Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vairākums iedzīvotāju domā, ka svarīgākais laba darba atrašanā ir pazīšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
minna
m
muahhahahahaha... cik mums daudz ekspertu visās sfērās!!!!!!!!!!
Kāmis
K
Diemžēl "Vienotība" neizceļas citu partiju vidū un ir tāds pats "paklausīgo darbā iekārtošanas birojs" kā TP un visas pārējās, kas kopā vienoti barojas pie siles. Ne jau komentāri vai komentētāji vainīgi, lai "Vienotība" pati paskatās spogulī. Taču par darbu - jā, sūtīt CV bez kaut kāda (partijas, drauga, "spalvainās rokas" etc.) ir tas pats kas sūtīt vēstījumu, ieliekot to pudelē un iemetot jūrā. Kādam jau arī tā laimējas. Bet ne daudziem.
Dace -Vienotības triumfs
D
Tevī tik daudz naida, ka nevari pat sakarīgi uzrakstīt teikumu! Naids saēd naida sējēju,saēd viņa dvēseli! Liekas, ka Tev jau ir diagnoze.
Vienotības triumfs
V
Mani nevajadzēs meklēt, jo uz to pārteju deputacikiem nelieku ne pliku grasi, jo arvien vēl uzskatu, ka partijas Latvijā jāaizliedz ar likumu un visi pārteju bonzas jāliek rūtotā saulītē, līdzīgi kā Prezidents to darīja 1934. gadā. Latviju nepārvalda tautas vēlēta vara, bet tā ir siles partiju diktatūra, kuru iedibināja LC, pēc tam nāca kloni: TP, JL un tagad - Vienotība, kas tautu muļķo jau 20. gadus. Visi viņi pārstāv biezos, tāpat kā nepieminētās sīkpārtejas, tik katra izspiedz savu sauklīti, lai lepni pēc tam iekūņotos tautas sarūpētos labumos, bet paši nekādas vērtības nekad nav rādījuši un pat neprot tās radīt (kā tagad par elku paceltais "glābējs" dumrovskis, kurš sēžot finmina krēslā pat nejēdza budžetu sastādīt, tāpēc nav jābrīnās, ka šodien šis suniski skatās tikai vaļuččikiem ačās un tik padevīgi knikšē šiem , lai kādu speķīti pats sev pakamtu pusdienās...).
!
!
Kā tevi varēs atrast pēc 3. oktobra? Nu, kad tu būsi vīlies un neapmierināts.
izbijis valsts patriots
i
bet es par viņiem nemaz nebalsošu. Es tikpat labi zinudzīvē ZZS pārstāvjus. Atvaino neceļas roka balsot par viņiem.
Vienotības triumfs
V
Izlasīju tavu mākslas darbu debatēšanā! Viens čuss vien tev iznāca, zinīti. Vai neesi pats tas jaunpups, ja tā trako , ka es to Vienotības iznireli pieminu? Es redz pazīstu daudzus Vienotības pupaiņus dzīvē, tāpēc, atšķirībā no TEVIS, viņiem pat neuzticētu musora vākšanas talku organizēt, kur nu vēl valsts vadīšanu, bet dzīvo vien savās ilūzijās, paklausīšos , ko tu 3. oktobrī te dziedāsi, ja nebūsi jau pats lapās aizlaidies no tiem vienotībēnu labumiem.
@
@
Tu runa no savas pieredzes, vai ka kadru dalas kafijas dzereja?
lielaisjaanis
l
Tas ir visaa pasaulee. Ko tu nemsi darbaa-protams, draugu vai pazinu. Pie kura daktera iesi- pie taa kuru tu zini, vai pazina ieteiks. No kaa tu pirksi masiinu, no paziistama vai svesinieka?
izbijis valsts patriots
i
OK, tikai kur tu dabūsi naudiņu ja lukssus nodoklis neieviešas ,ja progresīvais ienākuma nodoklis arī neiet cauri.Ja Tavs Lebis vai šķēle šiverē pa ofšoriem. Tu saproti kas notiktu ja valstī ieviestu SKANDINĀVU MODELI. Nepātīkamu visiem bet diezgan taisnīgu arī vissiem. Vecīt pisētas mēra amats kā pemats pirmatnējam kapitālam.Kur tādi kumēdiņi redzēti,bet mēs gribamk Lembi par premjeru. Mēs esam mafijas valsts ,tas ceru tev pielc.Mums pagaidām darbojas vissi šādai valstij atbilstoši likumi.Valsts amatpersona var pilnīgi atklāti ņirgāties par valsti ,tās cilvēkiem. Zini ko ---man tiešām nav laika tev kaut ko skaidrot jo tas viss ir bezjēdzīgi.Tu neesi tai līmenī lai to saprastu.Tavs līmenis ir viens teikums kur trīs no četriem vārdiem ir Jaunpups.Tā tik turpini.SVEIKI. nevēlos redzēt tādus kā tu IEMĀCIES ARĪ MINIMĀLI OPONĒT kāpēc .Arī savi mīluļi ir jāprot kritizēt nevis tikai braukt citiem virsū.
AKL
A
"Sofera delam" un vinja patrona pasaulee, tas tieshaam izraadiijaas svariigaakais. Citaadi es teiktu tomeer, ka laba reputaacija (kas ietver izgliitiibu, labu darbu u.c) ir svariigaakais.
Vienotības triumfs
V
Par to debīlumu savējo nezinu, bet negribu balsot ne par ZZS, ne PLL, bet nekad nebalsošu arī par TUPO un debīlo VIENOTĪBU, jo tev taisnība, ka valsti noveda līdz klinķim vecās pārtejas, bet ir viens bet... UN tas ir Vienotība valsti neved ārā no tā kliņķa, bet vienkārši mūs māna, lai paši tiktu iekšā silē! Un tas ir vēl bīstāmāk nekā veco pārteju laupīšana, jo Vienotība norok, ar savu melošanu, VISPĀR jebkuru ticību CILVĒKAM, bet tas pamodinās reiz zvēru letiņā un tad tavi Vienotības kretīni dabūs mukt no Latvijas ātrāk nekā dumrovskis visus sūta šodien prom no dzimtenes... Esi slikts aģitatoriņš, kuram nav ne tēvijas, ne mājas, jo par muldoņām aicini balsot...
Partija
P
Svarīgākais ir pareizā brīdī būt pareizajā partijā un pareizi pieslīst partijas vadībai.
Vienotības triumfs
V
Nu gan tu fleitēm , meiten. NUpat divas jaunpupa draugaļas tika caur jaunpupu svarīgos valsts amatos, šodien čalīši tika Air baltic padomē... TB arī iekārto savējos backas... Bet tu te - smiesies... Smejas tie kas partijniekiem nav klasesbiedri vai gultas biedri (biedrenes), jo ar tukšiem vēderiem var labi smieties, bet partijnieku členi un kružki dzīvo cepuri kuldami.
jet
j
Livai arī taisnība. Gali galiem, bet amatā, kur tiešām jābūt ekspertam-darītājam, nevis tikai vispārīgu padomu devējam-atsēdētājam ar plikiem sakariem nepietiks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas