Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Uzņēmēji veidojot jaunu, nopietnu kustību, ko LPP/LC gatava atbalstīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
who cares
w
"VALSTS IR JĀVA KĀ UZŅĒMUMS UN PIE VARAS JĀBŪT TURĪGAM CILVĒKAM!" === Varbūt pārsaucamies par monarhiju, un ieceļam kādu idiotu par vadoni uz mūžu?
riņķī apkārt
r
Ja kāds par to vēl smaida, tad Rīga to pierādīja, piebilda A.Šlesers. +++ par situāciju Rīgā smaida tikai migranti un "farsofčiki", bet par "uzņēmēju kustību". Ja tie ir uzņēmēji, kuri ir gatavi saistīt sevi ar Šleseru, tads, tas nav nopietni. Tas ir pat bīstami. Šķēle ar Lembergu arī ir uzņēmējs un Šlesers sevi par tādu uzskata
kraa
k
1)lai nu kurš par šķeltniekiem un apvienībā izteicies- pats tādai piederīgs. 2)pasaki, kas ir tavi draugi un tusiņa biedri un es pateikšu, kas esi tu= ne jau parastajiem uzņēmējiem būs atbalsts no LPP/LC, bet atkata nesējiem. 3)laikam kāds jūt, ka bez "jaunām, nezināmām" asinīm uz nākamajiem 4 gadiem netiks. Pakaļa sāk svilt, ka kredītus būs grūti nomaksāt un būs vien Domē jāpaliek un jāatrod solītās n jaunās darba vietas.
Valdis
V
Smiekls nāk! Latvijā būs vēl viena padomju okupantu un valsts nodevēju un zagļu sūdu čupa.
zzz
z
Bandīta Lešinska ( Pārdaugavas grupējums0 dēlam Šleseram LAIKAM DEG PĒCPUSE , jo taisni jāsmejas kā blefo. Lešinski-Šleser , beidz reiz , tu tik un tā esi politisks līķis , kas gatavs par jūdasa grašiem iztirgot Latviju krievu bandītiem.
Tautas katastrofa
T
Šitādi aprobežoti mūjābeļi mēģina izlikties, ka viņiem ir smadzenes. Pasarg dievs, latviešu tautu no dzērumā uztaisītiem indivīdiem, kuri manipulē ar uzņēmējiem!
:-)
:
eu, nu gan būs! uzņēmēji 20 gadus cietušies, tagad tik beigs klusēt! un tiešām tūrisms ir force majore, kā saka, beidzot vairs nevar klusēt!
:o)
:
Un, protams, uzņēmēju apvienība ar šleseru priekšgalā skries sadarboties ar krieviju! Jo, lai sadarbotos ar civilizētām valstīm, šleseram iekšas par vāju un izglītības pietrūkst!
Oskars
O
Viņi gatavojas CIETUMĀ tirgot maizi sev.......
Bezdarbnieks
B
Muļķi būs,ja uzņems savās rindās TP, LC un LPP,tad tautas atbalsta nebūs.....
Clash
C
Kustību veidos apvienība "Dienvidu tilts un citi iepirkumi".
par ŠLESERU!
p
VALSTS IR JĀVA KĀ UZŅĒMUMS UN PIE VARAS JĀBŪT TURĪGAM CILVĒKAM! nevis tā kā daži veci pensionāri, kas sēž Saeimā un pārtiek tikai no algas. piem. Dobelis!
Komjaunietis
K
Vai Mono prezidents Uļmans arī startēs saeimas vēlēšanās? Jeb viņam ir drošāka dzīve no Šlesera sarūpētajiem Maskavas sakariem?
Bille
B
Vai ir kāds darbs, ko Šlesers var izdarīt līdz galam? ("Līdz galam" domājot nevis nolaišanu bedrē, bet kā pozitīvu rezultātu) Šis kungs ik pa laikam maina savu veidolu, lai tikai nezaudētu iespēju pieklupt pie siles. Savu karrjeru sāka "pielīpot" R.Paulam, tad uz ticīgajiem izbrauca, tad LC, tad krieviem, tagad uzņēmēju kārta. Vienlaikus koķetējot ar Šķēli. Diemžēl jāatzīst, ka viņam ļoti labi sanāk. Ko nevar teikt par nozarēm, ko viņš cenšas savā manierē sakārtot.
!
!
Piekrītu viedoklim, ka ar šoferu dēlu plāno urbšanu un lašu elektrozveju nekāds lielais fārvāters aizmugurē nepaliek. Tāpēc šamie meklē ko dziļāku - reāli tas nozīmē vienā bankrotējusī valstī atlikušo līdzekļu pārdali.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas