Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Vai Tēva dienai ir jēga?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to skats no malas
t
Ja Latvijā katram otrajam tēvam ir mīļākā, vai tikai viņu sievām nevajadzētu pajautāta, vai tik pašas pie tā nav vainīgas??? Ja vīrietim ir labi ģimenē, nez vai viņš meklēs citus apskāvienus...
skats no malas
s
zaza-kapēc šavu Tēvu gribi godināt tikai vienreiz gadā???....dari to taču katru dienu!!!!!....Tev ir super tētis,bet paskaties apkārt vai Taviem draugiem ir tik pat labi tēti????
zaza
z
Man nekad nav tā īsti bijis mammas (nekad nebij ko sveikt māmiņu dienā), uzaugu ar tēvu..... Kādēļ gan cilvēks, kurš par mani visu laiku rūpējās un pildīja abu vecāku pienākumus, nebūtu pelnījis, lai viņam būtu veltīta viena diena gadā???? Principā nesaprotu, kādēļ gan ir "jānoliek" šī ideja- kuram šī ideja nepatīk, lai nesvin....bet tie, kuri grib, lai svin....gluži tā pat kā ar citiem svētkiem!
to maate
t
nebēguļo pa pasauli, slēpdamies no uzturnaudas piedzinējiem... men neko nepiedzina!! pamazaam iemileju.. un saku ruupeeties! netikai matriali atbalstot!! padomaajiet.. maates.. nauda nav galvenais!!
skats no malas
s
Latvijā katram otram tēvam ir mīļākā....jautājums:vai šādi tēvi ir pelnījuši godam svinēt Tēva dienu??????
reālā
r
zoolander:).....parādi lūdzu man kaut vienu sievieti,kura labprāt stieptu ratiņus pa trepēm un staigātu apkrāvusies ar tirgus somām,ja to darītu mūsu mīļie,labie vīriņi:))))).....es uzskatu,ka tēva dienu atzīmēt nebūtu pelnījuši arī tie tēvi,kuri pilnībā apgādā ģimeni,bet brīvo laiku pavada citos apskāvienos,nevis pie bērniem un sievas.......ne jau tikai naudai ir nozīme,bet lielāka nozīme ir sapratnei,mīlestībai un mieram ģimenē!.......diemžēl pie mums Latvijā tēviem neeksistē,ne pienākumi,ne likumi(kuri gan nav līdz galam izstrādāti).....p.s.bet cepuri nost tiem tēviem,kuri ir paraugs saviem bērniem un kuri tiešām rūpējās par ģimeni!Un tādi ir!!!
bridža
b
Latvijā bērni mirst kā mušas,bet Baštikam svētki prātā.Ar viņa algu jau var svētīties.Bāreņiem viņa nolaidības dēļ jāmācās izdzīvot ar 32 ls mēnesī.Būtu labāk ,ja šis dzīvotu babtistiem uz kakla nevis bērniem.
babtiste
b
Ja baštiks dodas pie tēviem,tad ir nozīme.
ticīgā
t
Arī Bībelē, kad runa ir par Jēzu, pārsvarā tiek pieminēts Tēvs, Dēls, Svētais gars, bet māte Marija tikai tā garām ejot pieminēta.(atskaitot katolisko Marijas kultu). Arī ģimenē vīrietim ir GALVENĀ loma. Tāpēc jau laulības jūk un brūk, jo sievietes pašas neļauj vīriešiem būt par vīriešie un tēviem būt par labiem tēviem, jo pašas cenšas ar visu tikt galā- pelnīt vairāk, lekt augstāk, skriet ātrāk.... Manam bērnam ir brīnišķīgākais tēvs pasaulē un es to bērna tēvam ik pa laikam atgādinu. Svinēt - nesvinēt, lai paliek katra paša ziņā. Es svinēšu, pateikšos un pacilāšu.
zoolander
z
Laikam ir dažas mazohistiskas sievietes, kurām svarīgi pildīt visus mājas darbus, bet vīrieti izstumt garāžā, pie upes ar makšķeri vai vēl kur patālāk no bērniem. Protams, ka viņas ir skeptiski noskaņotas pret tēva dienu. Nedrīkst taču viņu pārcilvēcisko upurēšanos bērnu labā apšaubīt. Mani tas pārsteidz - no vienas puses gaužas, ka ratiņi pašām jāstiepj pa trepēm, no otras cenšas atstumt vīriešus no jebkādas piedalīšanās bērnu dzīvē. Skaidrs, ka šāda diena ir nepieciešama.
Māte
M
Jā, vajag! Tieši tāpēc, lai godinātu tos tēvus, kuri ir tēva vārda cienīgi un nebēguļo pa pasauli, slēpdamies no uzturnaudas piedzinējiem. Un nenoniecināsim arī tos, kuriem varbūt ir trešās, ceturtās vai nez kuras attiecības, bet kuri ir tēvi VISIEM saviem bērniem, vienmēr gatavi palīdzēt un atbalstīt.
lucky
l
kā vnm latvieši tik māk kritizēt un kritizēt.... Kko labu pateikt ir pārāk grūti dažiem! Nu es gan uzskatu, ka šāda diena ir vajadzīga... Un šo dienu var lieliski atzīmēt kkur visai ģimenei kopīgi aizbraucot :) Piem., uz Līgatni!
@
@
Vajag! Kas negrib, lai svin ko citu, kaut vai savas bezgalīgās dzīves paģiras. Tēva diena ir simbols. Labus simbolus tautai vienmēr vajag. Tur pavisam cita doma rodas. Bērnam vajag kā māti, tā tēvu.
Nevermind
N
Citādos apstākļos un laikos šai dienai būtu jēga... Ne tagad...
māte-nezinīte
m
Kāds varbūt var pateikt, kad tad šo brīnišķīgo dienu atzīmējam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas