Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Valdība atbalsta dzērājšoferu sodīšanu ar 1000 latu lielu sodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šausmīgais.
Š
Pilnīgi piekrītu šādam soda mēram un ja ari ,tad situācija krasi neuzlabojas,tad pieņemt likumu par mašinas atsavināšanu,neskatoties uz kura vārda viņa reģistrēta. Ja dzērājšoferim pieder vairāki transportlīdzekļi,tad jānoņem viņam visi,lai nebūtu iespēja izmantot pārējos.
Oskars
O
Bet jautājums kur to 1000Ls DABŪT,ja Latvijas BANKAS TUKŠAS un VALDĪBA naudu AIZŅEMAS ,bet LATUS NETAISA.
giljotina
g
TRUSIS NEJAUKAIS UN VIŅA SMADZEŅU PRODUKTS IR MANS ŠĪSDIENAS LIELĀKAIS PRIEKS. Sodam ir jābūt bargam. Un policistam ir jābūt bargam. Lai viņš tāds būtu, viņa algai ir jābūt lielākai par vēlmi pārkāpt likumu. Tā būs tad, kad popularitātes reitingos nebūs veiksmīgāko valsts nozadzēju. Saules mūžu Latvijai!
andrejs
a
Redziet nu,domāju ka pavisam nedaudz cilvēku plāno izdzert un sēsties pie stūres.Realitātē notiek daudz savādāk,izdzer un tad nu kuram kā galviņa nostrādā,bet diez vai šādā stadijā domā cik ta man būs jamaksā.Vārdu sakot tā ir kārtējā naudas izspiešana no tautas,lai aizlāpītu budžetu . Nākamā akcija varētu būt ķersim gājējus ar atbilstošām promilēm.Kā ne kā potenciāls slepkava ,izvarotājs un ttl.Ak jā atcerējos gadījumu iz dzīves.Viens gatera īpašnieks turēja "točku"pie sevis darba vietā,klienti bija lielāko ties paša strādnieki,bet ja viņš noķer stādnieku ar smaku , tā 20ls atskaita no algas.Beigu ,beigās tas gaters izputēja ar tādu biznesu.Vai nesaskatat līdzību ar mūsu valsti ,ar tās kāsšanas politiku.
labvēlis
l
pret ko es esmu noteikti, ka pie stūres sēžas atsaldētie,un nav nozīmes vai viņs ir dzēris vai ne. Nu varbūt vēl tie kas ir galīgaja pālī ,nemāku pateikt cik tas ir promiļu, bet zinu vienu ka puslitrsuz diviem vakara garumā pie labas zacenes tas nav nekas.viss pārējais ir tikai naudas slaukšana.
xZ
x
Iesim vēl tālāk: potenciāls slepkava ir jebkurš, kas brauc ar mašīnu, kuram mājās ir liels virtuves nazis, bet jebkurš ar krāniņu ir potenciāls izvarotājs :)
Jā,
J
katrs, kurš dzēris sēžas pie stūres, ir potenciāls slepkava. Tapēc pilnīgi atbalstu valdības lēmumu.
dzīves norma
d
sen jau kā pārgāju uz braukšanu ar bērīti, kā senajos labajos laikos.krogā iemetu tā labi,liekos salmu čupiņā bērīša ratos ,viņš man ceļu mājās zina pats un ātrak par 10 km stundā viņs paiet nevar,tāka domāju ka nav bīstams nevienam un šeit nedarbojas tas tik populārais sauklis -slepkava .jā un ar tiem spīduļiem viņš arī ir aplīmēts no visām malām un ne tikai. tāka ļautiņi atgriezīsimies tuvāk pie dabas -apriebušies tie reglamenti kad un kur es varu vai nē savu sievu apgāzt. p.s. un tā zirgu uzturešana mentiem arī ta nēpārak patīk.
tm
t
Tikai nevajag te mūžīgi bērnus un alkoholu piesaukt: 5 krūzes kafijas dienā sadzērusies ofisa žurka ar asinsspiedienu 160 uz 110 pie stūres ir potenciāli vēl bīstamāka par iedzērušu un ari var mierīgi sev uzkārt to plakātu.
!
!
Alkoholu NEDRĪKST tirgot benzīntankos. Punkts viens!
trusis nejaukais
t
vienkaarshi buus veel vairaak kukuljnjemshanas gadiijumu. timrotam pilniiga taisniiba.. tas ir paaraak labi redzams ka taa visa ir liekuljoshana, policijai taa ir slauktuve un policija patiesiibaa nav ieintereseeta lai dzeeraajshoferu skaits samazinaas. svariigi ir nodroshinaat lai ir prognozeeti ienjeemumi.
kima
k
nu tak ieriebsim tai ceļu policijai un nebrauksim dzēruši
abora
a
Man šķiet, ka par vienu otru noziegumu ar reālām sekām "mazāk dod". Latvija joprojām būs humāna pret zagļiem,slepkavām un kukuļņēmējiem, bet barga pret iedzērušu šoferi, kas vēl neko nav izdarījis. Vācijā pieljautā norma noteikta 0,8, pie mums par to jau būs Ls400 sods. Zivtiņa saldofonisms ir unikāls.
Zane Grīnberga >>>
Z
Tur jau dzērājam nav jābūt, pa Rīgas neremontētajām ielām braucot....ja grib bedres izbraukāt....:)) traki, traki, kam tas ceļu nodoklis aiziet ...?
ootoo
o
esmu par!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas