Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Uzņēmēji: Valdība vairo ēnu ekomoniku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha ha ha
H
Vai šitai čībai - ieliktenei ir kaut mazākā sajēga par uzņēmējdarbību???
konkrēts piemērs
k
Nopelnīt, tad nopelna, bet pēc tam panākt, ka tiešām samaksā, ir neiespējami. Nopelnīts 850, samaksāts 300. Kā dabūt starpību? Nekā, firma pazudusi un viss. Ar nespējīgās darba inspekcijas papīrīti var aiziet uz ķemertiņu. Un tādi gadījumi ir masveida.
zzz
z
Zini, badā nebijām un apģērbti arī bijām, atpūtāmies Sočos un Zelta Smiltīs. Jā, supermarketu un ķīniešu mēslu tad nebija, arī par īri pusi algas nevajadzēja maksāt ....
lauķe
l
Jā, varēja labi nopelnīt( it īpaši ja audzēja tulpes), bet......interesanti, kur tad to algu varēja notērēt?????????? Varbūt varēji ieiet bodē un nopirkt ko sirds vēlas, ko??????
zzz
z
STRAADniekam no vaarda STRAADAAT ir labaak - neviens tev nenosaka griestus cik vari pelniit un neviens neregulee, kaa izteereesi nopelniito ----------------- Arī padomju laikos (vismaz pēdējos 10-20 gadus) varēja normāli nopelnīt un neviens nenoteica kā tērēt nopelnīto - gribi nodzer algu, gribi izlieto nopietnām vajadzībām. Vienīgā starpība - nebija bezdarba.
antidemaogs
a
STRAADniekam no vaarda STRAADAAT ir labaak - neviens tev nenosaka griestus cik vari pelniit un neviens neregulee, kaa izteereesi nopelniito. Homo sovieticus ir daudz gruutaak - pasam savaa vietaa jaadomaa, jaalemj un jaadara.
Ha!
H
Ai, kāda demagoģija: pazeminās nodokļus un negodīgi uzņēmēji klūs godīgi!
Yol
Y
Gribi teikt, ka tagad strādniekam ir labāk, nekā PSRS laikos? Nav!
antidemagogs
a
Tavs sarkano cilveekeedaaju reziims jau nu dikti ieveeros darba njeemeeju un pateereetaaju intereses, un vienmeer nostaasies straadnieka pusee... tuksos vaardos. Bet darbos komunistiem straadnieks interesee tikai kaa vergs vai lielgabalu galja, lai partfunkcionaari vareetu palikt pie savaam privileegijaam.
.
.
Apnicis viss.........................
zuzanna peldētāja
z
pilnīgi piekrītu. un ļoti žēl, ka Latvijā nav normālu sociāldemokrātu un spēcīgu arodbiedrību.
anonīmais šakālis
a
Kamēr cilvēki nesapratīs, ka labējie politiķi aizstāv viņu paverdzinātāju - darba devēju un uzņēmēju intereses, nevis darba ņēmēju un patērētāju intereses, tikmēr nekas nevar mainīties. Katram darba ņēmējam ir jāapzinās, ka Dombrovskis, Āboltiņa, Ēlerte, Vilks u.c. zvēri vienmēr nostāsies uzņēmuma īpašnieka pusē, nevis strādnieka pusē. Viss pārējais ir emocijas un pupu mizas, no kā mums nekāds reāls labums neatlec.
kārklu-žīds
k
Nu ko tad var saukt par ēnu ekonomiku ??? Vai to, ka omas konservē un sāla ? Ka piemājas dārziņš dod izdzīvot ? Vai to, ka neuzticās bankām un uzkrājumus "zeķē" tur ? Tā ir mūsu identitāte, ka izdzīvosim jebkuros apstākļos. N-tos karus un iekārtas esam pārdzīvojuši....................!!! Martā sākumā beidzu saviem darbiniekiem maksāt daļu algas aploksnēs. Tagad jau atkal aploksnes iepirku(pacelšot PVN). Jo ir tikai divas iespējas vai dzīvot, vai klapēt ciet to bodīti. P.S. vissāpīgākais bija savam darbiniekas maksāt aploksnē par bērna piedzimšanu. Nu nevarēja to pabalstu cilvēciski noformēt.................250Ls bija jādod, kā kukulis. Varēju arī nedot,.................................bet čalis to bija pelnījis.............!!!
konkrēts piemērs
k
Eiropas fondi par Rīnūžu ģimnāzijas siltināšanu samaksāja ap 400 000 latu. Cik no šīs summas ir samaksāts darbaspēka nodokļos? Pēc maniem aprēķiniem, ne vairāk kā 3000 Ls! Ja Dombrovskim un Vilkam budžetā tiešām trūktu nauda, viņi pieliktu pūles, lai attiecīgos "uzņēmējus" kārtīgi izkratītu par valstij nozagto naudu! Turklāt celtnieki tika apkrāpti. Darba inspekcija neko nevar panākt pus gada garumā. Ja kādam jāraud, tad tie nav uzņēmēju-uzmetēji, bet gan darba ņēmēji! Kad tiks mainīti likumi, lai šādus krāpniekus varētu ielikt cietumā vismaz uz 10 gadiem?
zuzanna peldētāja
z
šajā valstī visi tikai domā par "nabaga uzņēmējiem", kuri ir jau nu bezkaunības kalngals un tik draud ar aiziešanu "ēnu ekonomikā". a kas padomās par patērētājiem - kuriem nu jāēd desas bez gaļas, jo redz peļņas procents nebūs tik augsts. kas padomās par darba ņēmēju - ar kuru var rīkoties kā vēlas, jo, ja nepatīk, tad tik staigā. un tagad vēl valsts vainīga. ja kas, cienījamie uzņēmēji - arī jūs esiet tā valsts. tad cienīt to un beidzot sāciet strādāt efektīvi un maksāt nodokļus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas