Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Uzņēmumi koalīcijas partiju finansēšanai no valsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
Sis valdes jau lemj par darbu pieskirsanu un investiciju definesanu. Tur ir iespejams (kadreiz netisham) sastapt kadu aploksni vai apmazgat kadu roku.
Tā tas ir...
T
Atļaujot vienai personai strādāt trijās valdēs vai padomēs pie"siles"tiks nodrošināta piekļūšana lielākam skaitam partijām pietuvinātu cilvēku,kopējās izmaksas faktiski nesamazināsies,nedaudz samazināsies atsevišķu cilvēku ienākumi,bet partiju ienākumi netiks samazināti jo palielināsies to skaits kas būs pateicīgi varas partijām.Iespējams pie teikšanas tiks vairāk nekompetentu cilvēku,kuri der visur bet nezin neko.
"Pateicības"
&
"Plānots ierobežot vienas personas iespējas strādāt ne vairāk kā trīs valdēs vai padomēs, kā arī tiks ierobežots pārstāvju skaits vienas kapitālsabiedrības pārvaldē. Izmaiņas skars arī atlīdzības saņemšanas kārtību un apjomu." Taču lai kāds - kompetentāks par mani - paskaidro, kāpēc šādas "barokļu siles" vispār ir nepieciešamas? Valstī, kas ekonomiski tik tikko turas virs ūdens, vējā (lai nodrošinātu "pateiocības" varas partijām) tiek aizlaistas miljoniem lielas summas, bet par padomēs esošo dīkdienību, nekompetenci vai apzinātu kaitējumu neviens no pietuvinātajiem netiek sodīts! Ja tā nav varnešu apzināti iedibināta valsts korupcijas sistēma, tad es esmu Ķīnas ķeizars! Līdz ar to - ierosinājums: nākamajā ceturtdienā, kad I. Godmanis pagodinās Saeimu ar savu klātbūtni, lai skaidrotu, ka turpmāk viena slaucamā gotiņa drīkstēs ganīties TIKAI TRIJU padomju pļaviņās, arī reņģēdājiem sanākt pie Saeimas - palūkoties uz augsti godātajām VIP un pateikt, ko par viņiem domā tauta!
J.Biotops
J
Prasības pamatotas, bet skaļākie taurētāji...hmmm, teiksim pieklājigi – neuzticami. Izskatās, ka iebildumi nevis pret sistēmu, bet pret savu vietu tajā – kā tālāk no siles, tā jāsāk kviekt. Kad pašu partijām tika, tad nez kāpēc klusēja, kaut arī visas iespējas novērst šo sērgu bija. Apstrīdamas ir nevis valsts uzņēmumu valdes un padomes, bet pati valsts pārmērīga līdzdalība uzņēmējdarbībā. Kamēr kapitāls pieder valstij, tā pārvaldītāju atbildība būs apmēram tāda, ka Latvijas pastā novērotā, neatkarīgi no tā, cik tiem „atbildīgajiem” maksās.
partiju barotnes
p
Tās vienkārši ir partiju barotnes. Un, lai tie Jaunā laika farizeji netēlo svētos - viņi bija vieni no rijīgākajiem lielo algo noteicējiem (sākot jau ar Repši, kurš sev Latvijas Bankā boja noteicis 12 reižu lielāku algu, nekē Ministru prezidentam) un beidzot ar visiem viņu Aksenokiem (Ostas valdē', šķiet gadā saņēma 60 tūkstošus) un pārējiem dīkdieņiem, no kuriem pēdējais atkal grib uzmunsterēties par Kurzemes rajona izpiilddirektoru un izliekas pilnīgi aizmirsis, kā pats pie šī amata tika.
Lelle
L
Uh, kā Godmans cīnās pret koalīcijas partiju barotavu likvidēšanu!
heh
h
Tas ir kaut kāds joks. Tādiem cilvēkiem kā dripem un gudelei vispār nevienā valdē nedrīkstētu atrasties.
heh
h
Baigais ierobežojums. MAKSIMUMS TRIJĀS VALDĒS. Iesaku noteikt minimālo algu un viss. Tie valžu locekļi neko nedara. Pat sanākt kopā mēnesī nevar.
dzeris
d
Tas jau sen skaidrs, ka tas ir naudas avots partiju finansēšanai , man jau tas viss izskatās pēc vistīrākās korupcijads - ja es kādu ielieku labi apmaksātā amatā, un viņš man pēc tam maksā daļu no aklgas, kā to vēl var nosaukt? Pie tam tas viss nenotiek nekādā privātsektorā, bet ar to nodarbojad valsts amatpersonas. Bet laikam jau Latvijas likumi to atļauj?
kukainis
k
Ne tikai par viņu algām jārunā, bet arī par atbildību! Un sākt varētu ar Latvijas Pasta padomi un personīgas atbildības (arī naudas izskatā) atprasīšanu no , khm, padomniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas