Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Uz dzīvi Latvijā visvairāk pārceļas no austrumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
....
.
Čeloveku ārstēt vajag arkastrāciju un pātagu.
????...čelovek
?
Laimīgu ceļu! Varu uzdāvināt čemodānuun biļeti līdz Sibīrijai
mnja
m
kāds sakars tam, ka nevēlos šeit redzēt tādus baltofobus kā tu ar krīzi Latvijā? Mums nebūs, ko ēst? un kur tad tu puikiņ mitinies, ka atdali sevi no "mums"? Es neesmu rusofobs, man ir vienaldzīga cilvēka tautība, bet nepārtrauktu negāciju un naidu pret savu valsti un tautu es neredzu vajadzību pieciest..
lai kaa nepatiktu
l
sverkhcheloveka muldesana, daleeja taisniiba vinam ir. nu nevar valsts iztikt tikai ar saviem pusizgliitotajiem pingviiniem. muus labaakajaa gadiijumaa sagaida Portugales liktenis: niikulojosa ekonomika, + tauta brauc projaam. sliktaakaajaa, tas kas jau notiek. pats nekad nebiju domaajis braukt prom no Latvijas, diemzeel paslaik dziivoju ES. tuvaakajaa laikaa nedomaaju atgriezties, jo atbilstosa atalgojuma un iespeeju naff. tiem, kas saaks kliegt, ka lasu zemenes, atbildu: nekaa tamliidziiga. abi ar sievu nopelnam vairaak par 100K gadaa. un neviens par skaistaam aciim seit nemaksaa, jaastraadaa un jaaizgliitojas daudz.
ai
a
njā, īsti nesaprotu. Man jau liekas pārceļas latvieši, kuri tika izsūtīti vai devušies bēgļu gaitās. Hm,... vai īsti es nesaprotu vai kaut kas cits... vismaz tie iemācīsies latviešu valodu nekā daudzi krieveļi vietējie, kas šeit dzīvo jau 30 gadus.
burciņa
b
par mūsu latiņiem nesatraucies,labāk izslauki punķus no ūsām un ej kravāt čemodānus.
teetis
t
Es labprāt Latvijā uz dzīvi pārceļamies redzētu Indiešus, filipīniešus, kādu tumšādaino brāli(tādu kas nav no fanātiskajām musulmaņu valstīm). Nekādā gadījumā negribētu krievus, čigānus, musulmaņus.
marča
m
Sverhčeloveks joprojām te, upuri nes, mūs aplaimodams ar savu klātbūtni. Vai arī savas pārgudrības raksta no kādas tālas zemes. Nekā labāka laikam dzīvē nav atradis ko darīt.
Человек
Ч
Да вам скоро жрать нечего будет, а вы никак не успокоитесь со своей русофобией:-) Приберегите свои латы себе на черный день:-) На "гробовые деньги":-)
burciņa
b
jā, es ar labprāt piemetīšu kādu latu tā pamuļķa biļetei prom no Latvijas,nevaig mums te tādus pirdinātājus
komuniste
k
"'cilvēkam"aber visus kuriem nepatīk LATVIJA,mēs SAZIEDOSIM NO SAVIEM SANTĪMIEM BRAUCIET TAK UZ SAVU KRIEVIJU,JO VAIRĀK JO LABĀK.bet tak bail ka neaizsūta uzdevumus pildīt uz LAOSU vai KAMBODŽU.ATCERIETIES VISA PIEKTĀ KOLONA -JO JŪS BŪSIET TIE UZ KURIEM IZSPĒLĒS CILVĒKTIESĪBU JAUTĀJUMUS UN TAD NĀKS GLĀBT. vainīga ir Piektā KOLONA KURA TE DARBOJAS NEPĀRTRAUKTI UN MĒS VĒL VIŅIEM DZĪVĪBAS IZGLĀBĀM
No badas uz nabadzibu
N
jaa, vini vienigie tik stulbi kas to daritu. jo varbut salidzinosi ar tam valstim , Varbut Latvija nav ti mazina, stulba, korumpeta, nabaga un atpalikusi salidzinot ar civilizetam valstim Eiropa.
Человек
Ч
Людям с мозгами нужны не билеты или увеселения, им нужны рынки сбыта. Вот поэтому Латвия и в глубокой дыре, что в ней у власти в основном такие, как вы.
mnja
m
esi ka nu tik labs un pārcelies uz Sibīrijas neapdzīvotajiem plašumiem, glāb taču savu mātušku.. es tev pat biļeti nopirkšu (vienā virzienā).. kādā sakarā Eiropas kopmītnes? taču redzi, ka neviens uz šejieni nebrauc.. esam izmitinājuši tikai simtiem tūkstošu tādu gosterbaiteru kā tu..
Человек
Ч
Мало переселилось! Должно быть в 10, в 100 раз больше! 92 человека за год - это вообще смешно. Да кому она нужна, эта Латвия. А ведь проблема реальна, территории необжитые. По необжитости своих территорий Латвия занимает второе место в ЕС. Первое, как известно, у Финляндии. Но Финляндия сильная страна, она как хочет, так и живёт. А Латвии надо будет стать общежитием ЕС.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas