Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Uzņēmēji novēršas no Tautas partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
reklamas pauze
r
Bet vispar man butu interesanti paskatities, ko TP veel izdomatu savaas reklamaas, kadus solijumus veel izfinglieretu? kadas slavas dziesmas un galvenais , uz kada pamata, vini par sevi dziedatu?? Manuprat, tam butu jabut reklamas shedevram, nopietna nozimee.
kampana
k
prieks kam viniem vispar kampanu??? ja jau 5 gadus bijusi vadibaa, ko te vel demonstreet??????kads vel LV vinus nezin????? aaaa!!! vel kaut ko pasoliit. MAINIT VELESANU LIKUMU!!!! del tadiem kaa oranzie ari muusu aklaa tauta klust vel aklaaka!
Taukiem
T
Tauku partija
Pieniņš
P
Šiem purniem uz foto, trūkst biezpiens.
patiesi
p
cik ilgi uzķersies uz trako mājas pulciņu cits pediņš, cits plasmasas pupiem, cits no sektas, cits palicis bērnībā, cits labs spekulants-nodokļu nemaksātājs, cits pārliecināts komunists-totalitārists-nagu maucējs....................... vienu!!!!!!!!!!!!!!!!! nosauciet bez defekta.
xxx3
x
KAPEC UZNEMEJIEM BUTU JASPONSORE PARTIJA KAS DOD IZDEVIGUS LIGUMUS TIKAI SAVEJIEM BET PAREJIEM UZNEMEJIEM LIEK SPRUNGULUS RITENOS? KURS IR TADS MULKIS KA SPONSORES TADU BEZJEDZIBU? tautas partija aiziet pa skuju taku.. kadu bridi vel meginas izdzivot no OTKATA ko atnesis vinu iebiditie ierednisi VALSTS uznemumos.. bet tas nebus ilgi.. LIELAIS KERIENS celot koncertazli jau izjuka.. DEMAKOVA JAU AIZGAJA UZ VESTURES MESLAINES PUSI..gan DRIZ apstadinas ari TP PARTIJAS barotavu.. PIRAMIDU-BIBLIOTEKU..
muuks
m
skaisti teikts-noiet speciāli!!!
Sapuvušiem
S
Tautas Partija tiešam sapuvuši no galvas (Šķēle) līdz di...sai (Segliņš).
Segliņa "Papam"
S
Šķēlem, Kiki (Kristiāna Lībane-Šķēle) blakus nav redzama, kur tā paslēpusies? Tāpēc TP vairs neiet un neies, ka Andrjuša (Andrej, Andrejka) aprēcējās ar „Latvijas Ceļu”! Naidnieks bija iekšā un iespējams, tā ir „Maskavas roka”!
TP partijniekiem
T
TP (Tautas Partija) – TP (Tauku Partija), mērķis – pataisīt tautiešus par trūcīgiem, nabadzīgiem un parādniekiem.
Tautas Partijai (TP)
T
Jautājums, kad Tautas Partijas būs bēres? Mūsu līdzjūtības Tautiešiem: Es aizeju, Un tomēr palieku – Es vienmēr būšu putenī, zvaigznēs, Bērnos un mazbērnos. Dziļās sērās paziņojam, ka Mūžībā aizgāja mūsu „godīgāka” Tautas Partija (TP)
knab
k
vai TP jau atmaksaajusi veeleeshanu paarteerinus?
MILDA
M
Ja partijas grib atgūt uzņēmēju uzticību lai ziedo visu savu priekšvēlēšanu naudu uzņēmēju atbalstam - tā būtu vislabakā kampaņa
liene
l
Es esmu sajūsmā par Tautas Partiju.Kāpēc neviens neaptur Latvijas izlaupītāju ebrēju Lešinski-Šleseru.Kāpēc nepieprasiet likvidēt PPPartijas barotavas.Es saprotu,ka ir izredzēto tauta.Bet kāpēc mēs ļaujam ,lai tas sātana izredzētais apzog valsti .Nodzeniet to nolādēto no valsts pupa.
TEODORS
T
Pilnīgi esmu pārliecināts,...ja vajadzēs,tad būs cik nepiecieciešams,lai nesatraucas pirms laika,kurus vajā satraukums,iesaku satraukties vairāk katram par savu maciņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas