Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Valdība atbalsta PVN palielināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Aivar Lemberg, to ko dara tavi roklaižas, tikai pazemina tavu reitingu.
ki
k
vienkārši gribas vemt no šitā visa. kad viņi atvērs acis, ka tas NAV risinājums?
Izrijējs
I
Atvainojos,naktī nelikās iekša bet rādīja ka nav iespējam, tāpēc no rīta nepārbaudot vēl vien kom.,
Izrijējs
I
Jo lielāki nodokļi,jo vairāk izrīs. Ja kādam(iem) vēl par to ir komunistiski patriotisko diareju izraisītās šaubas,tad nekavējoties no paša rīta pie psihiatra pēc izziņas. Būs kā attaisnojums ko parādīt mazbērniem. Plnīgam attaisnojumam arī notāra apstiprinātu dokumentu; "Es neatrazdamies pie pilna saprāta smagas aptaurētības un transa stadijā Esmu apmātībā vienmēr vēlējis,neatkarīgi no tā kādā grupējumā un aiz kāda nosaukuma tie slēpjas,šīs valsts izčakarētājus un izlaupītājus līdz viņi to paveica pilnībā." Galvenais pirms nākošam vēlēšanām par izziņām nevienam ne vārda,savādāk DZIMTENE NESAPRATĪS ?!!!
izrijējs
i
Jo lielāki nodokļi,jo vairāk izrīs. Ja kādam(iem) vēl par to ir komuņistiski patriotisko diareju izraisītās šaubas,tad nekavējoties no paša rīta pie psihiatra pēc izziņas. Būs kā attaisnojums ko parādīt mazbērniem. Galvenais pirms nākošam vēlēšanām par izziņu nevienam ne vārda,savādāk DZIMTENE NESAPRATĪS ?!!!
izrijējs
i
Jo lielāki nodokļi,jo vairāk izrīs. Ja kādam(iem) vēl par to ir komunistiski patriotisko diareju izraisītās šaubas,tad nekavējoties no paša rīta pie psihiatra pēc izziņas. Būs kā attaisnojums ko parādīt mazbērniem. Galvenais pirms nākošam vēlēšanām par izziņu nevienam ne vārda,savādāk DZIMTENE NESAPRATĪS ?!!!
ASV prezidents
A
Latvieshi iznicina Latvieshus. Ura lai dzivo Latvija!Ta turpiniet
redz
r
vai tad tas nebija gaidāms? Lauki sabalsoja, lūdzu.
Zjips
Z
Tātad, ar šiem lēmumiem tiek apgalvots, ka visi iestāžu vieglie automobīļi tiek izmantoti personīgām vajadzībām. Lai pierādītu pretējo - pērc GPS uzskaites sistēmas pakalpojumus. Ar likumu tiek lobēta konkrēta biznesa niša un cenas augs. Vai izdevīgāk nebūs uzņēmumam palūgt (noteikt) lai darbinieki pēc kārtas (grafika) uzņēmuma vadību vadā ar savām personīgajām mašīnām, piesolot noteiktu kompensāciju par to?
Oskars
O
Varbūt SC piedāvās kaut ko LABĀKU, bet šitie jānomaina....
Anna
A
Solidaritāti ar tautu pie varas esošie saglabā tikai uz vardiem. Patiesībā - treknie gadi varā un valsts parvaldē turpinās. Pieveršiet uzmanību: neskatoties uz to, ka visās ministrijās formāli ir spiestas samazināt savu budžetu, par algu samazināšanu valsts pārvaldē runas nav. Neviens no ministriem pat nav paziņojis par iespējamo ierēdņu skaitu samazināšanu. Aizmirstas ir arī priekšvēlēšanas kampaņas solījumi samazināt vai apvienot vairākas ministrijas. Pat Seimas deputati, lepni paziņojuši par piemaksu sistēmas atcelšanu reprezentācijas izdevumiem, aizmirsu pateikt, ka tās rezultātā kopējie tautas kalpu ienākumi nesamazināsies. Bet, ja tiesneši, prokurori, deputāti un ministri ir iekļauti jaunā, vienotā valsts pārvaldes algu sistēmā, divu finanšu institūcijas darbinieki - Latvija bankas un par finanšu tirgus un kapitāla komisijas - vispār ir iecelti īpašā neaizskaramo kategorijā. Valsts turpmāk arī neregulēs algas šajos VIP-institūcijas. Tas ir vēl viens "solidaritātes" piemērs. Jaunā vecā Dombrovska valdība, šķiet, maz ir iemācījušies pa krīzes gadiem un turpina veco taktiku - visus kreditoru prasījumus par konsolidāciju veikt tikai uz privāta biznesa un parasto iedzīvotāju rēķina. Valsts ir gatava ielist gandrīz ikvienam kabatās - maznodrošinātiem, ģimenem ar bērniem, slimiem cilvēkiem , lai tikai neaiztikt birokrātus un politiķus. Izmaksu samazinašanas dažādas sfērās un augstāki nodokļi - tas ir viss līdzekļu arsenāls, ka varas iestādes ir izmantojušas pēdējo gadu laikā. Budžeta vietas augstskolās ir jāsaglabā tikai tam specialitātēm, kuram ir pieprasījums Latvijā. Ir skaidrs, ka valdošie, sagatavojot budžetu, rīkojoties saskaņā ar principu lai nekaitētu tās vēlētāju galvenām kategorijam (ierēdņiem, augstskolu kolektiviem) un sev pašiem . Galu galā, vilkt valsti no bedres atkal ir uzņēmējiem un strādniekiem, kurus ir aplikuši ar nodokļiem no visām pusēm. Atbilde uz šiem pasākumiem ir tāda pati - vēl vairāk pieaugs ēnu ekonomikas daļa. Daļa uzņemuma darbinieku pēkšņi tikt reģistrēti kā mikrouzņēmumu īpašnieki un to alga kļūst par mikrouzņēmumus apgrozāmo kapitālu, kuram nodokļis it tikai 9 procenti.
Juhans
J
Paldies, nu varu gulēt mierīgs. Latvija izdzīvos šinīs grūtajos laikos.
alias
a
ZZS to nedarīs, tad viņiem jāpiedāvā kaut kas labāks vietā, bet nav, ko piedāvāt.
nv
n
nu, lielie Vienotības un ZZS fani - kur aplausi? kas jums, āpšiem, lika balsot par tiem pašiem? dikti patīk grābekļa sitiens pierē, nē? kāda mārrutka pēc nevar vienreiz radikāli mainīt savu iesūnojošo domāšanu un ievēlēt jaunus džekus, kas nav sasmērējušies, kas būtu gatavi piedāvāt kaut ko jaunu? es nezinu, bet es joprojām nenožēloju, ka nobalsoju par VL, vismaz puiši līdz šim nav pieviluši...
Cerība
C
URĀĀĀ!!! Esmu stāvā sajūsmā! Un tā tikai turpināt! Ik gadus pa pāris % visam bāzt tik klāt...ātrāk visi jaunie lettiņi aizmuks, vecie apsprāgs...nez kas tad tos valdošos kretīnu baros? Cerība paliek uz ZZS, kas šie to budžetu Saeimā izgāzīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas