Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vaira Paegle iestājas "Pilsoniskajā savienībā"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Lai nu kādi būtu viedokļi par V.Paegli, apsveicams ir pats fakts, ka TP atkal zaudējusi vienu balsi.
Terorists
T
Tur jums taisnība kad jākļūst gudrākai,bet vai ir kļuvusi tas ir cits jautājums.Un tad kad sāksies lielā smadzeņu skalošana caur šiem pašiem ,,neatkarīgiem'' mēdijiem tad daudziem visi pāridarIījumi būs aizmirsušies un balsos par skaistāko šlipsi un skaistākiem solijumiem nedomājot vai tie ir reāli un izpildāmi. Lūk tāda ir Latvijas realitāte dzīvē un tur neko nevar darīt.
Lelle
L
Tur jau tā lieta, ka tautai jābūt gudrākai! ja visi pārvilks svītru pāri tiem vecajiem āžiem, tad būs tāpat kā ar Ingrīdu un Batjku.
čerčils
č
Jūsu tautas jaunais līders ir Kangarovichs.
Latvietis
L
Laba izvēle. Vairai ir gudra, godīga, latviska. Es ceru, ka viņa drīz izvirzīsies PS vadībā. Tur vajadzīgi vairāk politikā pieredzējuši cilvēki, bet tādi, kuriem var uzticēties. Kategoriski iebilstu pret tiem, kuri domā, ka politikā tagad vajadzīgi tikai tādi, kuri ar to nekad nav nodarbojušies. Politika, draudziņi, ir komplicēta lieta. Pieredze tur vajadzīga. Es nekādi neuzticēties "baltajām lapām", par kuru politisko nostāju nekas nav zināms (un kuri acīmredzot arī paši to nezin). Vajadzīgi i tādi, tādi. Vajadzigi godīgi politiķi ar pieredzi, un vajadzīgi arī jauni politiķi, bet, kuriem, protams ar uzticēties (tas ka viņš ir "balta lapa", nenozīmē, ka viņam automātiski var uzticēties). Vaira un vēl kādi 25-30 pašreizējie Saeimas deputāti, manuprāt, ir tādi, kuriem no pašreizējo Saeimas deputātu vidus var uzticēties. Tas nenozīmē, ka es piekrītu visiem viņu lēmumiem, bet es viņus varu respektēt kā godīgus un profesionālus. Vaira viņu vidū pieder pie labākajiem.
Runcis
R
Pareizi, Pilsoniskā savienība patlaban ir vissakarīgākā partija, un Vaira Paegle ir ļoti sakarīga politiķe. Šis lēmums nāks par labu abiem! (Varēšu Saeimas vēlēšanās Paeglei ielikt plusiņu)
nv
n
nu cik seklam jābūt, lai ticētu, ka TP līdz šim bija palicis kaut viens 'godīgs' politiķis? Un tagad nu aplaudējam vecajai tantei un apbrīnojam viņas rīcību. Tfu! pensijā ej! tie, kas saprata, kas TP ir par 'žuku', jau sen sen sen no turienes aizmuka. hallo, 2010. gads arēnā! tantei ilgi pielec laikam, ja tik ilgi 'nevarēja izšķirties'. Riebjās šie 'staigātāji', kuri tik izfiltrē labāku partiju, no kuras var iesprukt saeimā pie nākošā šļāciena. prostitūtes nelaimīgās.
ha
h
Jā, jo atbalstīja TP.
mincis
m
Vai nepastāv iespēja vēlēšanās no listes izsvītrot tādu?
pancka
p
Malacis Vaira. Jo vairāk sakarīgu cilvēku tur būs, jo abāk. Manuprāt viņa ir godprātīgs cilvēks.
mincis
m
Īsteni savas pārliecības cīnītāji iztur līdz galam. Te laikam ir jušana, ka var palikt aiz strīpas un tāpēc jāmaina komanda.
Terorists
T
Bet kā jūs domājat vai viņus kāds virzīs.Protams kad nē ,jo kādēļ tad tik pēkšņi vecie kadri sāk čupoties.Un atbilde te ir viena,SAEIMAS deputāti ieņem pirmās rindas vēlēšanu listē,bet šie jaunie un varētu teikt politiskie jaunuļi paliek pakaļgalā un izredzes tuvu 0. Tā kā piedodiet,bet lai arī kas viņi būtu,bet visu izlemj partijas valde un sarakstus sastāda partiju valdes. Tā kā nekā,jo vietas uz sili jau aizsistas.
Left
L
Vēl viens akmens laivā kas tā jau ir pārpildīta.
Lelle
L
Vai viņai bija saprāta jūtas visus šos gadus un tad, kad par Abreni nobalsoja?
Lelle
L
Tā nu īsti nav! Nevajag skatīties uz vecajiem bukiem, bet uz jaunatni, kas tur darbojas! Piem. SCP ir virkne jaunu čaļu, kuri beiguši labas ārzemju augstskolas, parvalda n-tās svešvalodas, daudzi strādā ES ierēdniecībā un ir apbružājušies demokrātiskajos procesos. Ir gatavi strādāt šis valsts labā. Vajag tikai atvērt CVK mājaslapu un palasīt biogrāfijas, nevis iet un mest lapiņas par vecajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas