Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Uzņēmējus uzjautrina VL-TB/LNNK mainīgā pirmsvēlēšanu programma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nopietna attieksme!
N
Ir vērts palasīt, lai iesākt svētdienu ar jautrību.
gramatika
g
Papildu nodokļus nevis papildus....
haralds
h
formulējumi var mainīties, ne būtība.
Kurbads
K
Es balsoju par Visu Latvijai un balsošu, bet tā gan tiesa, ka viņu programma sūds vien ir un šitā locīšanās un mētāšanās viņus gremdē ar katru dienu! Vēl viens ļoti slikts fakts, ka Parādnieks Latvijas Avīzē solīja celt mājokļa nodokli, - nu kurš par šito idiotismu balsos?
alberts
a
Smieties protams ir veseligi! Ja protams par - VL - smejas žīdi un krievi.Jaievero,ka NEVINA partijele ekonomiskus brīnumus neradīs - TĀPĒC - VL - ir vienīga LATVIEŠU partija kura staves pret žīdiem un un vinu uzpircējiem - krieviem.
LV nacionālists
L
Albert, lūdzu nenolaidies līdz tik zemam līmenim, lai aizskartu cilvēkus tikai viņu tautības dēļ - tāpat kā to nedara VL. Nacisms un nacionālisms ir divas fundamentāli dažādas lietas.
  • 0
  • 0
precīzi
p
partijele --------------------- Precīzs VL apzīmējums!
  • 1
  • 4
Dido
D
Dienu, kā zināms, bija nopircis Koziols - šlesera biznesa partneris, tamdēļ, kādēļ pirms vēlēšanām parādās tādi kaktu raksteļi par konkurentiem, mani galīgi neizbrīna. Vislielākā cieņa VL. Par viņiem blasošu tieši tāpat, kā jau pagājušā reizē.
jautrais
j
Ko līdz programas, ja tās neviens nepilda, bet tikai apdullina ar savām pasakām potenciālo vēlētāju.
milics
m
Uzņēmēji vienmēr ir bijusi jautri cilvēki,kurus interesē tikai un vienīgi nauda, kura ieplūst viņu kabatā. Par valsti tiem maza bēda, jo vairāk , vai tā ir latviešu valsts, vai krievu valsts, vai elles valsts. Galvenais , lai būtu pilns maks.
nazis
n
Taa saucamie uznjemeeji paraadija savu stulbumu! Vinjiem jau nu vajadzeeja zinaat, ka shajaa trakaja ekonomiskajaa laikaa katra diena naak ar jaunumiem un ir jaaspeej pielaagoties, ko VL! veiksmiigi dara un programmu nemitiigi uzlabo. Vinjiem labaak patika Godmanis, kas te drusku pavadiija valsti ar 90to gadu metodeem, kaa rezultaataa esma taadaa pakaljaa, ka veel gadus 10 netiksim aaraa?
????
?
Parādiet vienu partiju kura izpildījusi priekšvēlēšanu solījumus? Vai vispār ir kāda nozare par kuru var teikt ka viss ir kārtībā? VL vēl nav bijusi izdevība sevi parādīt reālā darbā, solīt sola visi bet reāli esam tur kur esam.
kabis
k
protams, ka Dienai dots norādījums neoligarhu partijas apriet, bet tas neko nemaina manā nostājā: es balsošu par VL tieši patriotisma dēļ, jo ekonomika lēnām atveseļosies vienalga kurš pie varas, bet nacionālo vairs neatgūsi, ja viss būs krievisks un anglisks. Un vēl iesaku rīgas balsotājiem lielus plusus likt īstenai Latvijas patriotei Ludmilai Sočņevai. Vakar viņu dzirdēju pie Mamikina, ļoti inteliģenta , savu zemi mīloša sieviete.
njaa
n
izskatās ka Dienai nopietni nepatīk NA, pēdējā laikā visādi sacerējumi parādās
Harim
H
Ja DIENA ir tik slikta, tad ko tu te ganies? Ignorē šo portālu!
  • 0
  • 4
Haris
H
Skaidrs, ka nepatīk. Ja tagadējā "Dienā" ideoloģiskajā komentāru autora amatā var strādāt Sandris Točs, ko savulaik par pārlieku krievismu no "Dienas" izmeta Ēlerte, tad kā gan šādai "Dienai" var patikt NA? Neabonējiet "Dienu"!:)
  • 6
  • 3
Marga
M
Pēc plusiņiem spriežot VL labas izredzes.
Īstie nacionālpatrioti
Ī
nāk no Virsmātes partijas. Šitiem vēlēšanas ir TIKAI privāts biznesa projekts. Vai drīkst balsot par džekiem, kuri vienīgo iespēju pelnīt redz sēžot Saeimā? Ko šie cilvēki ir izdarījuši Latvijas labā? Vai Dzintars nav labs piemērs - sabiezējis sēžot Saeimā nepilna gada garumā....
Lauku vecis
L
Veikli kabinetu zellīši, ka tikai tikt Saeimā un tUr virzīt visādus muļķus! Par ZZS!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas