Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Valdība galvos Parex sindicēto aizdevumu un segs pirmo maksājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latgaļs
l
Protams, ka tagad daudzi liegsies un teiks: -nekad, nemūžam nebalsoju par Kalvīšiem un Godmaņiem... Kautarī vēl tagad atrodas pa eksemplāram, kā piemēram "lauciniece 19:30", kurai vēl līdz šim laikam nav beigusies Lemberga mīlēšanas lēkme. Bet šodien tie ir vienpatņi. Bet es gribētu zināt, kas 2006.gadā tad bija tie 177 tūkstoši aptaurēto, kuri balsoja par Kalvīti, kas bija 151 tūkstoši, kuri balsoja par Brigmani un Emsi, kas bija 78 tūkstoši, kuri balsoja par Šleseru un Godmani, kas 63 tūkstoši, kuri balsoja par batjku? Neliedzieties pensionāri, vismaz katrs otrais no jums par šiem zagļiem nobalsoja.
Here
H
Visā šai pasākumā der atcerēties, ka runa iet par Privātbanku, tātad vienkāršu privāto biznesu, kuriem līdzīgie, tāpat privātie, ikdienas šeit LV nogrimst desmitiem - un nekas, viss kārtībā.Vienīgā atšķirība pareks gadījumā, ir ilgadēja politbiznesmeņu barošanās no abu K naudas maka, daži neērtie jautājumi, piemēram, kāpēc nodokļu nauda gadiem tika glabāta pareksā, kam aiztecēja naudiņa " glābšanas" sākumā,utml. Tā nu šis vājprāts ,faktiski , ir piemineklis padsmit gadu politiskajai ētikai un lietu kārtībai Latvijā. Kā daži labi saka- nekas īpašs.
dzers
d
Pensionāriem gan, laikam, uz indeksāciju cerēt nav ko, labi vēl, ka varēs izmaksāt tās pensijas iepriekšējā līmenī. Ap miļjardu uzkrājums pazudis, un sociālais budžets jau galīgi nepildās.
Pensionāre
P
Ak tu muldonis, ak tu maita. Vai tu zini KAS NĀK PĒC MULDĒŠANAS ?
pensionētā
p
Pensionāri sameta pusmiljonu un balsoja par JL , un kur tad ir tas glābējs?
19.11. puzle
1
esmu pensionārei "līdzīga", kā jums labpatīk izteikties. BET !!! NEKAD neesmu balsojusi par jūsu pieminētajiem krāpniekiem (vai viņu partijām), tā ka nemētājaties ar apvainojumiem!
latgaļs
l
A tu, pensionāre, un tev līdzīgie, vai tad jūs nebijāt tie, kas balsoja par Kalvīti, par Šleseru un Godmani, par lubrikantiem un batjkām?.. Nu tad vot saņemiet ko jūs pelnījuši!
Pensionāre
P
Te svaidās ar miljonu simtiem, BET PENSIONĀRIEM NEGRIB INDEKSĒT PENSIJAS, kas vairākumam ir zem istikas minimuma.
BET
B
Nesedes neviens!
maitas! - dzers
m
Pareizi! Ir tie daži latvieši tādi pakalpiņi, ka tik uziet! Protams tautībai nav nekāda sakara, bet šajā gadījumā ,runājot par Parex, nekas cits neatliek, kā teikt, ka viens min-prez ir savārījis tik daudz sūdus, ka 1 000 000 grūti būs izstrēbet!
maitas!
m
Un cik tālu Godmanis ir gatavs iet? Varbūt visu valsti ieķīlāt, lai sūda Parex stutētu?!
dzers - lauciniece
d
Un nja tā banka piederētu diviem latviešiem, tev paliktu vieglāk? Kāds te vispār sakars ar to īpašnieku tautību? Latvieši mazāk zog? Kaut kā neizskatās, viņi jau ir vēl nožēlojamāki - zagļu pakalpiņi.
Mumu
M
Jaa, te nu naakotnee oz pec cietuma Parex bankas glaabejiem! Lai tik nak nakamaa valdiba ar jaunam sejam, tad vecaas lukosies caur restotiem lodziniem!
Banāns
B
Pols un Interpols seko, jo visas lietas pašlaik notiek atklāti un neslēpti (nava jau Bankas Baltija laiki). Kamēr valdīs valdošie - tikmēr valdība balstīs savējos !
ca
c
Cerams,ka interpols cieshi seko lidzi shiem nepratigajiem naudas darijumiem.Ta ir vieniga ceriba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas