Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Valdība lems par atvieglojumiem Latvijas un Krievijas pierobežas iedzīvotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu smuki!
N
Jā Vienotība ir Stuba,bet pārējie ir vēl Stulbāki.Tas tevi apmierina. ___________ Nē neapmierina! Viņi visi nav tikai mazāk vai vairāk stulbi, bet ir krimināli sodāmi. Kā Vienotība, tā arī visi pārējie.
izbijis valsts patriots
i
Protams ,bet tas nenozīmē ka varēšu tur aizbraukt.
izbijis valsts patriots
i
Jā Vienotība ir Stuba,bet pārējie ir vēl Stulbāki.Tas tevi apmierina. Par TP-LPP|LC -ZZS vispār nav ko runāt .Viņiem vispār ir kāds lēmums kur netiek pārkāpts likums-NAV. Tikai nesaprotu kāpēc tev pie raksta kur ior runa tikai par pierobežu iedzīvotājiem vajag obligāti kaut ko pilnīgi citu,Kas ,vai tad tā dupsis deg ka TP netiks ievēlēts .Nu štrunts--ar tiem politiskiem līķiem. Saproti Politiskiem līķiem un nekā savādāk.
un
u
Neiztiksi, aizmirsis viņus.
Nu smuki!
N
Nesapratu? Vai tas ir labi, ka TB un JL pārk'apj likumu vai tu vienkārši par to negribi runāt? Arī demokrātijas un atklātības sargsuņus no Providus , Delnas nemaz par šo lietu nedzird... laikam sargsuņi pārēdušies Vienotības labumus, tāpēc čuč saldā diendusā, lai viņu saimnieki korumpējas tālāk..
izbijis valsts patriots
i
Jā bet tas neattiecas uz šo rakstu.
Nu smuki!
N
Koalīcijas pārstāvji JL un TB pārkāpj likumu un tu saki, ka Valdībai par to nav jālemj? Nu smuki!
izbijis valsts patriots
i
Jā ,bet ar šo rakstu tavam komentāram nav vispār ne mazākā sakara. Te vispār nav jāpiemin kāut kādas partijas.
Nu smuki!
N
Un kad Valdība lems par JL un TB "atvieglojumiem" Jaunupa (seniora) lietā? Vienotības triumfs » TB un JL korupcijai 09:03 Modris Jaunups Dzimšanas gads : 1954. Pilsonība : Latvijas Dzīves vieta : Rīga Izglītība : vidējā Pabeigtas šādas mācību iestādes : Rīgas Kultūras un izglītības darbinieku tehnikums, 1975, Klubu darbinieks, pašdarbības dramatiskā kolektīva vadītājs _______________________ TB , lai tiktu Vienotībā apkalpo Vienotības vēlēšanu kampaņas vadītāju jaun-upupu junioru nodrošinot viņa papiņam dramatiskā kolekt'va vadītājam jun-jupam senioram izglītībai un pieredzei neatbilstošu amatu. Zīle atklāti korumpējas ar JL, lai tiktu Vienotības vēlēšanu sarakstā! Kad šo lietu uzsāks izmeklēt KNAB?
izbijis valsts patriots
i
būtu jau labi ,bet tad jādod vissiem krieviem kas te reiz dzīvojuši arī atļauja apciemot savu radinieku kapus.Šāds līgums nebūtu vēlams. Starpvalstu vienošanās šādās lietās ir sarežģīta. Es iztikšu ,tā arī neaibraukdams uz Tomsku. Šerbakuļskij jajon ,Južmijs. Labi adresi es saviem vecvecākiem zinu .Pietiks, lai kā gribētu,bet lai labāk vissi tie krievi kuru radinieki šeit guļ Latvijā vairs nerādās. Pierobeža tas tiešām ir kaut kas cits. Jo tie triki kad radinieki viens otra mājas redz bet tikt nevar--to gan vajadzētu vienreiz likvidēt. Neatkārtosim vecās kļūdas kādas bija PSRS laikos.
un
u
Kāpēc tikai pierobežas iedzīvotājiem, bet ne visiem, kuru tuvinieku kapi Sibirijā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas