Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Uz pusi sarūk tautas skaitīšanas aktivitāte pēc lieguma autorizēties ar personas datiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
YES
Y
TAGAD IR LABA IESPEJA , NELAUT SEVI SASKAITIT !!! PIETIEKAMI DAUDZ JAU MUMS IR ATSKAITIJUSI , BET BEZGALIGI TAS NEBUS .....
vuarzazi
v
Ko nozimè vards "autorizācija" ? piekljuve?
nu
n
protams, nodokļu maksātāju naudiņu var izkaisīt vējā, tāpat kā ar to EDS sistēmu, ja kādam par to būtu jāsamaksā ar savējo, tad tādu aplamību nenotiktu. Kāpēc man kaut kur citur jāizmanto manas inernetbankas dati, varbūt vēl vajadzētu pinkodus ar atstāt?
.....
.
Drausmīgs pakalpojuma līmenis! Cilvēku aktivitāte ir kritusies par 50%, bet atvērt saitu vienalga nav iespējams (izmantojot I-banku) - tikai rāda un rāda, un rāda bezgala ilgi, ka notiek datu ielāde.
anita
a
Protams, ka samazināsies aktivitāte internetā .Vakar "saskaitījos" ar pases datiem un personas kodu.Šodien iegāju paskatīties - vairs nevarētu izmantot interneta saskaitīšanās iespēju, jo ,kaut arī man ir divās bankās konti, neviena no tām netiek piedāvāta par iespēju pieslēgties. Tātad -tagad iespēja ir tikai noteiktu banku klientiem .Citiem -garām -jāgaida ciemiņi.
ElizabeteKarmena
E
Kāds iemesls bija šādas kļūdas pieļaušanai: - pierādīt, ka Latvijā nevar pāriet uz elektronisko balsošanu vēlēšanās ? - nepareizi organizēts IT speciālistu konkurss un IT sistēmu analītiķa neesamība;tātad CSP atbildība; - radīt iespēju, lai kļūdas nepamanīšanas gadījumā, varētu datus atkoriģēt kā vajag ? - vai tas, ka pirmajā dienā sistēma uzkārās un milzu skaits centās piereģistrēties tieši ar pasēm, bez bankas paroles aktivizācijas , neko nenozīmē ? Varbūt ka tam ir tiešs sakars ar ēnu ekonomiku, jo cilvēki, kas saņem aplokšņu algas, parasti to nedara caur banku kontiem un nevēlas arī savā mājā sagaidīt tautas skaitītājus ? Jautājumu sarakstu drīkst papildināt, jo galu galā 100 pingvīni var uzdot tik daudz jautājumus, ka 10 gudrie nespēs atbildēt...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas