Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Uz spēles parāda atdošanas un Parex nākotne

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Grieta
G
Nemaz nebrīnītos, ka visi ārkārtīgi konfidenciālie avoti ir kaimiņu Annas tante no rīta satikta ejot uz darbu. __________________________________ manuprāt - tā arī ir! jo tante Anna ir noklausiijusies radio un noskatiijusies TV zinjas. taapeec vinja arii zina visu :))
Grieta
G
es arii domaju, ka runaat par bankas bankroteesjanu var tikai finansiaali analfabeeti. banka bija jaaglaabj - bet vai vot viss tika izdariits peec labaakas prakses, vai tomeer tas nevareeja izmaksaat mazaak un vai bankas situaacija apzinaati nav pasliktinaata - tas vot ir pavisam cits jautaajums.
Zina
Z
UUja... bankai bija jaabankrotee? Pat iedomaaties nevarat, kaadas tam buutu sekas. Tad vareetu bljaut veel skaljaak. Malacis Slakteris, ka shoreiz pienjeema sapratigu lemumu.
Ekonomija
E
Pēc neoficiālas informācijas, kas ir Dienas rīcībā... ______________ Baibas texti dzīvo un uzvar. Nevienā rakstā nekad nav neviena vārda par avotiem. Tie parasti ir "valdībai un bankai tuvi", "anonīmi valdības pārstāvji", "avoti, kuri vēlējās palikt anonīmi" u.t.t. Baibas tekstus nemaz nav vajadzība lasīt - paņem vakardienas ziņas, pieliec klāt anonīmo avotu, kas atsvaidzina tekstu, un gatavs. Nemaz nebrīnītos, ka visi ārkārtīgi konfidenciālie avoti ir kaimiņu Annas tante no rīta satikta ejot uz darbu.
dzeris - spd
d
Tev bija taisnība, virs desmit triljoniem ir kopprodukts, budžets ir ap 2,8 triljoniem, sajaucu.
Grieta
G
hahahaha :) - neoficiaala informaacija Dienai... varbut vienreiz var beigt! jau piektdien tacju melngailis izplatiija oficiaalu informaaciju, ka vienosajanas nav pabeigta un sarunas turpinaas! nu kas i!!!! lasiit nemaak, ko a?
dzeris - Hugo
d
Tu arī citām pasakām tici, vai tikai defacto?
spd
s
Tad, lūdzu, iedod saiti uz 10 miljardiem... Es atradu šo: 3w gpoaccess.gov/usbudget/fy09/pdf/budget/tables.pdf
Hugo
H
Vakar De Facto tā primitīvi parādīja kas būtu ja banku neglābtu - tas, kas tagad ieguldīts no valsts (ko vismaz daļēji noteikti dabūs atpakaļ) = kas būtu izmaksāts kompensācijās noguldītājiem + pašvaldību un valsts uzņēmumu bankā pilnībā zaudētā nauda + pats galvenais - ķēdes reakcija, t.i. Latvijas ekonomikas kritums minimums par 3%. Tāpēc analītiķiem Džeriem, Putras dauķiem uc. ekspertiem derētu varbūt pavisam drusku padomāt.
dzeris - spd
d
ASV gada budžets ir ap 10 triļjoniem dolāru, tā ka 150 miļjardi nekādīgi nevar sastādīt 5% no viņu gada bu'džeta, bet sastāda, rupji rēķinot, 1,5%, kas priekš Latvijas būtu ap 75 - 80 miļjonu latu.
nīgrais
n
Kāda tur spēle, ja viss skaidrs? Parexu jāizvelk visiem līdzekļiem, kaut vai visus dievzemītes iedzīvotājus verdzībā pārdodot, jo parexiešu analītiskās daļas savāktā kompromatu mapīte ir pārtāk bieza, lai to atļautos ignorēt.
Putras Dauķis
P
kad beidzot drošības policija sāks izmeklēšanu pret politiķiem, kuri Parex pārņemšanas naktī stāstīja, ka v alstij izdevīgāk ir samaksāt bankai trūkstošos 200 miljonus, nekā noguldītājiem atmaksāt 600 miljonus??? Ja banka bankrotētu, daļa no noguldītājiem paredzētajām kompensācijām paliktu Latvijas ekonomikā. turklāt daļa no 600 miljoniem tiktu atgūta no kredītņēmējiem. tagad Parex glābšana valstij maksā nesalīdzināmi vairāk kā 600 miljonus, tā ir pēdējā valsts budžeta nauda un tā aiziet Krievijas investoriem un starptautiskam sindikātam. runājot viena kunga vārdiem - šeit spēles likme tiešām ir Latvija. tikai izskatās, ka šis kungs & Co šajā spēlē tikai skaitās mūsu vadonis, bet īstenībā rīkojas pretinieku interesēs...
ute
u
kliķes valdībai... PAREX ,jāglābj, kaut pašiem,galvenais tautai pakaļa,paliek plika....jo tur taču glabājas tautas,valsts un galvenais....valdības zagļu sazagtā nauda !!!!
spd
s
Par to ASV man liekas tu pasteidzies. Slinkums vākt kopā datus, bet AIG atbalsta programma vien ir 150 miljardi, kas ir ~5% no 2009. gada ASV budžeta... Tā, lūk, cienījamais analītiķi... Cita lieta, ka ASV vēl var sadrukāt vajadzīgos dolārus atšķirībā no Latvijas latiem, kas nevienam nav vajadzīgi.
zvirbulēns
z
Pareksam jau sen bija jābūt bankrotējušam :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas