Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Uz Tallink prāmja bojāgājušā vīrieša asinīs - 5 promiles alkohola

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maigonis Briemonis
M
Pagājis gads, krimināllieta nav izbeigta . Daudz neskaidrību, daudz, .Liecinieku liecības ir apšaubāmas., ,,draugi līdzbraucēji,, ,kā guļat naktī??
g
g
Pilniigi piekriitu Letina komentaaram! Visus shos ieprieksh mineetos "nelieshus" un "nelietes", vajadzeetu publiski pakaart!!! Vienaldziigie nodeveeji!
lulu
l
ŠEIT VIŅI REDZAMI, ANITAS, JĀŅI, SNIEDZES, HARI, GUNTARI . KĀ DOMĀ, JA PAKLUPSI UZ IELAS, VIŅI TEV ROKU SNIEGS. PATEIKS, TAS PIEDZĒRIES, PATS VAINĪGS JA NU GADIJUMĀ KARŠ, IZLŪKOS AR TĀDIEM VAR IET? ES DOMĀJU JA TĀDUS NOĶER IENAIDNIEKS, TIE MOMENTĀ NODOS SAVUS CĪŅU BIEDRUS , LAI TIK GLĀBTU SAVU ĀDU. .
Letiņš
L
Šeit nu ir tas variants, ka man kauns no saviem tautiešiem.Anita Āboliņa, žurnālistīte,K.Sniedze ,kārt'ības policijas inspektors,Guntars Mucenieks, Jānis Pinnis, Harijs Hauks, trīs lielie draugi, kuri pēc Igora nāves atminējās par aizgājēju tik sliktas lietas.Nevies no šī tautiešu pulciņa pat neieminējās, ka vajadzēja glābt, vajadzēja izglābt puisim dzīvību.Vienaldzība...............
dr
d
gribetos redzet to arstu kas sniedza palidzibu 34 gadu virietim uz kuga talinnk un paskatities vinam acis.................................////.
as
a
zurnalisti domajat ko rakstat//// cilveks butu dzivojis ja draugi butu bijusi blakus ,(to vareja izlasit ieprieksejosos komentaros] arstu palidziba nav sniegta ja butu darits cilveks butu dzivojis [ izskalot kungi ......................uzliktu sistemu ] ka arsts var iztureties pret cilvekiem ka s ir alkahola reibuma vinam tak ir jasniedz palidziba ???? cilveks bija vainigs vinu vareja sodit bet vareja glabt musu HUMANIE ARSTI>>>>??? arsts sniedzis palidzibu bet kadu/???????? izmekletajs teica sniedza palidzibu ..... bet kadu??????????? kads arsts var stradat uz tada pramja kam nav nekadas sajegas no saindesanas>>>>>>>> izmekletajiem tikai naudinu un taisniba tikai kino nevis dzive....................................................... ............ UN TA MES UZ TALLINK PRAMJA AIZIESIM VISI ?????? DOMAJAT MILIE CILVEKI KUR BRAUKT..,...,,.......................
dzīves uztvere
d
spirts ir mūsu beigas,lietosim ārīgi.
spirts
s
Te nu tiešām var teikt, ka viņa spirtā asiņu gandrīz nav.
Inese >>>>>e.
I
100% taisnība
Ceļmalu Janka
C
Cilvēkiem gribas braukt kruīzā un viņi tā runā. Patiesībā tas nav kruīzs, bet gan vienkāršs sabiedriskais transports. Kruīzam būtu cita biļetes cena, kuru prastie pļēgurotāji nevarētu pacelt un būtu arī atbilstošs personāls, kas savāc biezo dēlēnus, un novieto kravas nodalījumā, lai izguļas.
onkuls
o
Mirušā 34 gadīgā vīrieša vecāki Dienai apgalvoja, ka dēls miris no saindēšanās ar metilspirtu, kas ir rūpnieciskais, nevis pārtikas spirts, un ka policijai kriminālprocesa ietvaros jānoskaidro, kā viņš, būdams uz prāmja, ticis pie šādas indes. Savukārt viens no līdz- braucējiem apliecināja, ka puiši bija paņēmuši līdzi krietnu daudzumu degvīna un mirušais Igors to lietojis visvairāk... MORĀLE - labi, ka ir tik LABI t.s. draugi, tad tu dzīvosi ĀTRI un mirsi JAUNS !
X?x?x?
X
Vai vēl visiem nav zināms,kad slāpst jādzer tīrs,skaidrs ūdens,nevis etil vai metil spirta un ūdens atšķaidījums.TĀ IEMĀNĪT ASINĪS VAR PĀRĀK LIELU SPIRTU KONCENTRĀCIJU un pie zināmas lielas spirta koncentrācijas sirds šķērssvītrotais muskulis nav spējīgs savilkties un padot asinis pat uz smadzenēm.Pirmais protams apstājās kompjūters jeb čainiks un pārejie audi atmirst lēnāk,tikai laika jautājums.
e.
e
Nekad neesmu sapratis, kādēļ, lai dabūtu promiles, ir jāpērk biļetes, jākratās simtiem kilometru, lai pēc tam neko neatcerētos. Vai nevar tepat, dzīvoklī vai dzertuvē pie mājas? Kādēļ lieki tērēties, ja rezultāts vienāds?
A.
A
Jā! Ir sanācis braukt, turpmāk izvairīšos. Nezinu gan, kā tie cilvēki, kas to braucienu uztver kā kruīzu, var to izbaudīt.
Kocenis
K
Ko var gribēt no žurnalistie, kuri droši vien ķīmiju skolā nav mācījušies, tiem ir pilnīgi vienalga, vai metil- vai etil- spirts. Tiem spirts paliek spirts. Tas nekas, ka etil- ir pārtikā lietojams (atkarībā no tīrības pakāpes), bet metil- ir nāvīga inde. Pietiek ar 3 ml (~ 2,5 gramiem), lai civēks zaudētu redzi iz visiem laikiem, un varbūt arī aizietu uz labākiem dzerstiņa laukiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas