Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vāciju interesē iesaistīšanās Baltijas enerģētikas projektos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Artur ,tu murgo ,ka garīgi slims mazs bērns .Vienkārši DRAUSMAS un vēlreiz DRAUSMAS.Man personiski, Artur, ir izdevīgi ,lai nāk atpakaļ tie paši zagļi ,kas tzzaga valsti ŠĶĒLE ,ŠLESERS un pārejie mēsli (tev ir noveicies ,vini tiks pāri 50 %kopā ar SC )Tādu laiciņu atpakaļ tavs niks ļoti atbalstīja krivvalodīgo intereses ,80%KRIEVI ATBALSTA BARDAKU LATVIJĀ ,vai tik arī tu neesi viens no tiem .Tā ,ka tu murgo ,tā var uzrakstīt tikai drausmīgs latvijas nelabvēlis ,vai garīgi nelidzsvarots indivīds.Pie ,kā laI tevi pieskaita ,.MAITASPUTNU.?
Valdis
V
Tad jau skaidrs! Vispirms vienojas ar Putinu un tad bāžas virsū ar saviem "pakalpojumiem".
Bezdievis
B
Ja kāds vēl šaubās par Šlesera + Ušakova "pareizo" valdīšanu Rīgas domē, iesaku iemest googlē: "Rīgas satiksmei grandiozas kredītsaistības" Valsts kasi izzaga, tad aizlaidās no valdīšanas atstājot visu izstrebt Vienotībai. Tagad izzog Rīgas Domes kasi. Valsts sāk atkopties un tāpēc tagad atkal raujas pie valsts varas. Šitos zagļus vairs nedrīkst laist pie valdīšanas. Viņiem ir jāsēž, arī cietajam.
Bezdievis
B
Nosaukšu arī manas prognozes kuras partijas tiks pāri 5% tieši arī šādā secībā: 1. SC 2. Vienotība 3. VL/TB/LNNK 4.PLL 5.ZZS 6.PCTVL (ļoti ceru, ka netiks pāri 5%) Izvērtējot iespējamās koalīcijas SC+PLL+ZZS vs. Vienotība+VL/TB/LNNK+ZZS es daudz labāk sliecos par otro variantu. Vairāk variantu no kā mums izvēlēties diemžēl NAV! Lai skaudrāk saprastu kādā stāvoklī ir Latvijas ekonomika iesaku paskatīties nedaudz statistiku. Te viens piemērs:
Bezdievis
B
dzeris 11:07 Un tās nav tikai pieklājības frāzes. īstenībā, neviens neticēja, ka Latvijai izdosies šis te variants ar drastisku taupīšanu, nevis ar ekonomikas karsēšanu ar naudu, kā to darīja daudzi citi. Kuri, starp citu, tagad vienalga spiesti sākt taupīt. Nu, te tiešām jāpateicas arī ierindas skolotājiem, mazajiem ietrēdņiem, policistiem, mediķiem, utt., kas visu piecieta, saprazdami, ka savādāk nevar. Te latviešu miers un pacietība nospēlēja pozitīvu lomu, atšķirībā no grieķiem, kuri vēl arvien protestē, ka tiem vairs neļauj dzīvot uz citu rēķina. Jā 11:54 Kanclere uz Baltiju nebrauc apskatīt tās dabu vai pilsētas. Vācijai ir kādas noteiktas intereses mūsu reģionā. Atkarībā no tām arī jāvērtē Merkeles vizītes lietderība. Vācu avīzes šo vizīti atzīmē, kāpēc? Ne jau tāpēc, ka Dombrovskis uzvalkā un applūdis Uzvaras piemineklis. Iemesli noteikti ir citi. Varbūt mūsu ĀM ko vairāk zina un var izteikties? --------- Piekrītu jums abiem. Ja izdotos realizēt šos projektus tā, lai Latvija būtu visslielākais ieguvējs, tas būtu pats labākais variants. Un piesardzīgi jāvērtē citu valstsvīru ierosinājumi, jo viņiem vairāk rūp savas intereses neviss Latvijas. Pārējiem PLL apmaksātajiem gauduļiem ieteiktu nepiedēvēt PLL sastrādātos mēslus Dombrovskim. Ja par kādu balsot, tad izvēloties starp stingro melotāju, kas acīs skatīdamies un ar pāliecinošu balsi MELO un sola lietas, kuras nerealizē un netaisās realizēt (Skatīt Rīgas Domes 50'000 solītās darba vietas un vēl ļoti daudz citus solījumus) VAI izvēloties Dombrovski, kuram dažkārt pietrūkst pārliecības un stingrās stājas un kurš cenšas sacensties ar PLL neveikli melojot, kad pašam lūpa trīc. Tad labāk balsot par Dombrovski, jo ja lūpa trīc, tas tomēr nozīmē, ka cilvēkam ir sirdsapziņa. Šleseram sirdsapziņas nav, jo acīs skatīdamies ar pālriecību melot var tikai cilvēks bez sirdsapziņas.
Bezdievis
B
Ļoti labi lēmumi. Cerams, ka izdosies. Žēl vienīgi, ka ES atbalsts ir Zviedrijas - Lietuvas elektro starpsavienojumam nevis Zviedrijas - Latvijas, kas būtu mums daudz izdevīgāk. Priecātos arī ja Latvijas pazemes gāzes krātuves varētu iesaistīt plašākā Eiropas projektā. Mums gāzes vads ar R-Eiropu ir vajadzīgs pat, ja pa to nekas netiks sūknēts. Tas ir vienīgais veids, kā likt samaiznāt Gazprom cenas Latvijai.
Analītiķis
A
Izskatas, ka te sarkstās vienotiba sava starpa, bet diezgan vulgari.
Sniper'sEye
S
Dombrovskis savu nākotni, ja pat tiks premjeros vēlreiz veido ar tālu skatu, tālskatu uz Rietumiem, uz Eiropas finansu uzraugiem un misionāriem. Ja nepietiks karjeras ambīciju iespēju Latvijā, te saraus psiholoģiskās atkarības nabassaiti ar Repši un dosies prom, tādēļ pacietīgi vāc eirokarjeras punktus un autogrāfus, no Merkeles ieskaitot. Toties Repše tic, ka līdz tam laikam bus savu parādu atstrādājis, jo nomaksāt ar pelnīšanu nespēj.
Vienotības triumfs
V
Jautājums 13:20 DOMBROVSKIS: "esam pateicīgi Vācijai par atbalstu mūsu robežlīguma noslēgšanā ar Krieviju." - - - Kā to saprast? Izklausās, ka robežlīgumu mēs neesam noslēguši uz Krievijas noteikumiem. Izklausās, ka mēs kaut ko ļoti izdevīgu sev panācām, atdodot Abreni? Ko tieši? _______________________ Apsmējos! Izrādās Vienotība pieraksta sev Latvijas kaunu - Abrenes atdošanu krievēniem.... Nu tas ir ciks , cik zemu tas dumrovskēns spēj nolaisties lielvaru priekšā....
Arturs M
A
Zini, labāk nu paklusē , DZERI! Man kauns par tādu latvieti kāds tu esi _irsā līdējs. Simtiem tūkstošu Latvijā bezdarbnieku, simti tūkstoši aizbraukuši no valsts un tu te fano par nejēgām un noziedzniekiem , kas vada valsti tikai dažu ārzemju riebekļu interesēs. Kauns man par tevi, cik zemu var nolaisties, ja tikai savs vēders tuvākais.
Arturs M
A
Varu vienīgi piekrist. Skarbi , bet patiesi vārdi.
dzeris - Koļa11.31.
d
...vienkārša tauta cieš... ------------------------------------------- Un tu pats, cik var spriest, sevi arī pieskaiti pie "vienkāršas tautas"? Un arī "ciet"? Sēdēdams internetā pie datora? Varbūt, nevajag runāt tautas vārdā? Masveida badā miršanu kaut kā neredz, to, ka katram otram autiņš, dators, internets - to gan redzu.
Jautājums
J
DOMBROVSKIS: "esam pateicīgi Vācijai par atbalstu mūsu robežlīguma noslēgšanā ar Krieviju." - - - Kā to saprast? Izklausās, ka robežlīgumu mēs neesam noslēguši uz Krievijas noteikumiem. Izklausās, ka mēs kaut ko ļoti izdevīgu sev panācām, atdodot Abreni? Ko tieši?
Intensifikators
I
Dombrovskim tomer bija jasanemaas un pec Okupacijas muzeja apmekleejuma skatoties acis Merkelei pajautaat
conypensis
c
Merķeles kundze ir ieinteresēta arī mūsu Finansu ministrijas aktīvajā un pozetīvajā darbā un gribētu ar to sadarboties visā ES ietvarā finansu pārkātošanas virzienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

foto


FOTOGALERIJA: Vācijas kancleres Angelas Merkeles vizīte Rīgā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas