Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Uz slidenajām ietvēm lauž rokas un kājas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viesulis
V
Slava Ausainim un Atslēdzniekam - diviem muldoņām, nejēgām un naudas atmazgātājiem! To cilvēku vietā, kas lauzuši kājas un rokas, iesūdzētu šos mullāpus tiesā par nespēju nodrošināt pilsētā kārtīgu kompetento dienestu darbību! Varu iedomāties, cik patīkams iespaids radīsies tiem ārvalstu tūristiem, kuri uzķērušies uz "lētās" reklāmas - tiešām Riga is the city - hard to live!
Lauku tante
L
ar gumijniekiem pa slapju ledu baigi labi slīd. Vislabākās- bez vajadzības nekur nevazāties
Dore
D
Tiešām nav runa par vecumu, lai lauztu roku - pašai tā reiz gadījās uz normāli nedaudz slidenas ielas jaunībā. Turklāt - kas tas par apzīmējumu - "piemēroti apavi" - daudzi velk kājās tos pēdējos, kuri vienkārši ir. Pati šodien izgāju uz ielas un konstatēju, ka vajadzētu tā kā gumijniekus - nu nav man pilsētas centrā dzīvojošai tādu..., bet ūdens līdz potītēm.
kāpēc slikti strādā ?
k
šokē ,ka nevar no ietves tikt pāri ielai- tekne līdz metriņam pilna slapja sniega. vai tad dome nesaprot,ka jāorganizā ielu sakopšana? Tekne arī ir ielas daļa.
injekts
i
Liels paldies Buldozeram Šleseram, kas iegulda milzu naudu pilsētas tēla spodrināšanai kaut kur ārzemēs. Ielu netīrīšana laikam arīdzan iekļauta tūristu pievilināšanas kampaņas sastāvā. Kājinieku pārvietošanās apstākļi organizēti fantastiska - nezin, kur kāju nolikt, nemaz nerunājot kā uz priekšu tikt - ja nesalauzīsi kaulus, nepiesmelsi zābaku vai nedabūsi kaut ko uz galvas, tad auto nošķiedīs visā augumā pilnīgi noteikti! Tūristi, laipni lūgti ekstrēmajā Rīgā! Par baltu velti! Un nevajag nekādus Mežakaķus un Tarzānus!
Zelta smiltis
Z
Varētu domāt, ka tās ir zelta smiltis ko taupa un neparko nekaisa uz Rīgas ielām. Viena liela slidotava, traumu darbnīca. Starp citu, Vecrīga šķiet vienīgā ozāze kur cik necik mana arī pa smilšu graudiņam. Tiesa, skopi.
emilis
e
Ja gib izvairīties no traumām, jāapmeklē Aikido nodarbības. Tur iemācīs, kā pareizi krist un kūleņot pa slidenajām ielām.
susļiks
s
I bitīt matos, Ušakov un Šleser! Vai jūs drusku dauņi neesiet? Miljonus sagāzt Rīgas reklamēšanā, bet Rīgas centrā trotuāri kā spoguļi. Ne sētnieku uz ielām, ne arī pašvaldības policistu, kuriem būtu jāstāda administratīvie protokoli. Jūsu darbs nekam neder, tāda Rīgas valdīšana mums nav vajadzīga.
!
!
Ja Rīgas namu pārvaldes sniegu turpinās tīrīt ar 16. gadsimta metodēm, nekas nemainīsies. Ja nopirks traktoriņus, kaut vai no krieviem ko lētu, varbūt nebūs jāvēro, kā šķietami bagātajā Rīgā cilvēki dara bezmērķīgu un totāli neefektīvu darbu. Rezultāta nav. Sāls kaisīšana ir padomju atavisms.
Terorists
T
Dienvidu puslodes valstī iestājusies dabas katastrofa-Ziema.Un ņemot vērā to kad ne visi grib dirnēt uz ielām par 100Ls mēnesī, un to kad Latvijā ir smilšu trūkums tad neko darīt-JĀMAKSĀ ĀRSTIEM.
koko
k
Nolaidība, slinkums, bezatbildība, jo naudu maksā tāpat...
Sirmais
S
Rīgas kungi nevar izdomāt, kā nodarbināt tos nabaga bezdarbniekus, kas gribētu tikt pie tiem 100 Ls ,bet ko tad tā pilsētas mērija tur var līdzēt , kur tad ņems tik gudrus cilvēkus, kas varētu ātri, tas ir vēl šoziem, to visu noorganizēt. Līdz Jāņiem jau varētu,bet tas sniegs jau būs nokusis.Tādēļ nevajag neko nevienam pārmest, ja neko no grūtā domes darba nesaprotat. Klibie,vecie un stīvie liecieties taču mierā un ļaujiet admirālim un atslēdznikam būvēt aeroplānu, ar ko visi lidosim uz laimīgo zemi.
aaazisss
a
bļin, 2 dienas bija vnk netīrītas, tagad viss nokusa un protams slīd. es nesaprotu kāda jēga izkaisīt ewntās tonnas sāli, ja neko netīra???
Vientulais vilks
V
Pedejas zinas. Sleseru apedusi krokodili.
Čiko
Č
Jā,Šlesers arī varētu pavazāties pa Vecrīgu,viņa stulbajam paurim,nekas nespēs skādēt!Bet viņs ir siltajās zemēs:(.Varētu jau palikt tur pa visam,nemaz žēl nebūtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas