Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Uz atvadām amatpersonas no Zatlera dāvanā saņem pulksteni vai pildspalvu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Sajos astonos komentaros pilniba atklajas, dazu Latvijas Valsti esoso debiliku domasanas veids.Vai ari no SC,PCTVL, ZZS un PLL apmaksatie komentaru smeretaji.
3zv kavalieris
3
Pieņemu, ka pulkstenis ir no kvalitatīvāka metāla nekā Trīszvaigžņu ordenis, kura zeltījums, skapī sausumā stāvot, pamazām paliek melns. Laikam, kāda valsts, tādi ordeņi. Diezgan nožēlojami, atklāti sakot.
purveklis
p
zoopakaramais varētu izsniegt piltenes, kuras piesietas pulksteņatsperē pie bubinātāja dziesmugrāmatas nošu lapām. štrunts, ka briseles kāpostgalva sautējas figviņzinkur.
fans
f
purveklis forever!!!
  • 0
  • 1
letiņš
l
Dāvanas par nodokļu maksātāju naudu!
Latons
L
Interesanti vai pulksteņa dāvināšana ir simboliska pateikšana - "tavs laiks ir beidzies"? :D
.....................
.
...Tīne, 24.06.2011 17:55 - no Zatlera dāvanā saņem pulksteni vai pildspalvu -pats personīgi izvēlējies dāvanu katram... Nākamajam prezidentam tukšu kancelejas kasi atstās.Visā visumā nevajadzēja jaunajam prātot skaļi par atteikšanos no algas.Aplokšņvīrs izmanto momentu.Vēl pāris nedēļas var savu reitingu par mūsu naudu spodrināt.Pēcāk pāris miljonus izsūks un pansionu. Neticu,ka sieviņa ļāva personīgo maku atvērt. Ilze RaSSa.-"komentāri"kļūdījās?P retējā gadījumā,kā tad viņa pasi saņēma latviskajā pasu nodaļā? Loti negativa stradasana "tautas laba",kur esam pedejas vietas ES,iedzivotaju sakaits samazinajies gandriz par 0.5 miljoniem .Ipasas privilegijas kundzei= sekretarem,referentiem kundzei.Nabadzibu,ka nevar nopirkt gimenei dzivokli,rada iespaidu,ka ta cina pret oligarhiem ir izversta tikai tadel,ka nav silta vietina iecelts.Visa saja jandalina redzams tikai ,ka pats velas but oligarhs un tauta to neredz.Te ir cina par sevi un tikai.Kads labums bus no vel vienas Vienotibas-nekadas.Nevajag ne partiju,ne cilvekiem pratus dulkot . Laiks ir pagajis. Zemgalietis, Tās dāvanas nav no Zatlera,bet gan no mums nodokļu maksātājiem .Bet mēs neesam Zatleru pilnvarojuši mūsu naudu šķerdēt dāvanās saviem čomiem.Ja grib dāvināt. lai dāvanas pērk par savu naudu.Zatlers jāsauc pie atbildības par valsts līdzekļu izšķērdēšanu. Rassa, "Turpināsim taupīt no 2 293 732 latiem uz preču un pakalpojumu iegādēm, tostarp sakaru pakalpojumiem, transportu uzturēšanu un remontu, biroja preču un inventāra iegādi, degvielas iegādi, kā arī reprezentācijas izdevumiem. Tāpat kā 2009. un 2010. gadā, taupīsim uz ārvalstu vizīšu izdevumiem, iespēju robežās samazinot lidojumu un viesnīcu izmaksas," norādīja Rassa.
.....................
.
Tīne, 24.06.2011 17:55 - no Zatlera dāvanā saņem pulksteni vai pildspalvu -pats personīgi izvēlējies dāvanu katram... Nākamajam prezidentam tukšu kancelejas kasi atstās.Visā visumā nevajadzēja jaunajam prātot skaļi par atteikšanos no algas.Aplokšņvīrs izmanto momentu.Vēl pāris nedēļas var savu reitingu par mūsu naudu spodrināt.Pēcāk pāris miljonus izsūks un pansionu. Neticu,ka sieviņa ļāva personīgo maku atvērt. Ilze RaSSa.-"komentāri"kļūdījās?P retējā gadījumā,kā tad viņa pasi saņēma latviskajā pasu nodaļā? Ziņo redaktoram! | Vērtējums: Labs komentārs Slikts komentārs binlaadens, 24.06.2011 18:10 Nu gan ,vareetu padomaat ,ka zaglers izteereejaas .Te var tikai panjirgt. Ziņo redaktoram! | Vērtējums: Labs komentārs Slikts komentārs binlaadens, 24.06.2011 18:12 Komunistu cuuka. Ziņo redaktoram! | Vērtējums: Labs komentārs Slikts komentārs kopija, 24.06.2011 18:32 Loti negativa stradasana "tautas laba",kur esam pedejas vietas ES,iedzivotaju sakaits samazinajies gandriz par 0.5 miljoniem .Ipasas privilegijas kundzei= sekretarem,referentiem kundzei.Nabadzibu,ka nevar nopirkt gimenei dzivokli,rada iespaidu,ka ta cina pret oligarhiem ir izversta tikai tadel,ka nav silta vietina iecelts.Visa saja jandalina redzams tikai ,ka pats velas but oligarhs un tauta to neredz.Te ir cina par sevi un tikai.Kads labums bus no vel vienas Vienotibas-nekadas.Nevajag ne partiju,ne cilvekiem pratus dulkot . Laiks ir pagajis. Ziņo redaktoram! | Vērtējums: Labs komentārs Slikts komentārs Zemgalietis, 24.06.2011 18:42 Tās dāvanas nav no Zatlera,bet gan no mums nodokļu maksātājiem .Bet mēs neesam Zatleru pilnvarojuši mūsu naudu šķerdēt dāvanās saviem čomiem.Ja grib dāvināt. lai dāvanas pērk par savu naudu.Zatlers jāsauc pie atbildības par valsts līdzekļu izšķērdēšanu. Ziņo redaktoram! | Vērtējums: Labs komentārs Slikts komentārs Rassa, 24.06.2011 19:15 "Turpināsim taupīt no 2 293 732 latiem uz preču un pakalpojumu iegādēm, tostarp sakaru pakalpojumiem, transportu uzturēšanu un remontu, biroja preču un inventāra iegādi, degvielas iegādi, kā arī reprezentācijas izdevumiem. Tāpat kā 2009. un 2010. gadā, taupīsim uz ārvalstu vizīšu izdevumiem, iespēju robežās samazinot lidojumu un viesnīcu izmaksas," norādīja Rassa.
Labs
L
Ich will, 24.06.2011 13:43 Kamparam varēja uzdāvināt naktsskapīti, lai tālāk pārdāvina savai sievai. Vēl jau viss nav prihvatizēts, "dāvanas" no sievas noderēs
cony
c
Labākā dāvana tautai būtu , ja šis kungs kopā ar Vienotības spici izbrauktu uz Īriju sēnes vai gliemežus lasīt, jo citu jau viņi neko neprot, izņemot patreizējo valsts naudas tērēšanu savām ērtībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas