Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vaira Vīķe-Freiberga dzied kopā ar «Prāta vētru»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
labi
l
jāsaka, ka maniem paziņām VVF disks nav baudāms un šķiet pārlieku diletantisks, toties jauki, ka Vaira popularizē mūsu tautas kultūru. Pozitīvais ir jāsaudzē un jākopj.
liene
l
PV koncerts bija viens no pozitīvākajiem šīs vasaras piedzīvojumiem! Tas "paņēma" publiku tieši ar savu patiesumu un emocijām. 45 000 cilvēkiem samelot nav iespējams. Un emocijas bija patiesas. Tas bija super. Gan PV puiši, gan Vaira, gan viss pārējais. pat salūts nekaitināja, jo bija trāpīgi! :)
jap
j
Koncis bija super - pozitīvas emocijas no sākuma līdz galam. Visu cieņu PV, Vairai, Bi2 un visiem citiem, kas piedalījās!
spāre
s
par ko tad ir runa. par koncertu tak! un tas bija dievīgs un VVF dalība tajā bija lielisks pārsteigums - arī es biju viena no tiem, kas uzgavilēja "Vaira, Vaira!" un tieši tā - tā bija spontāna un patiesa tautas mīlestība un prieks par VVF klātbūtni. un tie, kas bija koncertā zina, ka te nav vietas diskusijām par labi/slikti, koncerts bija izcils tieši tāds, kāds tas bija. paldies PV!
klaidonis
k
VVF neizmanto savas tiesības ierosināt atlaist Saeimu - vienalga tauta uzgavilē. PV apmaksātā ZZS kampaņā aģitē - nafig mums ES, arī tauta uzgavilē. Tad tauta dodas uz referendumu - atlaist tos, kurus paši ievēlēja. Un sākas viss no jauna...
>220W
&
Sev to pasaki un nepiesārņo ēteru ar oranžu zupu.
pmlks
p
laikam skauž, ka Vairai uzgavilēja 45000 Latvijas iedzīvotāju, turpretī Kalvīša uzstāšanos arēnā Rīga basketbola svētkos visu runas laiku pavadīja svilpšana un zākāšanās! P.S. Basketbola līdzjutēju vidū nav tikai tīņi. Starp tiem ekonomiski aktīvo Latvijas iedzīvotāju skaits ir daudz lielāks nekā starp PV koncerta klausītājiem.
220W
2
Būtu sēdējusi mājās un bubinājusi savas tautasdziesmas
laura
l
Šī VVF un Prātnieku nozākāšana neparāda to, kas notika 6dien estrādē! Daudzie tūkstoši laimīgi sauca `Vaira! Vaira!` bet te... tie VVF nolicēji un apdir*ēji drošvin neapmeklēja šo koncertu! aizverat vienreiz savas mutes , ja nevarat pateikt ko labu!
Agnesite
A
Jocīgie ļautiņi... Kamēr savu žulti neesat izgāzuši, tikmēr nav mierīgs prāts. Tas bija ļoti sirsnīgi un mīļi, publika vienkārši parādīja, ka bijusī prezidente joprojām ir liela autoritāte. Koncerts bija superīgs! Liels paldies par pozitīvo lādiņu priekšdienām!
miu
m
Tu nevari nopirkt 45 000 mīlestību un absolūtas nedalītas ovācijas ar tukšu un lētu populismu. Tas, kas notika Mežparkā, nav aprakstāms. Tas bija patiesi, skaisti un katrs politiķis varētu sapņot, lai viņu tik sajūsmināti kāds sagaidītu. Tā bija patiesa tautas mīlestība
pagaidām neko
p
tad vaira saka par karu Grūzijā ? -------------------- Pagaidām neko - vēl nav saņēmusi instrukcijas no saviem saimniekiem.
ko
k
tad vaira saka par karu Grūzijā ?
Komēta
K
Es varētu sarakstīt varen garu VVF slikto darbu un nešpetnību sarakstu. Taču daudz garāks būtu labo darbu saraksts. Un tieši par to cilvēki VVF arī mīl. Citādāk nevar izskaidrot to, kas sestdienas vakarā notika Mežaparkā. Tur nevienam neprasīja kliegt "Vaira, Vaira!!" Tas bija sponātni. Un to darīja absolūti raibs cilvēku kopums. Un tā nebija nekāda reitingu celšana, nekas tāds. Ikvienam valdošās bandas politiķim šai būtu bijis jābūt lieliskai mācībai.
Jautrīte
J
Aaa kāpēc tieši jauniešu tūkstoši bija tie, kas koncī skandēja (savām ausīm dzirdēju) "Vaira, Vaira, atkārtot!!!", viņi neko par pulksteniem nav dzirdējuši, vai?!! Jautājums nūģiem – Juriem, kukiem, 123 un pārējiem "viediem" :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AUDIORECENZIJA PAR KONCERTU

Klausieties recenziju šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas