Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Uz Īriju pērn izbraukuši 2,1 reizi mazāk latviešu nekā 2008.gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
prom
p
KO tad vairs Irijaa darit, tur jau bezdarbs un krize. Stulbs virsraksts. Tagad cilveki dodas uz citam valstim. Driz Latvijaa paliks tikai valdiba un taa tai arii vajag!
bezjēdzīgais pētījums
b
Pienāks gads, kad neaizbrauks neviens, jo visi jau būs aizbraukuši.
borcinsh
b
"Uz Īriju pērn izbraukuši 2,1 reizi mazāk latviešu ...." ------ un cik ir vairak - uz Vaaciju ?
arī prom
a
... žēl - komentētāji kā allaž lasa tikai virsrakstus ... Tekstā bija minēts - "uz pastāvīgu dzīvi" ... lai noformētu šo "uz pastāvīgu dzīvi" izbraukšanu, cilvēkam ir jāveic virkne (un ne to vienkāršāko) birokrātiski-dokumentāro darbību ... Ņemot vērā, ka lv ir es sastāvā un ts "šengenā" ... šāda procedūra izbraucējam nemaz nav obligāta un nav arī nepieciešama. Un lielākā daļa (protams) uz lieku papīrdarīšanu slaidi nospļaujas ... Es arī - gluži vienkārši - izbraucu ar man privāti piederošo auto ... uz Lietuvu. Ne ko ne deklarēju, nekur nekādi nereģistrējos ... Kā Jums šķiet, kurā statistikā es tagad kurā valstī esmu ?
Viesturs Koziols
V
Ta ir musu tautas tragedija, ka neatkaribas gados Latvija zaudejusi aptuveni tresdalu iedzivotaju. Taka pec liela kara.
coco
c
Kur pētījuma jēga? Visā pasaulē cilvēki migrē- gan angļi, gan francūži, gan amerikāņi utt. Mūsējie vienkārši 50 gadus sēdēja uz vietas un mierīgi uzņēma PSRS krievvalodīgos. Tas ir tāpat, kā laucinieki dodas uz pilsētu. Kad bez Rīgas esi redzējis ko citu, tad diemžēl apvārsnis paplašinās. Visa Latvija jau nestrādā fabrikās - ir arī citi iemesli un dzīvot mucā ne katrs grib, vai ne? Nevajag visur bāzt iekšā dimtenes mīlestību utt. Palasot Latvijā dzīvojošo cilvēku komentārus par jebkuru tēmu, pie sevis parasti nodomāju - nabaga cilvēciņi, cik viņi ir nelaimīgi un nenovīdīgi!!!
I.Gr.
I
Latvieshos taa maanija braukt uz labaam, siltaam zemaam bija jau senos Krishjaanja valdemaara laikos. Desmit tuukstoshi aizbrauca un aizgaaja bojaa. Tagad shiis masu psihozes atkaartojaas. Taas nav nekas jauns. Un, luudzuu, nevainojiet valdiibu! Par dzimtenes atstaashanu ir katrs pats atbildiigs. Katrs pats nes sho vainu!
jhaa
j
balstiits uz velns sazink ko... bet uz realiem skaitniem gan ne
Oskars
O
Bet Latvijā iebraukuši 200,2reizes vairāk Krievu desantnieku nekā izbrauca 90g....man KAUNS par Latvijas Saeimu.....VALDĪBU...PREZIDENTU.....
to aha
t
lai Dieviņš pasargā no tādiem enerģiskajiem un viņu enerģijām :)) dažus labus tādus enerģiskos zinu varu droši teikt, ka Latvijai un tās sabiedrībai ir smagi noveicies, ka šie tagad sēž uz kakla Anglijas un Īrijas valdībām ne mērķu, ne kultūras, ne saprašanas nekā bidlo no sirds atvainojos ārpus latvijas esošajiem, kuri tādi nav personīgi man ir tikai negatīvi piemēri zināmi
Blondīne
B
Tas pētījums`būtu kvalitatīvs tikai tad, ja tas doktorants pats aizbrauktu uz Īriju un mazliet paskatītos tur , kā tad ir, ka latviešu valodu dzird ik uz soļa. Paskaitot latviešus Īrijā sanāktu atšķirīgi rezultāti no statistikas sniegtajiem.
ha...
h
..nu ko dod ''pētījums ''cik izbraukuši tieši uz "Iriju..!! ..tagad ļoti daudzi brauc citur..citām valstīm!!!..tā kā galvenais ir izbraukušo kopskaits ( un lielākā daļa faktiski emigrējušo!!!)
aha
a
tātad enerģiskākie jau ir prom...
Горемaмыкин
Г
kā teiktu Dienas zicdirektoriņš Viesturs .Koziols -Dienas abonēšanas reklāmkampaņa ir sākusies ! reklāmas kampaņas sauklis - х.. п.... Латвия в ж.... ! reklāmas seja - rasistisku uzskatu persona(Āzijas iedz. sauc par aziātiem-mežoņiem) kura Diena.lv darbojas ar iesauku ‘’ Человек ‘’ pirmie panākumi – izdevusies bezmaksas reklāma populārajā žurnālā ‘’ I R ‘’
zemnieks
z
Vai KĀDS vispār zina CIK ir aizbraukuši .Tādi skaitļi,kā 200 000 vai 250 0000 man nerada uzticību ,pārāk apaļi .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas