Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vai Japānas radiācija apdraud Latviju?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
YL
Y
Riebjas lasīt tik daudz idiotisku spriedumu vienviet. Latvijas drošibu apdraus kampējelemeneti LŠŠ.Tabakas dūms satur vairāk radioaktīvo vielu [piemēram polonija radioaktīvo izotopu Po209] nekā visi meli un pļurkšķēšana par Fukušimu. Katrā ogles gabalā un degakmens šķembā arī ir radioaktivitāte.
viss visapkārt ir
v
jautājums tikai kādā mērā un kā kuram noveicas .
līkais
l
neesmu dzirdējis,ka LPasts kontrolētu radiācijas līmeni ienākošajās pakās
Juhans
J
Nēēdiet suši.
Phe
P
radiācija ir visur arī bez AES, arī saule ir viena liela atomstacija! akmeņi arī izstaro radiāciju, rīgas bruģis ir vairāk radioaktīvs nekā "piesārņotais" okeāns! Mūra māja dzīvojošajiem radiācijas dēļ ir lielāks risks saslimt ar vēzi nekā koka māja mītošajiem!
slida
s
Dievs deva cilvēkiem tādas smadzenes, ka viņi spēja atklāt atomus un milzu jaudīgos enerģijas devējus izmantot savām vajadzībām. Tad kāpēc stresot, ja šī enerģija noplūst un izplatās? Dieva plānos, acīmredzot, nav šo populācijas porciju (cilvēkus, kuri apdzīvo planētu Zeme) - saglabāt mūžīgi. Esam tikai dabas daļa, un agrāk vai vēlāk iznīksim vai pārvērtīsimies..
pakausis
p
Ko var melot?! ES nevis ievieš papildus drošības pasākumus.. bet līdz pat 20 reizēm palielina pieļaujamās cēzija izotopu normas pārtikas improtam no Japānas! Pie kam dara to absolūti pretlikumīgi!.. Izmaiņas stājās spēkā 27. martā... bet Diena - kuš, čuči dusi.. viss ir labi.. viss ir mierīgi..
noziegums
n
Tie, kuri joprojām turpina aizstāvēt atomelektrostaciju celtniecību un ekspluatāciju ir noziedznieki. Un tā pret šiem cilvēkiem ir arī jāizturas. Viņiem ir jāaizbāž mute ik reiz, kad šie lopi aģitē par atomenerģiju.
secinājums
s
Viennozīmīgi radiācija izkliedēsies pa visu pasauli. 11 tonnas radioaktīvā ūdens ir daudz. Tā sastāvdaļas būs visur, tātad vairāk vai mazāk savu devu būs saņēmušas visas zivis. Tāpat okeāna ūdeņi visu laiku iztvaiko un nonāk mākoņu veidā debesīs. Mākoņi pārvietojas pa visu pasauli un nonāk lietus veidā uz zemes. Tādējādi ietekmēta tiks visa augu valsts, cilvēki un dzīvnieki.
Dr.xy
D
Kartejais Dienas neko neizsakosais smerejums.Diena:" Rigas susi meistars stasta,ka izejvielas esot no Kinas,Indijas un citam zemem". Ar to jau vien pietiek,bez Japanas AES katastrofas,lai neietu saja restoran.Ari Latvija vajadzetu but zinamam,ka VISAS Kinas preces apdraud veselibu un pat dzivibu.Vai Latvija no Kinas ievetas preces neparbauda?! Susi meistars acimredzot neparzina geografiju,Kina atrodas netalu no Japanas.Vina bodite pienak ari zivis no Vjetnamas.Ari pie Japanas.Dienai:zivis Japana vairs nav atlautas veikalos tirgot.Ta vismaz bija vakar,vai Dienai ir informacija,ka sodien ir kaut kas mainijies?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas