Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Valdība dubulto mājokļa nodokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XXL
X
Pats nesaproti par ko runā!
hm
h
Diez vai vidējā Latvijas alga ir pietiekama, lai ar to visus paceltos nodokļus nomaksātu? Par to laikam neviens lēmējs nav aizdomājies.
alberts
a
Tāir elementara cilvēku atnaudošana lai lāpītu budžetu un KĀDI uz to rēķinu varetu dzīvot cepures kuldami.Cita pamatojuma tam NAV.
LIA
L
Man riebjas šī valsts...man riebjas ka es te dzīvoju...man riebjas ka visa mana ģimene ir šeit un nevaru aizbraukt ... nožēlojamie sprāgoņas - par ko tad lai ēdam?
a13
a
Mūsu veikala sortimentā ir AEROC gāzbetona bloki (piegādes pilnām mašīnām pa visu LATVIJU veicam par velti), VELUX ROTO FAKRO jumta logi, PAROC ROCKWOOL ISOROC KNAUF akmens vates,reģipsis, reģipša profili, SAKRET KNAUF GYPROC sausie maisījumi, visa veida jumta segumi, granulu apkures katli, METABO instrumenti, MASTER sildītāji, pilns KARCHER sortiments. Piegādes veicam pa visu LATVIJU. Būvmateriālu interneta veikals www.a13.lv
panna
p
ko cepās? domājat jūs būtu labāki ''jēlie'' un ''oranžie'', ja tiktu pie šprices? Tāpat visu mazinātu un ''konsolidētu''. Viegli jau muldēt aizkadrā!
tantuks
t
Stalins apliekot ar nenomaliem nodokliem zemes un maju saimniekus sadzina civekus cietumos un kolhozos,likvideja privatipasumu un valsti ari. Nedrikst celt katru gadu par 100% nodokli nedodot neko preti. Jaunie uzcela maju,kreditu jaatdod bankai,te valsts savau tukso maku klat,jo vajag kungiem un sievinam lepnas masinas,dzivoklus,pilis. Runajam par patriotismu ,bet par kadu? Loti riskants gajiens,jo neviens netic ka tas nav merktiecigs tautas iznicinasanas plans.
tagad vēl atliek
t
pacelt kadastra vērtības un bakrots garantēts
Oskars
O
Laikam SC nāks NĀKOŠIE , bet kādus BRĪNUMUS no tiem būs JĀGAIDA ??????
Mūļi
M
Nē mums nav bail, jo tautas vairākums dzīvo mājokļos par kuriem jāmaksā pāris latu nodoklis mēnesī!
Anna
A
Valdības izstrādāta budžeta versija turpina kultivēt iedzīvotāju nabadzību: lielākā iedzīvotāju daļa pierod pastāvēt bez darba, darba vietu vietā saņemot pabalstus. Un, pie tam nekas arī nav darīts, lai radītu jaunas darba vietas - nav pozitīvu signālu uzņēmējiem, kas mudinātu tos maksāt nodokļus un iziet no ēnu ekonomikas. Un gala štrihs: nākamā gada, Latvijas ekonomiskā izaugsme būs stipri atkarīgi no eksporta, bet daudzās valstīs, kur iet mūsu produkcija ir novērojama ekonomiskā krīze un finanšu nestabilitāte. Šodien, mēs ar bailem gaidām jaunā budžeta apspriešanu un pieņemšanu. Gaidam, saprotot, ka, pie tādas koalīcijas, valsts liktenis ir iepriekš noteikts - iznīcināšana. Kam ir interesanti var izlasīt " Ekonomikas Slepkavas Atzīšanās” Perkinsa (grāmata ir internetā). Neskatoties uz to, ka notikumi, par kuriem rakstā Perkins attiecas uz citām valstīm, ir skaidrs, ka vienlaikus ar neatkarības iegušanu, mēs sākām zaudēt, nevis veidot valsti. Mēs neatistāmies un mums visiem ir paredzēts gandrīzviens un tāds pats scenārijs - lieli kredīti, kuri tiek izlietoti, vai izzust dīvainā veidā, tautsaimniecības, izglītības un veselības iznīcināšana, iedzīvotāju atrašanas zem nabadzības sliekšņa. Un galu galā, pazūd, mūsu valsts latviešu identitāte. Vai tam visam ir alternatīva? Visticamāk, jā. Bet tā ir cīņa, un kas ir visskumjākais, cīņa nevis ar Rietumiem, bet gan pret mūsu pašu varu - bail to nosaukt par tautas -kas darbojas pēc viņu scenārijam.
Lelle
L
Vai tiešām tiem mūļiem nav bailes, ka tauta izies ielās?
bezcers
b
Tiešām sprāgoņi. Ceru, ka Saeimā pietiks deputātu, kas šo tautas izmērdēšanas politiku neatbalstīs.
anonīmais šakālis
a
1) Kad būs nulles deklarācija? 2) Kad tiks paaugstinātas likmes līdz ES vidējām bagātnieku ienākumiem - dividendēm, depozītiem, kapitāla pieaugumam? 3) Kad sāks ķerties pie ēnu ekonomikas, kas sasniedz 40% no IKP un naudas izteiksmē 2,65 miljardi???
Kirbis
K
Skarbas likmes ..it seviški jaa ir "laime"dzīvot vietās ar augstu kadastra vērtību... Un ko tad pensionāram darīt? pat teoretiski daža labā gadījumā pat par galīgi vecu namiņu uz "dārgas"zemes ne tuvu samaksāt. Tad jau līdz ar šo lēmumu vajadzēja pieņemt papildus citu - dibināt valsts institūcijuu nomaksāt nespējīgo pārcelšanai uz vitām ar ievērojami zemāku zemes kadasrtra vērtību . Vismaz tak rūpes par mazturīgo interesēm būtu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas