Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Uz Latvijas Bankas padomi virza ar Lemberga interesēm saistītu cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
agni
a
bilde vienkaarshi super - rimsheevichs luudzaas: ''luudzu, ka tik neviens neatklaaj manas mahinaacijas!''
Zane
Z
Kāpēc gan Latvijas Bankas Padomē būtu vajadzīgs advokāts? Vai Padome veic kādu juridisku darbu? Vai Latvijas Bankā nav juridiskā dienesta?
drakons
d
Pēteris Putniņš ir sakarīgs cilvēks, atkal kaut kur tiek meklētas visādas astoņkāju pēdas. Katram kaut cik aktīvam ekonomistam, juristam vai vienalga kādam speciālistam ir bijusi kaut kāda saistība ar politisko vai biznesa struktūru. Ne vienmēr tas nozīmē lojalitāti attiecīgajai struktūrai.
par palīdzību
p
palīdzību sniegt,protams, drīkstēja,bet ņemot vērā,ka tur tika zagts un kukuļots uz nebēdu,bija jāzina palīdzības cena.Ja tev patīk smirdīgu dubļu cīņas,tad rēķinies,ka pēc tām uz balli pa taisno nez vai dosies.Ja arī dosies,tad pārējie rauks degunus.
no Jūrmalas
n
Āk, Dievs, arī šeit šā grupējuma taustekļi!
bōze Leute
b
mafiozo struktuuru taustekļi ir visaas sfeeraas , tam taa buut, ... ir beidzot jaasaak raveet šiis nezaales.... pirmais solis ir veeleešanas !!!
re nu
r
Visa Ventspils ar Lembergu saistīta, kā šķirosim? Liksim pie sienas un spīdzināsim? Dedzināsim zīmes pierē lojālajiem un nelojālajiem? ļoti interesanta pieeja - izrādās, neviens jurists nekad nedrīkstēja sniegt juridisko palīdzību Ventspils uzņēmumiem!
Indriķis
I
Mani visvairāk pārsteidz Gricenko.
rozā brilles
r
Manuprāt, kaut kas nav kārtībā ar pašu izvirzīšanas kārtību. Nevajadzētu būt tā, ka padomes locekļus izvirza priekšsēdētājs.
wista
w
tikai tad, ja advokāts kopā ar klientu dara kaut ko ne visai likumīgu vai piesedz klienta noziedzīgās dqarbības-āmen! Es gan nezinu neko konkrētu par šo advokātu, bet pēc būtības runāju!
wista
w
nu gan brīnums-kā Aivara otra avīze-Diena atļāvusies ielikt šādu rakstu? Grib jaukt pēdas vai citi apsvērumi?
asd
a
Žurnālisti tiek ļoti brēc par savām tiesībām, bet kaut kā aizmirst, ka zvērinātus advokātus ne Latvijā, ne citur Eiropā nedrīkst asociēt ne ar viņu klientiem, ne ar to lietām..
kasieris
k
Normāli. Satversmes tiesā tūlīt iebīdīs ne visai izglītotu Šķēles plintnieci,Latvijas Bankā Lemberga Sančo Pansu. Latvija-žēl Tevis!
advokāts
a
Neticu, ka Latvijā ir kāds nopietns jurists, kurš būtu stāvējis malā no ienesīgiem procesiem Latvijā. Protams, nebūtu slikti, ja LB padomes sastāvs tiktu atjaunināts ar neiesaistītiem iesācējiem, nākotnes vārdā Rimševics šo kritēriju varētu stādīt augstāk par šībrīža pieredzi vai augstu jurista kvalifikāciju. Varbūt kāds var pateikt, kur viņi ir paslēpušies?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas