Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vai Godmaņa plāns izgāzies?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ligita
L
Sakiet lūdzu, kā var samazināt tukšās štata vietas LPA Fundamentālajā bibliotēkā, ja cilvēki nenāk strādāt zemā atalgojuma dēļ. Esošie bibliotekāri visi strādā par diviem (za sebja i za tovo parņa).Kamēr nepaaugstinās atalgojumu, uz izmaiņām nav ko cerēt.
neitro
n
Kurš tad budžeta iestēdē labprātīgi ies uz tādu pasākumu kā štatu samazināšana? Pat Godmanis nebūs gatavs īstenot tik nepopulāru lietu. Valdībā neviens nekad tam nepiekritīs un to negrib. Pastāvošā sistēma turas tikai ar birokrātijas atbalstu, jo tā ir galvenā labuma ieguvēja.
Ieva
I
Man tādas aizdomas, ka neviens tā īsti nezina, ko bija ieplānojis Godmanis un vai tas plānotājs vispār ir viņš....
ekonomists
e
Atceros, ka padomju laikā , katru gadu štatu saraksti bija jāplāno ar 10% SAMAZINĀJUMU. Arī tagad uzdot ar MP rīkojumu, samazināt 10% vienību. un neviens pepamanīs , ka kāds būs samazināts un valsts arī neko nezaudēs no mazāka birokrātu skaita. Tikai būs vieglāk strādāt. Daudz kas toreiz bija labs un arī tā štatu mazināšana.
Lelle
L
Vaardu sakot-bardaks turpinaas...A vot tagad es pat nezinu vai esmu iereednis vai neesmu???!!! Ja veel liidzveertiigos amatos straadaajoshie vienas iestades ietvaros sannem algas ar 400,-Ls starpiibu...Kaa lai to veeertee??? Laikam kaa priekshnieka "sexu" ar garkaajainaam maukkeleem...it kaa vinnsh maksaatu algu savaa privaatbodiitee...Kad tas viss reiz beigsies????????????????????
dzeris
d
Tas viss izskatās pēc slikta teātra - nevina iestāde, pat gribēdama, nevar objektīvi sevi izvērtēt, bez tam jāsvērtē visa sistēma kopumā, jo daudzas funkcijas vispār liekas, daudzas dublējas, daudzas varētu veikt barī nevaslstiskas organizācijas ar daudz mazāku finansējumu, birokrātijas galvenā īpašība visā pasaulē ir sevi atražot un paplašināt, vai tad Godmanis to nezina. Te vajadzētu piln'[igi neatkarīgu funkciju auditu, vai, kā to kādreiz izdarīja Igauņi, vienkārši samazinātbvisiem budžetu, lai katra iestāde pati domā, cik var uzturēt. Pagaidām izskatās, ka Latvijā valsts pārvaldē strādā idioti, jo kāpēc tad ko var izdarīt viejns igaunis, nevar trīs četri latvieši, vai arī mēs kaut kur igauņiem priekšā, tāpēc ka mums pārvalde piecreiz lielaka. Godmanis jau arī negrib neko samazināt, tie jau pārsvarā uzticami koalīcijas vēlētāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas