Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Valdībā iestrēgst ES fondu pārvaldes vienkāršošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x to ???
x
a kur fondu regula butu tac termins?:)
x
x
un vai autori var ari atsaukties uz kadu pozitivu praksi, kur visus e-fondus ieviesh viena superinstitucija?:)
???
?
Par tādu lietu kā pārmantojamība, izskatās neviens nezin...
Terorists
T
Kā tad savādāk,ar gadiem sūri ,grūti būvēja,cēla,stutēja,aizstāvēja,un šeku bija -Jānojauc.Ārprāc!!! Un daudzos posteņos vēl savi čomaki un mīļākās saliktas,bet nu šiem liek iet ar slotu par ielu braucīt vai gurķus lasīt Aglijas plantatoriem.Nevar ,nevar šādu cūčību pret neaizvietojamiem unrīcības cilvēkiem nu nekādi nevar pieļaut.
Rendy
R
Diez kādēļ tas mani nepārsteidz?? Tik ļoti latviski.... Kaut ko izdomā it kā reformēt, skaļi izkladzina, nedaudz pamokās un pēc tam - nekas nesanāk, atvainojiet..... Tizlums
janis
j
Varbūt, ka bažas var kliedēt pajautājot EK, vai apvienošanās gadījumā būs nepieciešama jauna akreditācija...
elektorāts
e
Kurš gatavs derēt ar mani par to, ka nekas tur netiks mainīts? vienīgi - visu laiku tiks veidots iespaids, ka kaut kas tiek domāts un darīts - un tā līdz bezjēdzībai - tāda impotenta masturbēšana- toties laiks un naudiņa ripo... masturbētāju maciņos...
lala
l
cfla taču ir akreditēts. kāpēc būtu jāpārakreditē?
AIVARS
A
Nav jau tur vairs neviena, kurš no sākuma līdz galam kopumā saprastu šo fondu pārvaldīšanas shēmu. Sen jau tas ir aizgājis pašplūsmā...
garāmgājējs
g
Kad VIENS mēnesis pagājis parādās .....vabažas, ka pēc ES fondu apguvē iesaistīto aģentūru apvienošanas no jauna vajadzēs veikt apvienoto iestāžu akreditāciju Eiropas Komisijā (EK) Tas varot aizņemt VAIRĀKUS mēnešus, tā kavējot ES fondu naudas apguvi. Tādas bažas būtu jāsauc par šo bažīgo impotenci. Tam, kas pieļauj šādas bažas un tādēļ neko nedara, nebūtu vietas kādu augstāku amatu tuvumā.
dzeris
d
Cik zinu, tai ES fondu administrēšanā piedalās milzīgs skaits ierēdņu, kas no tā dzīvo un barojās, un, protams, atkal savējie, JL tur nekādi savējie nav, tāpēc jau JL grib to lietu vienkāršot, bet, kā parasti, tur nav ieinteresētas tās partijas kuru savējie tur strādā, un, caur kuriem, arī var ietekmēt finansējuma sadali. Latvijai tipiska lieta - strādā nevis valstij, bet partijai.
alias
a
Neviens šajā valstī neko nevēlas ne mainīt, ne reformēt. Visur vajadzīgajās vietās pie siles ir salikti savi cilvēki un nauda tiek pumpēta no visām iespējamām vietām gaismas ātrumā. Nevienu no 100 gudrajiem vai arī tā sauktos valdības vīrus absolūti neinteresē tas, kas patiesi notiek valsts ekonomikā. Plebeji tikuši pie varas, grābj saujām, ko var un kamēr vēl var. Tāpēc arī nav ne kompaktas, minimālas ierēdniecības, ne efektīvas struktūrfondu apsaimniekošanas, ne lielu, ekonomiski pamatotu projektu, ne uzņēmējdarbības kā sugas.
Enco
E
Šodien pat progresīvā ienākuma nodokļa aprēķināšana ar datoru palīdzību FM ierēdņiem ir par grūtu!
e1
e
Parasta situācija Iesaistītās organizācijas vienkārši blefo un valdībai trūkst gribas šo blefu atmaskot. Vajadzētu vienam nopietnam uzticamam kadram dot uzdevumu un pateikt, - ja neizpildīsi, tu tiksi atlaists, izpildīsi, - pats būsi par priekšnieku.... Blefošana balstās uz normatīviem aktiem, kurus šī pašas organizācijas ir gatavojušas, vai arī uz Eiropas normatīvajiem aktiem. Kurus katrs iesaistītais cenšas tulkot kā viņam izdevīgāk. Tas izdodas tāpēc, ka vadība pati vāji orientējas šajā tēmā.
Tija
T
Jāsamazina ierēdņu skaits,lai tie viens otram netraucētu strādāt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas