Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Vāks parakstus par krievu valodas nostiprināšanu Satversmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vernis
v
Uz "roģinu" visus utainos mēslus
Figvams
F
Kāds Lindermanam ar krieviem sakars?
Andris
A
Lindermanis - vienmēr jauns, kā Ļeņins. Šodien ziņo, ka pagājušajā gadā Maskavā (vai Krievijā) KRIEVU NEONACISTI VEIKUŠI 58 SLEPKAVĪBAS. Linderman, aizbrauc un stādies priekšā! Tev ir visas iespējas papildināt statistiku tieši no krieviski runājošo rokas :)
Ministry of Truth
M
"Mūsu e-pasti ir pilni ar atbalsta vēstulēm un mūsu telefoni sprāgst no zvaniem ar vēlmi parakstīties." Pirmkārt, nomainiet e-pasta pakalpojumu sniedzēju pret tādu, kurš nepieļauj tādas spama kaudzes ienākšanu. Otrkārt, jums ir veci tālruņu akumulatori. Tikai tādi pārkarst un sprāgst. Tas gan ir saprotams, ka nevienu dienu nestrādājušam "jaunietim" Lindermanam (vai Dienas jaunietis?) nevar būt naudas E klases Nokia aparātam.
Ministry of Truth
M
Uzskatāmi apliecina, ka ar vārdiem var izrīkoties manipulatīvi - Latvija nevar būt vienota krievu valodas ēnā. Nav iespējams. Pavļiki Mozorovi nervozi pīpē kontrabandas cigaretes un vāc parakstus par mazai tautai naidīgu hegemoniju.
ok
o
Lai CVK sludina parakstu vaksanu! Nevaru vien sagaidit. Beidzot to uzliksim uz referenduma un sai krievu ka valsts valodas epopejai pieliksim treknu un smekigu punktu uz visiem laikiem.
ok
o
Vaciet veseli. Tapat jums nekas nespid.
Nepilsonis
N
Jāparbauda vai nepilsoņi ir parakstijušies. Viņiem nav tiesības. jautājums viena;ga. Dzirde krievu valodu vienmēr un visur
...
.
Lai krievi necer. Krievu valoda kā valsts valoda ir Krievijā. Te ir Latvija.
piilishuputejs
p
Tapat ierosinat referendumu neizdosies un ja ari izdosies tad neviens tapat nenobalsos - visīstākā matemātika, toties Lindermanis bus atbildigs par valsts naudas izškērdēšanu referenduma rīkošanai - savu murgaino iegribu realizēšanai Viņš bus atbildigs ka miljons via 2 ir atņemti piemēram pensionāriem - atcerieties to kad griezīs nost pensijas! Ka tāds Lindermanis izdomaja ka šo naudu avr izkupinat gaisā - savu iegribu dēļ. Toties tad tam bus pielikts punkts. Tauta pateiks ka nekadas kievu darīšanas te nebus! Amen!
Haralds
H
Ejiet nostiprināt krievu valodu uz austrumiem no Zilupes!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas