Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vairāk nekā kļūda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tija
T
Un lūdzu kurā laikraksta (portāla) lappusē tiek ievietoti pašas Dienas atsaukumi? Un cik lielā fontā tie parasti ir? Nevajag iztaisīties par svētajiem, kļūdu atsaukumi nekad nav bijuši mūsu mediju stiprā puse.
Ilmārs
I
Žurnālistikas kvalitāte mums visai zemā līmenī.
ritdienis
r
Par ko te jaunskuns očs uztraucas? vai par to ,ka ""tieši"'pie brīvības piemineklā iespļāva seja manai tautai vecās mātes izskatā??
fck
f
kāda starpība kura ur.la spljaava?!
prezīc
p
Točs pa centrāltirgu strādājot ir dumš palicis. Nedrīkst tā darīt - atnākt, iekaistīt un spļaut sejā sirmgalvjiem. Nedrīkst un vis. Vispār krievu jaunatne Latvijā kļūst agresīva un draudīga. Tas nozīmē, ka šādai piektajai kolonnai te vispār nebūtu jāatrodas.
Aina
A
Autors varētu meiteni nevis māti uzaicināt uz savu filmēšanas istabiņu un viņa pati ēterā apstiprināt, ka tā nav viņa, un visi noskatītios video un redzētu, ka ļoti nelīdzīga balss un izskats. Tas būtu vislabākais atbalsts nabaga nevainīgajai meitenei. Savādāk to, ka tā nebija viņa apgalvo tikai viņas mamma un nezin kāpēc vēl skolotāja.
Anna
A
Un nedomāju, kā kāds šo krievu meiteni, kas starp citu labi runāja latviski, taisītos izvarot vai citādi apdraudēt. To gan es nevaŗetu apgalvot, ja kaut ko līdzīgu būtu izdarījusi latviešu meitene, jo krievi tomēr karstasinīgāki un labi zināms, ka skinhedos Latvijā pārsvarā ir tieši krievu tautības cilvēki.
Anna
A
Brīnos, ka žurnālists var uzrakstīti šādu vidusskolnieka cienīgu sacerējumu.. Vispār Dienas portāls paliek aizvien nelasāmāks..
Aina
A
kāpēc tad tantiņu atrada un meiteni nē? tāpēc arī neviens netic, ka viņa nav īstā.
lux
l
Vai tad ir kāds, kurš nezina, kā interesēs darojas kremļa lakstīgala Točs.
rīdziniece
r
Tak sen jau vajadzeeja policijai DNS no tantes metelja panemt un samerit ar minetas sievietes, kura saka, ka neesot vainiga, DNS. Tad ari butu zinama patiesiba, bet tagad jau gan nevar ticet, ka nav vainiga. No kurienes tad tada info uzradaas? Nav dumu bez uguns.
jumors
j
Nu es drusku iedomājos, ja man būtu vairāk gadu. Nolieku puķes, no aizmugures nāk citi ļaudis, tātad jāgriež uz trotuāru- bet tur, kā izrādās, ir ļoti daudz citādi domājošo. Ko, man tāpēc neiet tālāk? Ja jau viņi mani neciena, ceļu arī nedod, un ar elkoņiem lauzties vienīgā iespēja. Un tad vēl kāds tieši sejā kaut ko sāk gvelzt par fašisma atdzimšanu... es arī laikam būtu teicis, lai brauc mājās un atbrīvo man trotuāru, ja kaut kas nepatīk. Un sekas ir nofilmētas. Neredzu, pie kā tur ome vainīga. Ja nu vienīgi pie tā, ka neprot lidot pāri "antifašistu" galvām.
zzz
z
naids gan, bet glaudīt šo" es, krieva" tak nav par ko, vai ne?
Milum
M
Milum, Daiga, paskaties to naidu komentaros. Kam te interese tiesa?
Daiga
D
Pat ja ši meitene ir vainīga - tāpat mediji nedrīkstēja rakstīt viņas vārdu. Runa iet par to. tā ir linča tiesa. Vai cilvēks ir vainīgs to taču nosaka tiesa mūsu valstī. Ne tā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas