Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vairākiem policijas darbiniekiem atklāj fiktīvas valodas apliecības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kas ir Romašonoka?
K
Svetlana Romašonoka, vec. inspektore, Gogoļa ielā jau ilgus gadus nodarbojas ar protokolu noformēšanu, kaut gan tas nav viņas amats. Bet Svetlana Romašonoka ļoti slikti zina latviešu valodu un neviens viņai neizvirza pretenzijas, jo ir sodītā kārtības policijas priekšniekam Vladimiram Petrukam labākā draudzene.
a' propos
a
Ludmila Ķēniņa alias Koroļova
Kas notiek?
K
Izskatās, ka Valsts policijas Iekšējās drošības biroja vadība ar Ivetu Smoču priekšgalā neko nedara, lai pašiem konstatētu nelikumības policijā. Par ko tad Smoča saņem algu? Kas kontrolē Ivetu Smoču un tas biroju?
Tas nav jaunas zinas!
T
To jums vareju pateikt pirms 5 gadiem, kad aizgaju noskaidrot par vira masicas slepkavibu. Pirmo reizi muza satiku tadus policistus! Kur nu vel valodas zinasanas. Tur visi sarunajas krieviski un brinijas, ka es neprotu. Nav jau ari vieniga vieta LV kur retais zin latv. val.
lauķe
l
Sen jau policijā vajag masveida valsts valodas prasmes pārbaudi ! Lai, tā sauktā, neatkarīgā policistu arodbiedrība palīdz atsijāt tos, kuri nelikumīgi ieņem darba vietas, kuras pienākas godīgiem Latvijas pilsoņiem.
vīrietis
v
Viens likums, viena taisnība viesiem?
BLONDĪNE
B
VALSTS ROBEŽSARDZĒ 85 % PERSONĀLA IR LIELAS GRŪTĪBAS AR VALTS VALODU .....
polis
p
Gogoļa ielas iecirknis ir jāizdzenā ar steigu - tā darbinieki pirms dažiem gadiem tika pieķerti piesedzot narkotirgoņus centrāltirgū un iekasējot jumta nodevu, tagad viņi arī VILTO dokumentus. Padzīt!! Un pieņemt darbātos, kas godīgi strādā!
Bo
B
Valstī patreiz ir gandrīz simts tūkstoši latviešu bez darba!!! Betpolicijā tomēr uzņem svešiniekus, kuri nerunā valsts valodā un vilto dokumentus. Mūrnieces kundze, HALLLLOOO!
Bo
B
".....gados jaunākajiem policistiem kopumā grūtību ar valsts valodu neesot....." Tātad, dažīem no jaunākajiem policistiem ir problēmas ar valsts valodu. Kalab tad viņus pieņēma darbā, Mūrnieces kundze????
Dr.xy
D
Nekavejoties ir japarbauda Rigas Domes darbinieku valodas zinasanas un kada veida ir ieguta Latvijas Valsts pilsoniba.Kur ir palicis sizofrenikis Godmanis,vins tacu bazuneja pa visiem laikrakstiem,ka vinam ir zinamas vismaz 300 personas,kuras pilsonibu ir nopirkusas. Un ka vins personigi uznemas sos noziedziniekus nodot tiesai.Ta ka lidz sim Godmanis neko nav iesacis,tad tas nozime,ka vins slepj noziedziniekus.Par nozieguma slepsanu,un vel pie tam no amatpersonas puses ir jabut cietuma sodam uz vairakiem gadiem.
Paija
P
Kāds kuriozs, ka poliči bēguļo no Valsts valodas inspekcijas. Kauns, Mūrnieces kundze !
V.V.
V
Bet,iekslietu ministrs,darba laika svin dzimsanas dienu un ar dienesta masinu vada bernus uz skolu,un no skolas!
aivars
a
tas saucās nevis "fiktīvas", bet "viltotas"
Lasiitaajs
L
Kaa var taadus patureet darbaa policijaa? Latvijai vairaak kaa jebkad ir vajadziigi tikai un vieniigi godpraatiigi policisti, bet no shitaadiem tachu pashu vellu var sagaidiit!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas