Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Uzmanību, cilvēkiem bīstama vārnu mamma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dsdss
d
Tagad tā Vārnas Mamma ir populāra.
vārna
v
Nu nezinu, man apkārt vienmēr daudz vārnu dzīvojis, bet tās nav brukušas virsū. Man ar viņām ļoti labas attiecības. Laikam jau tur cilvēki tādi agresīvi pulcējas, ja vārna bērna drošībai gaiņā tos. Vispār es savai galerijai citā portālā gribētu šito bildi pievienot. :))
tuuta
t
...tadu vietu ir daudz ,kur uzbruk...purvciema...uz skolu pali lielajam pagalmam nevareja normali paariet....jaa meitenem garajos matos klupa iekshaa...bet tas tak normaali...daba...! jauks atgadijums...bij ko pasmieties parunat....man te zviedrija..kakim zhagatas likas virsu..mums gulet nelava...keerc ,skalsh karsh bij ,nu pa retam tas notiek..bet skati bij intresanti..parsmieties i no kakja i no zhagataam....taa ir daba...!
Līze
L
Marasms..... Vai cilvēkiem nepietiek problēmu??? Saudzēsim Vārnas!!! :( Varbūt pēc divām nedēļām nomierināisem........ Cik aplama mūsu pasaule palikusi,nav cilvēka nav problēma, bet ja pašiem uzbruktu un skalpu noņemtu, tad gan brēktu.Viegli uz citu rēķina humānistiem būt.
raiviss
r
nez kā jūs justos, ja visas (cilvēku) māmiņas, kuras izvedušas ratiņos savu junioru, spertu, kostu un dot pa degunu visiem pēc kārtas, kas tuvojas viņas ratiņiem?
mir
m
Protams, indiani medija un daudzi citi senos laikos medija, lai izdzivotu, lai butu ko est un mugura vilkt. Nemaz neruanjot par savas dzivibas aizsargashanu. Tas jau pat bebram skaidrs. Šeit ir runa par to, ka cilveks dabu ir paterejis paar meru, izsmelot tas resursus, izmantojot mega apjomos rupnieciskiem nolukiem, ta apdraudod sugas, klimatu, dabisko vidi. Tas ir tas, kaa cilveks nodara pari dabai. Bet varna ir vienk. putns, vina tak neveret, vai cilveks tur tikai iet garam vai uzbruk:))
Юрий
Ю
Ну вы даете, ворона поранила 6 человек и никто ничего не собирается делать, как так можно. Что у нас ворон мало, Гринпис херов устроили. А если ребенку глаз выколит, вы уже помоему совсем озверели, помешались на своих животных и про людей забыли.
Zebiekste
Z
Ak tu mūžs, Rīgā (un arī pārējā pasaulē) saradies tik daudz cilvēku, nogalināsim kāda mazuļa māti vai pašu mazuli, sīka vienība, gan pārdzīvosim. Cik daudz dzīvniekiem jāpārcieš neērtību mūsu cilvēku dēļ? Kaut vai tiem kaķiem vai suņiem (vai citiem dzīvniekiem), kas sēž dzīvokļu četrās sienās un tālāk par turieni nav tikuši.
Elizabete
E
Vārnu patiesi saradies stipri par daudz. Pārdaugavā tās mudž un arī Jūrmalā tagad kaiju vietā vairāk vārnas ķērc. Šodien Lielupē ar bērniem novērojām, tikko attinām savu līdzpaņemto launaga tiesu, tā jau vārna uz vakts. Snaikstās tuvumā un gaida, kad kaut ko varēs nočiept. Vakar bijām Vecāķos, tur tas pats.
atgaadinaajums
a
Starp citu, gudrie indiaanji arii mediija un eeda galju. Un satiekoties mezaa ar uzbruukosu zveeru nesaaka paargudri praatuljot, bet laida darbaa tomahaukus, bultas, bises utete. Bet nauda ir maksaasanas liidzeklis, bez kura juus paargudrelji sanjemtu algu savas firmas produkcijaa un peec darba izmisiigi skraidiitu pa pilseetu, meegjinot so produkciju apmainiit pret visu, kaa jums truukst.
cilvēknīdējus zoocentristus
c
izraidīt no cilvēku sabiedrības uz mežu!
cilvēknīdējam
c
Daļai komentētāju 09:20 /varētu padomāt, ka pasaule pieder tikai jums. Vārnai un bebriem ir ne mazākas tiesības kā visiem citiem dzīvot... =========================== ko tad tu joprojām cilvēku vidē klabini taustiņus, ej pie saviem zvēriem, pusdzīvniek!
Guntis
G
nabaga putns.
gb
g
ko tu ar to gribi pateikt?
I.Gr.
I
Protams, vaarna riikojaas priekshziimiigi aizstaavot mazuli jeb savu ligzdu! Vaarna neknaabj arii aciis, bet lido briidinot virs galvas. Un, starp citu, bebrus gudrie indiaanji sauc par cilveeka mazo braali. Un ir kaada slavena indiaanja runa, kuraa tas saka: kad buusiet apeedushi peedeejo zivi, tad vareesiet eest naudu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas