Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Vairākums Saeimas deputātu neatbalsta mājokļa nodokļa palielināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pilsonis
P
Nu, visi kas balsoja par JL un PS - vai esiet tagad laimīgi? Valdība piedāvāja Saeimai NĪN nodokļa variantu tādu, lai pensionāriem un maznodrošinātiem būtu jāmaksa, bet būs iespēja ietaupīt bagatiem. Lūdzu, kas balsoja par PS pašvaldību velēšanas, uzrakstiet, vai tas ir tas ko jūs gaidījat no Kristovska un Pilsoniskās Savienības?
Pilsonis
P
Citats no raksta: "Pagaidām par nodokļu paaugstināšanu ir tikai premjera pārstāvētās partijas JL, kā arī "Pilsoniskās savienības" (PS) un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) frakciju deputāti." Man nav ko teikt.
duksis
d
nevar pienemt so lemumu, jo 1. Deputati atceras par Saeimas velesanam nakamaja gada. Tautai nepatik, ka nodoklus cel. 2. pasiem deputatiem ir lieli dzivokli un lielas majas. Pasien ari negribas maksat.
lala
l
vispār jau arī Segliņa paraksts ir zem vienošanās ar SVF. Tā ka nav ko ķērkstēt - celsiet, ka nemetas.
Paija
P
Jā labs TP gājiens : pret nodokļiem, ar to viņi cer gūt balsis. Žēl , ka JL to nesaprot un negrib būt piekāpīgāks pret tautu.
Jukums
J
Iaskatās, ka saeima nav spējīga pieņemt vispār nekādas izmaiņas nodokļu politikā, kur no vēl tiešām pamatotas un cilvēku interesēm atbilstošas - piemēram, nodokļu sloga pārlikšanu no strādājošo algām uz nekustamajiem īpašumiem un normālas progresīvās nodokļu sistēmas ieviešanu. Praktiski tā ir tukša vieta.
jop jop
j
pienemu, ka liidz nakamas nedelas beigam Dombrovskis arii staajas bezdarbniekos, jau otro reizi Saeimaa nespeej dabuut vairaakumu... labi tas neizskataas!
Vuarzazi
V
SVF iesaka čaklāk iekasēt lielo uzņēmumu nodokļus, t.i. partiju sponsoru nodokļus.
Cienījamās TP vistas
C
laiks atgriezties reālajā dzīvē.
uuu
u
Aizmirsa piebilst, ka vairākumam Saeimas deputātu ir arī baigās super villas Jūrmalā.
op
o
tad jau bus par velu
mērglis
m
jaa , tas buus nodoklis no kura nevarees izvairiities , taapat kaa autiņa apdrošinaašana un tehniskaa apskate , nez kaapeec tos teju 100 latus var samaksaat bez beedaam buus ko baazt mutee vai nebuus ,ka tik ar auto var braukt , protams tie maksaajumidiferenceeti , kuram krutaaks autoo tas maksaa vairaak , arii par dziivojamo platiibu taa vajadzeetu buut , bet mums jau saeimaa peerkamaas lelles , balsos kaa saimnieks ( īpašnieks) liks , uz šii kapeku nodokļa tagad speelees tejaateri , audzees reitingus , jaapaliek ar visu makti pie taam naudas ādereem ,vietaa nevar jau citus laist , atklaasies kriminaalas lietas , veel jau Ģinamō ar jaauzkrauj valstij uz kakla ... Ēlerte pareizi staada jautaajumu "Kāpeec kriize vissmagaaķ ķeera Latviju" , atbilde jaaprasa no valdošaas kliķes , kurai aiz muguras staav partiju iipašnieki...
njaa
n
tāpēc,ka pašiem ir nemerenās villas!!!
juzis
j
Galvenais, ka TP ministri un Šķēle ir izdomājuši kā izpildīt budžetu, bet to vini teiks tikai tad, kad JL un Dombrivskis ar Repši būs nost! Tad nodokļi sauksies par dalības maksājumiem, krīzes laika aizņēmumiem utml. Vistraģiskākkais ir tas, ka pat šajā laikā TP izdomā kā izspiest labumu no šīs situācijas. Patiesi traģiski. Zatleram protams ir iespēja atlaist Saeiemu, bet jauno izrādās var ievēlēt tikai uz atlikušo laiku, nevis uz nākošajiem 4 gadiem. Tādēļ turpināsies šis iznīcināšanas laiks, jo tā vietā lai kopā domātu kā vairot, turpina plēst katrs uz savu pusi.
ZBL
Z
Kā tad apzog tos nabagus, pamato balamute. Kā lobē biezos? Vai tā slēpti, kā TP, kam lielākajam kretīnam mākoņi un tango projekts un šis "norūpējies" par trūcīgajiem, lai pašam nav jāmaksā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas