeit Latvijā. Viņa drīz savu nozīmi zaudēs ,jo izvirzās socialdemokrāti. Sociālisms atkal ceļ savu galvu Eiropā. Tā kā Ušakova Sociāldemokrātu partija, ir nākotnes partija arī šeit Latvijā.To apstiprināja arī Briseles vadītājs,kad Ušakovs bija pie viņa.
:):)
:
iespējams, ka par sociāldemokrātiem taisnība.Tikai mums Latvijā pagaidām tādu nav :). Ir tikai pašlabuma meklētāji, ka maskējas ar šo ideoloģiju :):). Vai varat iedomāties kā sociāldemokrātus urbanoviču, ameriku, loginovu, ušakovu, leiškalnu.....???
  • 0
  • 0
rear
r
Pēdējos +/- 5 gados asfaltētās ielas (gar Biķeru baznīcu, Stirnu iela un vēl pāris, kurām nezinu nosaukumu) jau ir vienās plaisās, ielāpos un bedrēs... Par MANU NAUDU.
āhahaha
ā
Kāds princips? parādīt krieviem ar pirkstu savu vietu, kāds nākamais solis aizliegt runāt publiska telpa ar kreivu valodu? Krievi maksā nodokļus un viņam ir izvēlē kāda valoda mācīties.
dF
d
Kā šodien atceros sarežģīto PSRS ārzemju pases kārtošanas procesu. Atceros arī uzaicinājumu pirms ceļojuma ierasties LPSR Komjaunatnes centrālkomitejā Kirova ielā 45/47 uz instruktāžu. Atmiņā iespiedies nelielais čekas kabinetiņš un bārdainais vīrs, kurš atsēdies uz galda malas mums mācīja, kā padomju pilsoņiem ārzemēs ir jāuzvedas. Tas bija LĻKJS CK sektora vadītājs Pēteris Vaivars. Lasu, ka Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš grasās virzīt Pēteri Vaivaru par Latvijas ministru prezidentu. Neteikšu, ka būtu ļoti pārsteigts, vērojot Bērziņa pēdējo gadu aktivitātes. Tomēr šoreiz radās vēlme paust savu viedokli publiski. Izskatās, ka biedrs Bērziņš lēnām, bet noteikti tuvojas tai bīstamajai robežai, kad ar savu darbību sāk diskreditēt šo valsti. Līdzīgi kā savulaik viņa Lietuvas kolēģis Paks, kuru Seims atstādināja no amata par sakariem ar Krievijas mafiju
K-K
K
...No kura laika socialdemokratiskas partijas visasPasaules meroga tiek sastaditas no valsts okupantu, kolonistu un neokolonistu vai to nelojalo pecnaceju tipiem ...(- kuri pat neatzist komunistu -bijuso sociku - Menseviku un Bolseviku Latvijas nelegalo okupaciju un vienmer megina uzmest valsts Satversmi, ka ari sadarbojas ar reokupacijas piedraudosas valsts vadosiem elementiem ... ???!!! ... Ludzu SX partijai beigt celt naidu ar savu nepiemeroto, neatbilstigo un izaicinoso propagandu latviesu un lojalo krievu pilsonu starpa !!!
KRA
K
Be man ir kauns par to cik cilveki var būt truli, VIENS ''ROBINS HUDS'' TIEK PIE VARAS, DALA BANĀNUS UN ''ZEMNIEKI'' PRIECAJAS, BET TIKMĒR PASI ZOG, KAS NOTIEK OSTĀ??? KAS NOTIRK RĪGAS SATIKSMĒ??? KAS NOTIEK DOM
lll
l
es nevaru saprast kapec straujuma nesaprot ka valdibu javeido visam partijam kuras iekluva saeima.,tas ir aiz savas aprobezotibas un piesardzibas ???????katra iekluvusi partija mana skatijuma varetu ieniemt ministra portfeli...........un diez vai tauta soreiz ar sadu sadalijumu soreiz samierinasies
Oho-ho
O
a, bet uz priekšu! Latvija tavai sievai-nepilsonei nav neko parādā! Beidziet te vemt, un ejiet pēc Krievijas pilsonības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas