Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ušakovu Saskaņas vadībā varētu nomainīt Urbanovičs vai Dombrovskis

Partijas Saskaņa vadītāja amatam, ko patlaban ieņem Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs, patlaban izskan politiskā spēka Saeimas frakcijas vadītāja Jāņa Urbanoviča un Saeimas deputāta Vjačeslava Dombrovska kandidatūras.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja parlamentārietis Valērijs Agešins, gaidāmajā partijas kongresā, kas Rīgā notiks 26. oktobrī, saskaņā ar likumu un partijas statūtiem paredzēts pārvēlēt politiskā spēka valdi.

Partijas Liepājas un Ventspils reģionālās nodaļas partijas vadītāja amatam izvirzījusi Urbanoviču. Agešins skaidroja, ka šāds lēmums pieņemts, ņemot vērā Urbanoviča lielo pieredzi politikā un partijā.

"Mūsu skatījumā Jānis Urbanovičs šajā brīdī ir labākais kandidāts, jo viņam ir lielākā pieredze politiskajā vidē, viņš vislabāk pārzina partiju visos reģionos. Saskaņa nav tikai Rīgas komanda - mums ir vairāk nekā 40 reģionālās organizācijas visā Latvijā ar vairāk nekā 3500 biedriem. Urbanovičs labi pārzina Saskaņu, kas ir ievērojami sarežģītāks mehānisms nekā daudzi domā," pauda Agešins.

Līdztekus Urbanoviča kandidatūrai izskan arī Dombrovska vārds. Agešins nevarēja pateikt, vai Dombrovskis jau ticis izvirzīts no kādām reģionālajām organizācijām, taču, viņaprāt, kādas teritoriālās vienības to varētu izdarīt.

Uz jautājumu par to, vai citu kandidātu izvirzīšana partijas vadītāja amatam nozīmē neapmierinātību ar Ušakova darbību šajā postenī, Agešins uzsvēra: "Savus partijas biedrus publiski nekritizējam."

Agešins norādīja, ka laiks līdz kongresam ir labākais, lai izvērstu diskusiju par partijas vadību.

Top komentāri

Jobčiks & Kokoška
J
Mantojumā nāks arī Kuzja un Muris, jo Ušakovam pēkšņi, nokļūstot Briselē, kaķu mānija ir pazudusi ātrumā, kuru var salīdzināt ar Kuzjas un Mura vīrestības zaudējumu.
Neslāvs
N
krievu okupantu un latviešu tautas nodevēju noziedzīgā organizācija Inķerfront turpina terorizēt Latviju un degradēt demokrātiju.
Y
Y
Bet kas notiks ar ahūno unu?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas