Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Valdība atbalsta pabalstu griestu noteikšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Malacis
M
sist kamēr zobus izsitīsim Lai tikai pamēgina pienemt... uz satversmes tiesu un viss!
Malacis
M
pa purnu!
riiga
r
nevajag nolikt jēlīšus, nav nemaz tik trekni - viņi nabagi Saeimas sēdē plēsās kā traki, lai Kargins un Krasovickis vairs nevarētu saņemt procentus. Finanšu ministrs šo lēmumu jau bija apstiprinājis un taisījās pieņemt, bet oranžā banda Saeimā demonstratīvi noraidīja. Kāpēc? Tas viņiem jājautā...
Zuze
Z
Apskati VZD pēc JL politiskā pasūtījuma saradītās kadastrālās vērtības, tad sapratīsi, ka taisnīgas nodokļu politikas nekad Latvijā nebūs, jo vienmēr visur vinnē taukie, lai kā viņi nesauktos par TP vai JL, vai PS, vai SCP u.t .t.
zvirbulēns
z
Mums jātiek vaļā no feodālismam raksturīgās pabalstu sistēmas. Viss jānoregulē ar nodokļu politiku, nodokļu atlaidēm.
Obligācija
O
Krīzes laikā valdība nedrīkst atņemt no apdrošināšanas iemaksām veidotos pabalstus. Galējas nepieciešamības tā var uz laiku atlikt daļas izmaksu.
Zagļu banda
Z
ā var no maniem nodokļu maksājumiem uzkrāto summu man atņemt?
Nodokļa maksātājs
N
Bet kāpēc man sociālais nodoklis jāmaksā no pilnas summas? Varbūt tam arī vajag noteikt ierobežojumu, ka to maksā tikai par algu l'idz Ls 350 un par pārējo nē?
Jēzus
J
Nu ko, kārtējo reizi samazinam motivāciju maksāt nodokļus. Paldies!
Tautas bendes ZZS un JL
T
Augulis (ZZS), Repše (jaunais laiks), Dombrovskis (Jaunais laiks) un Brigmanis (ZZS) jau neko citu neprot, kā lāpīt budžetu uz grūtnieču, jauno vecāku un zīdaiņu ŗēķina!
Redz kur mūsu pabalstiņi
R
PS un JL Rīgas domes deputāti šodien atteikušies piedalīties Izglītības, kultūras un sporta komitejas sēdē. Samazināt domes deputātu skaitu un naudu izmaksāt nabagiem , ja šie PS un JL šmurguļi uz darbu nenāk.
Redz kur mūsu pabalstiņi
R
# Zuze 13:07 Kur skatās taukpurnu TM seglēns, ka ļauj naudu škiest šajos laikos nevajadzīgiem tiesu kantoriem, neskaitāmām sekretutkām, liekajiem tiesu priekšsēžiem un viņu vietniekiem? Laukos vēl arvien nevar normāli iesniegt rajonā administrtīvo lietu, bet parastā tiesā dažkārt darbinieki un tiesneši bez darba sēž. TP, Seglēn, atmosties un srādāt sāc. Nevaru saprast kā tiesnesis, kurš skata ikdienā sarežģītas civillietas vai krimināllietas nevarētu iskatīt strunta administratīvo lietu zvirbulēns » Zuze 13:12 Jā, te nu, patiesi, jājautā Segliņam, kad tiks sakārtota tiesu darbība? Vēl vairāk, būtu jāpieprasa ministra demisija!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas