Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vairākas avārijas izraisījušais Alfas darbinieks, iespējams, notriecis policistu

Patruļpolicijas vienības Alfa darbinieks, kurš, būdams alkohola reibumā, 13.martā Rīgā izraisīja vairākas avārijas ar automašīnu Audi, varētu būt notriecis arī policistu, kurš agresīvo braucēju centies apturēt.

Kā piektdien preses brīfingā informēja Valsts policijas (VP) Iekšējās drošības biroja (IDB) priekšnieka vietniece Iveta Smoča, patlaban IDB izmeklē trīs kriminālprocesus saistībā ar šo avāriju virkni. Viens kriminālprocess ir par huligānismu pret cilvēkiem, kas tajā dienā atradās notikuma vietā ar automašīnu VW Golf, otrs - par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, bet trešais - par "uzbraukumu policijas darbiniekam", pastāstīja Smoča.

Viņa norādīja, ka saistībā ar notikušo ir sāktas arī dienesta pārbaudes, kas jau tuvākajā laikā varētu rezultēties ar attiecīgiem lēmumiem.

Kā ziņots, automašīnai Audi, kas 13.martā Rīgā izraisīja vairākas avārijas, pie stūres sēdējis alkohola reibumā esošs VP Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) Kārtības policijas pārvaldes patruļpolicijas vienības Alfa darbinieks.

VP RRP preses pārstāve Sigita Pildava šīs nedēļas sākumā apstiprināja, ka incidentā Purvciemā bijuši iesaistīti divi VP RRP Kārtības policijas pārvaldes darbinieki, kuriem negadījuma brīdī nav bijis jāstrādā. Automašīna Audi, kurā atradušies policisti, piederējusi vienam no viņiem.

VP preses pārstāve Zane Maskaļonoka pirmdien apstiprināja, ka viens no VP RRP Kārtības policijas pārvaldes darbiniekiem avārijas laikā atradies pie Audi stūres, būdams alkohola reibumā. Viņš ticis aizturēts, bet otrs policists, kurš atradās automašīnā, ārstējoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas