Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vairums Latvijas iedzīvotāju savu labklājības līmeni pielīdzina Āfrikas valstīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
maslobojevs
m
Nespļaujiet akā, muļķi, no kuras paši dzerat!
gio
g
Avotu / Bruņinieku ielas stūra točkas klienti un turpat līdzās esošā placīša pastāvīgie apdzīvotāji no krutkas lietošanas, kaušanās un gulēšanas saulē jau ir ieguvuši sejas krāsu gluži kā Aizsahāras Āfrikā. Tie laikam būs bijuši šī "pētījuma" respondenti - ģīms spogulī lillā, značit Āfrika!
XXL
X
Lūk arī sabiedrības stulbums atklājas pilnā apmērā!
xxx
x
Nu tos gudriniekus vajadzētu sapulcināt un nosponsorēt iespēju kādus pāris mēnešus Āfrikā padzīvot, un tad arī paklausīsiemies, vai domās tāpat.
Jūlis
J
Iedzīvotāji pareizi uzskata, ka dzīves līmenis ir atkarīgs no valdības. Tikai nelaime ir tā, ka mūsu valdība nav gatava tādiem izšķirīgiem soļiem, kas būtu nepieciešami ekonomikas atveseļošanai. Valdību sasaista arī saeima un Eirosavienība. Tur valda naivā un pašnāvnieciskā brīvā tirgus filozofija. Tā ir laba bankām, bet graujoša ekonomikai. Pareizus soļus ekonomikas atveseļošanai mēs patreiz varētu izdarīt tikai nonākot konfliktā ar Eirosavienību. Es domāju, ka nav tālu tas laiks, kad arī Eirosavienības vadība sapratīs, ka patreiz izvēlētais ekonomikas ceļš ved uz nekurieni un ļaus Latvijai lielāku brīvību sava kursa izvēlē.
IM
I
Latvijā pie varas tagad ir izspiedēji. Kā izspiedēji tika pie varas? Gluži vienkārši , ar plašu tautas atbalstu jo nozākāja un tādejādi izēda slaucējus. Sak laidiet tik mūs pie varas un neviens jūs vairs neslauks. Un neslauc arī , jo nav jau ko slaukt. Bet izspiest ta vēl var , un gan jau atkal spiedīs ārā.
IM
I
Mūsu labklājības līmenis jau arī pakāpeniski tuvojas Āfrikas līmenim , un tikai tāpēc ka valdības darbošanās virziens ir tāds kas uz to tiešā veidā ved. Ja valsts aparāts arvien tikai slauc savu ekonomiku , tad tak skaidrs ka beigu beigās arī noslauks tā ka piena lopiņš nemaz vairs nav piena lopiņš. Un ja Āfrikā iet švaki , tad tikai tāpēc ka tur tas lopiņš nekad nav bijis slaucams , bet gan tikai izspiežams.
Livingstons
L
Lielākā daļa Āfrikā nav bijusi un dzīvo savu stereotipu varā. Slima sabiedrība esam :(
Jens Z
J
izskatās, ka krīze apmiglo arī daudzu cilvēku prātus, un tie spītīgi atsakas atzīt paši savu postu, un vēl lepni aizstāv pašu ievēlēto mafijas valdību... tapēc vien šādi atskurbinoši raksti laiku pa laikam ir ļoti derīgi. uzskatu, ka birkavisti, šķēlisti utml. publika latvijā pēc neatkarības atgūšanas ar savu padomisko zagšanu un bezatbildību ir radījuši jaunu stagnāciju ar austrumu despotijas elementiem, ka neatkarība ir pārdota, un ka vienotības valdība veicina latviešu bēgšanu no latvijas, ka šādu valdību darbības rezultātā latviešiem latvijā vairs nav ne teikšanas, ne izdzīvošanas iespēju. latvijas situācija šodien līdzīga tam, ko avīžu kioska logā deviņdesmito gadu sākumā kāds tirgotājs izziņojis klientiem: "savetskaja rasija" prodana, "pravdi" ņet, astalsa "trud" za tri kapeiki. tie visi bija avīžu nosaukumi padomju savienībā. tagad var to pašu teikt par neatkarīgo latviju. bet jums tur krīzes omulīgā noskaņā laikam visas nākotnes izredzes rožainas rādās?
:)) tā būs jāskrien katram, kas slikto dzīvi Latvijā apmainīs pret labo dzīvi Āfrikā.
depo
d
A kas vainīgs, ka tādas cienījamas profesijas ka ārsts un skolotājs pie mums pielīdzināmas iztikas minimuma robežai? Lai skolotāja izdzīvotu, jāstrādā divas slodzes. Ārstam un med.personālam tāpat, trīs un vairāk darba vietās. Policija, ... Atbrauca no Eiropas ciemos un uzzinājuši ka skolotāja un daktera ģimenē nevar savilkt galus kopā, bija ļoti izbrīnīti, lai neteiktu šokā. Šī post sovjetiko velkas un velkas pakaļ.
haha
h
mazliet jautram noskaņojumam, smieklīgs video par medībām Āfrikā -
cony
c
Jebkura valsts ir kādam sapņu zeme un Afrikā ir ļoti daudz labumu un skaistuma,jo pats es tur ilgāku laiku esmu dzīvojis un vilkt kaut kādus mītiskus salīdzinājumus ir idiotisms.Te ir daudz cilvēku,kuriem liekas labi tur kur nav mūsu slinkuma un truluma.
dzeris
d
Gribētos, lai tie, kas pielīdzina savu dzīvi dzīvei Āfrikas valstīs, tur patiešām arī padzīvotu, pie kam tā, kā tur dzīvo vairākums, varbūt, tad nākamreiz tā nerunātu. No NVS valstīm tikai Kazahstānai, Baltkrievijai un daļai Krievijas dzīves līmeni var salīdzināt ar Latviju, pārējās valstīs tas ir daudz zemāks.
Dīzelis
D
Āfrikā dienā 1 dolārs pat tik nesanāk. Laikam tiem kuri nezin ap ko zeme griežas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas