Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Uzticības zudums maksā amatu jūrnieku komandierim Pavlovičam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Ari citas valstis, ka Kanada un Danija ir iesudzejusas piegadatajas valstis par nelietojamu militaro ekipejumu izpardosanu dazados gadijumos ... ... Sudzet ir vajadzigs, ari lai atklatu un izlabotu AM ieksejo lietu sakartojumu efektivitati !!!
Aicis
A
Citāts no teksta - "Konkurss bija formāls, bez ekspertu pieaicināšanas, uzskata Aizsardzības ministrijā." Eksperti no AM netika pieaicināti? Sanāk, kad nekompetentie jūrnieki "iepirkās" bez AM ekspertiem jūras lietās? Diemžēl nepārzinu likumdošanu - vai bez AM vispār iespējami starpvalstu darījumi? Nu neiet te lietas kopā...
Arnis
A
Kārtējais sviests !!!! "No strīpas noņem" labākos vīrus flotē !! Zeibota kungs,tagad Pavloviča kungs.....skumji,skumji....
izluks
i
interesanti gan. vai tad A. Pavloviča kungs bija tas, kurš sameklēja kuģus un nokārtoja iepirkumu? man ir maz aaizdoma, ka to darīja pavisam citi cilvēki. varbūt ministra kungam vajadzētu ministrijā uz riņķi paskatīties -kas zin i citi vainīgie atradīsies. par jauno kandidātu Štrimaiti - nezin gan vai viņš būtu tas piemērotākais kandidāts šim amatam
kā tad!!
k
Pavlovičs jau arī bija tikai izpildītājs! Ko tad viņš varēja, pateikt Zeibotam, lai iet d...st?!?! ja bija pavēle, bija jāpilda kā jau armijā tas ir. kas bija komandieris tajā laikā? nu ko var makaronus karināt?! Tas īstais vainīgais joprojām ministrijā turpina zelt un plaukt.
Aicis
A
Izskatās pēc principa - ar pavēli nozīmēts vainīgais. BET... Jau agrākajās publikācijās par šo tematiku pārāk daudz pretrunu politiķu līmenī, kuri nomaina amatus, bet joprojām "politiķo"... Kādēļ "politikāņu" afēru dēļ jāmaksā citiem? Te jau klaji saskatāms, kad JS kom. traucē - izskatās, kad "parocīgāks" pakalps tomēr, kas truli pilda savus pienākumus... Lešinskis, Pavlovičs... Štrimaitis - nu gan pienācīgs kandidāts.
uldis
u
Šajā valstī jūs varat zagt ,krāpt,izšķērdēt valsts naudu,bet portālos to atspoguļos kā mazu ,nevainīgu bērnu rotaļas.
cuss-cuss
c
CRIMINALFEISI-KRIMINAALIE G,IIMJI
ieviņa
i
Pavlovičs ir goda vīrs, izskatās pēc politiskas izrēķināšanās ar Kristovvski priekšgalā.
cuss-cuss
c
Kaadi tur apseeklotaaji,skaidri un gais'i-ZOOFIILI.
hm
h
Interesanti - pārbaude vēl tikai ir uzsākta, bet sods jau klāt... Tātad dienesta pārbaudes ierosināšanas fakts ir pietiekošs pamatojums cilvēka noņemšanai no amata. Forši! Nevar arī saprast kas ir pamatu ministra uzticibas trūkumam - kuģi nekuģo,vai JS komandieris braukā ar Porshe pēc dokumentu tulkošanas pa letāku cenu? Un kāpēc "haosā" iepirkumu procedurā ir vainojams vienīgi JS komandieris? Tātad par ieroču iepirkumiem, to kvalitāti un cenu atbild NBS? Pie tam tikai un vienīgi Jūras spēku komandieris.
čeburaška
č
atrada no mazākajiem lielāko un izdomāja sodīt
zoriks
z
Tie paši AM juristi varētu pavētīt savas rindas, kuri piedalījās šo kuģu pirkšanas līguma sagatavošanā. Meklējiet reālos labuma guvējus AM un partijās. Atraduši JS komandieri par āzi. Daudzmiljonu projekti ir tikai AM kompetencē. Atraduši labo terminu "rotācija dienesta interesēs". Vai JS kom. ko slēpj? Vai arī vienkārši viņš jau kļūst pārāk traucējošs AM valdošajai kliķei? Vēlreiz atkārtoju-šādi daudzmiljonu projekti ir tikai un vienīgi AM kompetencē. Ieteiktu ministram paskatīties savā dārziņā. Te būtu gana labs seriāļs Defacto vai Nekāpersonīga. Tikai domāju, ka JS komandieris tik zemu nenolaidīsies. Par Štrimaiti - Nu īstais JS komadieris. Sūdus sataisījis NBS AŠ. Tagad sūtīs uz JS, lai piebeidz. Ne velti, AS jau sen centās atbrīvoties. Varbūt jaunizceptais JS kom. var patstāstīt par iztirgoto humanitāro (humpalu) palīdzību Liepājas tirgū 90.gados?
pamela
p
Armijā BARDAKLS,jo par AM ministriem ir bijuši cūkgani no fermām,apsēklotāji utt.UN BŪTĪBĀ PIE VISA VAINĪGS IR AIZSARDZĪBAS MINISTRS.T.s. jūras spēkos reti kurš runā labā valsts val. Vai tiešām pēc 20 "neatkarības"gadiem jau nebūtu laiks armiju izveidot ,kaut kodolu no KALPAKIEM ,kuri ir Latvijas patrioti,ne homo sovjetikus,kuriem nav darba civilajā?!Pēc tiem iepirkuma u.c. swkandāliem man NAV uzticības Latvijas armijai un šķiet,ka tur notiek tikai zagšana ar vecu krāmu iepirkšanas palīdzību.Uzteicami ir TIKAI ārpuslatvijas dienošie puiši,tiewm PALDIES!
Je
J
Pilnīgi piekrītu. Es domāju, ka tur arī ir jūrnieku pirksts. Varēja taču to visu "stingrāk vadīt" un vairak censties. Kad jūrnieki necenšas - rodas visādas ķibeles valstī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas