Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vai iecietībai ir robežas?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JB
J
My Latvian is quite up to par, thank you. What I was trying to say, in a polite, ironic (and alas perhaps too roundabout way for OJ and their likes to understand) way, was that Iveta Sulca has learned to speak EU bureaucratese, EU convoluted double-speak wonderfully well, and that she is absolutely not getting her message across to the Latvian people, if indeed that was even her aim. One gets the impression that this piece was written for her superiors in Brussels, not for people in Latvia, despite the nice little reference to Cakste.
J
Ja tu nespēj neko citu, ka \ā gānīt to tautu, kas tev devusi patvērumu, tad atgriezies austrumos, kur tev nevajadzēs mocīties tādas tautas vidū, kas pēc taviem vārdiem " attaisnos ar visu ko, tikai ne ar savu muļķību un zaglīgumu".
Par to
P
ievēlēšanu.Kalvītis pats izteicās ,ka viņam bija iespējas iesēsties prezidenta krēslā,tikai tas esot licies garlaicīgi un viņš atteicies.Vai tiešām mēs būtu gribējuši viņu tur "ievēlēt"?Tā kā doma par"puču un iesēšanos krēslā "nemaz nav tik apšaubāma Latvijas apstākļos.Šlesers jau arī jūtas tikpat kā premjers,vai tad mēs taisāmies viņu tur ievēlēt?
rinķī apkārt
r
Lielākā daļa šobrīd Latvijā dzīvojošo uzauguši totalitārā iekārtā, kas lika sevi saukt par demokrātisku. +++ nesapratu, Kalvītis uztaisīja puču un iesēdās krēslā, jeb mēs viņu tomēr ievēlējām? Patiesībā, no šī teksta neko nesapratu
drakons
d
Kaut kāds sūds.
smīniņš
s
Nu pastāsti tad to patiesību par tām Zviedru bankām! Kā tur bija, Tev (un neskaitāmi daudziem citiem) pielika pistoli pie deniņiem lai paraksta līzingu Porsche Cayenne? Varbūt valdība gāza miljonus Swedbank gābšanai? ļoti to patiesību gribu uzzināt!
smaidulis smaidītājs
s
ha ha ha! :)) nu protams, eirosojuza pārstāvniecības Latvijā vadītāja! protams! bet (!) ... jūs esat aizmirsusi pastāstīt patiesību par zviedru bankām un zviedru pensijas fondu naudu Latvijā, par latviešu leģionāriem, kurus zviedri izdeva krievijai ... utt.. Jūs ļoti izdevīgi esat aizmirsusi daudzus neizdevīgus (jūsu maizesdevējam) vēsturiskus faktus. protams, neviens sunis jau nekož maizes devēja rokā! :))) cik es saprotu, tad jūsu maizes devējs ir eirosojuz budžets. nu ko? vienīgais novēlējums - nebūsim suņi!
OJ
O
She's basically saying Latvians have a lot to learn about democracy and not all the country's ills can be directly attributed to Swedish banks. You should brush up a bit on your Latvian.
jet
j
"... kuri pirms deviņdesmit gadiem lēja asinis par neatkarīgu Latviju..." Es atvainojos, laikam būšu kaut ko palaidis garām. Par ko ir runa? Finanšu okupāciju it kā piedēvē SVF vai zviedru bankām. Vai amerikāņi vai zviedri būtu lējuši savas asinis pirms deviņdesmit gadiem?
Oga
O
Iveta, jūs man ļoti ļoti patīciet. Bet man šķiet, ka lieta ir daudz vienkāršāka. Mums - tautas masām pietiktu, ka darbotos saiemas namā uzrakstītais sauklis - viens likums, viena taisnība visiem. Pietiktu, ja mums būtu tiesiska valsts. par to ir jācīnās, bet nav , kas par to cīnīsies, jo cilvēki no Latvijas ir aizbraukuši. Es šogad jau 4x biju uz lidostu pavadīt savas ģimenes locekļus un tuviniekus, kuri ir pārcēlušies uz dzīvi ārzemēs un tuvākajā nākotnē nedomā atgriezties un diez vai to darīs vispār. Mājās palikušie - tie arī mācās svešvalodas, lai meklētu taisnību un tiesiskumu citās valstīs. Savukārt , saukāns , šļešers visi aši un kaši meklē iespējas te savest lēto darbspēku, kuri dzīvo barakās , nemaksās nodokļus un par vēdertiesu viņiem pelnīs miljonus. Un vislielāko sašutmumu manī izraisa, ka tas notiek Eiropas savienībā - kura sevi prezentē kā demokrātisku valstu veidojumu - kurā vietā latvijā ir demokrātija ? Tikai iespējā aizbraukt no valsts. Protams, tādi kā plaudes, bojāri, saukāni, šļēšēri utt. - tiem labi - tie shēmo un zog gan likumīgi, gan nelikumīgi un mūsu Sudraba kā bezpalīdzīgs putniņš tik plāta knābīti un spārniņus Tik skumji un bezcerīgi es redzu šo situāciju !
fuka
f
man gan ir sajuta, ka raksta autores saimnieki ir likushi uzrakstit sho "attieksmi"...
JB
J
What was the lady trying to say? As someone recently (wittily) said, Russia makes you an offer you can't refuse, but the European Union makes you an offer you can't understand. The Latvian EU lady is a good representative of this EU tradition of opaqueness (and boringness).
dzeris
d
Gan lietuvā, gan Igaunijā, it sevišķi, ir gan zviedru bankas, gan viss pārējais, kas Latvijā. Tikai, tur nedzīvo latvieši. Tāpēc viņiem, sevišķi igauņiem, viss OK, un netraucē ne zviedri, ne krievi, ne ēbreji. Latvieši savu muļķību un alkat;ibu, nespēju normāli nobalsot, un nespēju vadīt valsti bez zagšanas un korupcijas, attaisnos ar visu ko, tikai ne ar savu muļķību un zaglīgumu. Kamēr Latvijā vēlamākais premjera kandidāsts būs Lembergs, tikmēr muļķuzeme būs īstaisnosaukums šai te valstiņai.
koijots
k
Vienkārši Šulcas kundze domā, ka mums šis tas ir jāatstrādā.
joske
j
taisnība jau vien ir .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas