Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Uzlauztas SCP pārstāvju elektroniskās pastkastīstes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Celtnieks
C
Jums kāds ir devis tiesības slēpjot savu īstu identitāti, publicēt apmelojumus par kādu cilvēku (joprojām neredzu nevienu faktu, nevienu pieradījumu) internetā. Jūs stipri sākat maldīties. Mēģināt "pamatot"savu rīcību, ar vēlmi brīdināt VL cilvēkus, bet neuzskatāt par nepieciešamu publicēt pieradījumus un atklāt savu identitāti, kur nu vēl darīt to publiski, vēlams VL sanāksmē, nevis slēpojoties aiz iesaukas internetā :) --------------------------------------------------------- ---- Citēju "neizglītoto" no citas diskusijas. Tad nu, Neizglītotā kungs, jožat uz CP valdi ziņot par Jūsu rīcībā esošajiem pierādījumiem par P. un Š. saimniekiem :D Pierādījumus galdā, divkosīgais moralizētāja kungs!
drakons
d
Jā, tiešām nopietna ziņa. Gaidām, kad Diena ziņos par to, ka ļaundari esot apēduši Jaunā Laika pīrādziņus un izdzēruši PiSas alutiņu.
Berta
B
Gan jau SCP tiks veiksmīgi ar to galā. Bet tos pirkstiņus kādam gan vajag apcirst; dīvaini, ka vaininieks neiedomājās, ar ko viņam darīšana.
:)
:
Tautas paruna saka - nedari citam to, ko negribi saņemt pats! Smieklīgi, kad par goda prātu sāk runāt Pabriks.
zvirbulēns
z
Tu melo, nelietīgais zemes tārp, Dievs tas kungs mani mīl un ir atzinis par gana labu esam! :))) Kad Ješuā sita krustā, viņš teica - nav lielāka netikuma pie cilvēka kā gļēvums, kas nodevībai māte. Un to viņš ir teicis arī par Pabriku un Štokiju, kuri nodeva savu partiju, savu mīļo TP.
salsa
s
Dievs jau atzina,ka tu esi dabas kļūda.
Arturs M
A
Ja tas ir izdarīts,tad kādam tas ir bijis vajadzīgs,vai nu lai iegūtu informāciju,vai nu, lai pabiedētu,ka redz,to mēs varam!Kādam Cita politika netīk,te ari pirmais rezultāts. Par labām pārmaiņām!
Usnis
U
O, visvarenais Burvi, no Mākoņiem!Tev viss pa spēkam. Kā jau dižam burvimt tev nav jāguļ, kā tad citādi tu tās lietiņas nostrādātu. Kā kas valstiņā nopukst, tā tu tas bikstītājs esi.
Neizglītots
N
Varu iedomāties kā 16. marta leģionāriem paredzētas sētas galvenais iniciators Pabriks skrēja pie datora lai ātrāk nomanīt bildi ar Ādolfu :D Varbūt pie vainas, ka Štokenbergs ar Pabriku laikus nenodeva atskaiti saimniekam par iepriekšējo mēnesi? ;) Vai vienkārši no TP laikiem nav nomanījuši paroles :))
Zvirbulēnam!
Z
Pareizi,mazputniņ,sadod tiem,kas tevi kaitina!
tas taču skaidrs!
t
Tautas partija Nr2 sāka uzvesties par daudz nekaunīgi, un Saimnieks no Mākoņiem lika paskatīt saraksti!
zvirbulēns
z
Nesauc mani par Lemberga papagaili, man tas nepatīk! Es esmu radīts Dievam par prieku, Dievam, ka es Tev saku! Un mans uzdevums ir cīnīties ar kritušajiemm dubļos sēdošajiem. :)))
de Rotšilds
d
99%, ka "uzlauzēju" varētu atrast tā stingrāk aprunājoties ar pusaudžiem, kuriem ir pieeja tautas kalpu datoriem (visticamāk, vienam datoram).
Terorists
T
Tad jau tas ir bijušā Pabrika šefa roku darbs.Tagad SCP ir jāsāk rādīt pikts gīmis un jāceļ tracis.Bet atgādinājums gan jāatceras,kad paši ar to nodarbojās un vēl poličus uz to uzpirka tad nebija nekas. Tagad sākat vingrot un kūdat atkal lai citi vingro pēc jūsu stabules,bet līdz vēlēšanām ir tālu, un jaunu Latvijgeitu diez vai izdosies no šīs muļķības izpūst.
versija
v
zvirbulen (=lemberag papagailen), skiet tu ed tikai tapec lai varetu razot kakinas ko pilinat SCP virziena. vei nevari rimties? kas tev smadzenes ta izcakarejis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas