Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Valdība lems par valsts pārvaldes funkciju auditu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ziftina
z
Ura, lai nāk auditē, būs mums vēl kolēģis, lai mazāka slodze. Viss ir forši! Gaidam. Tracina tie politiķi - iemācījušies vienu pantiņu , kurš bija aktuāls 4 gadus atpakaļ un vēl maļ un maļ.
Viesis
V
Piedāvātais risinājums Valsts kancelejas direktores Veismanes stilā... tukšas frāzes, darbības imitācija un garantijas, ka nekāda racionāla rezultāta nebūs. Visi politiķi līdz šim ir uzķērušies, arī tenisa partneris :) Ko tad šī Valsts kanceleja visu laiku ir darījusi šajos jautājumos? Ja ielūkojas VK funkcijās (MK mājas lapā), tad viņiem ar šīm lietām, valsts pārvaldes reformēšanu un attīstību ir jānodarbojas un bija jānodarbojas jau kādus 8 gadus. Ar šo funkciju auditu būs dēlī tāpāt kā ar darba samaksas sistēmu, kas ir neoloģiska un uzrakstīta, lai augstakās algas būtu Valsts kancelejā,jo sevišķi tiem, kuri plāno politiku, t.i., neko nedara, kas tiem uzlikts, bet māca visus citus, kas maksā skaidrā naudā.
traks
t
Cik funkciju auditus ir Sudraba veikusi? vienu un to pasu daleji
jautājums
j
Kāpēc Jūs apriori noraidat Sudrabu un Valsts kontroli? Sudrabai neticat? Kompetencei vai godprātībai? Kāpēc obligāti četriniekam jāmaksā? Valstī naudas par daudz?
Lukturis
L
E&Y - ap 300,- ls stundā, pārējie experti tik pat. Secinājumi būs nejēdzīgi, atrauti no reālās dzīves un shematiski. Varbūt tikai britu audita palāta varētu kaut ko sakarīgu izdarīt ar normāliem KPI un struktūru, BET viņiem pašiem krīze - nav laika glābt kautkādus baltiešus.
architekts
a
Kā pirmais ir jalivide SIA " Dambis & CO" Pietiks zagt un korumpēties.
traks
t
vot tadus auditus es esmu redzejis un ar to man tie ir pieriebusies,
traks
t
tev ir lieks pi`kis ko samaksa, a ko? paskatiescik cetrnieks prasa, un tad stuko, a ko neatkarigie straptautiskie eksperti, atbrauks un pateiks no gramatas , ka davai vajag efektivu parvaldi un tiri piri, samaksa piki un nemazu un paliec turpat kur esi, a iestade sitadi "ekspertiti" nemaz neparadas
robezhs
r
kads ir lasijis liela 4 funkcionalo auditu zinojumus? trukums - nav komunikaciju strategijas, risks - komunikacija nenotiek efektivi, rekomendacija - izstradat un ieviest komunikaciju strategiju. un tada garaa gadiem ilgi, gariem palagiem bez jegas.
Lelle
L
Pilnīgs sviests!!! Paši sevi auditēs!!!! Te būtu japiesaista starptautiski neatkarīgi eksperti, kuri arī izķidatu to birokrātiju. Nu nevajag katram iestādes vadonim pa pieciem padomniekiem!!! Ārzemnieki arī pienāktu pie secinajuma, kas jāattaj valsts parvaldē, ar cik štata vietam, kas janodod pašvaldībām un privātpakalpojumiem.Nevis kā tagad rads rada galā un draugs drauga galā un visi ar algām tūkstošos.
traks
t
nu komisija nav cetrinieka, tur navtikaiparvalde, tur ir visadi lddk, lbasi, prezidenta čomaki, moska ka sanak, Man tas pasakums vairak jau komisijas del iepatikas, tas saturs ieksa var but čabisks, bet nu kas tad cits....marsiesi ??? Bija anjuks, - Vai ir iespeja sakarto Latviju, ja ir - reala un fantastiska, Reala - atbrauks marsiesi un sakartos,fantastiska - mes pasi sakartosim ;-)))
Arturs M
A
Ok,man ir priekšlikums iekļaut tur pa vienam opozīcijas parstāvim,tas būtu Valstisks precedents un ari opozīcija,tad nevarēs teikt(kad tiks pie varas),ka neviens jau neko neņēma vērā un mēs neko nezinam.Tas ir tikai sapnis.
Trakais
T
a davai apriori pienemsim, kas visi ir maitas, visi grib visu nozagt, visu visu grabs, nu jopcik, a moska te kads pozitivais ari ir,,,, nu nepatik man tikai melnais, moska ka vajag, lai nemas, lai skatas, Komisijas sastavs ta nekas, nav tikai parvalde?
jautājums
j
Lielajam četrniekam mēs nespēsim samaksāt, tad ir vēl viens kredīts no SVF jāņem. Tur spečukam minimālā likme ir 150Ls stundā. Zini cik Latvijā valsts iestāžu, ko auditēt? Mūža darbs..Un ļoti labi apmaksāts...Beigās Latvija piederēs kādai no šīm auditorfirmām Vispār ar to būtu jānodarbojās Valsts kontrolei ar Sudrabu. Tik un tā nodokļu maksātāji uztur ... Un valsts pārvalde būtu jāpārvalda labāk kā lielajām četriniekam. Katru gadu taču revidē.. Ja jau vispār šādu perfomanci vajag... Tikai, ka būs jēga es neticu...
Acu aizmālēšana
A
Atkal pētīs, pēc tam apvienos ministrijas un pateiks, ka ieekonomējuši 4 vai 5 ministru algas un citus sīkumus, bet paši pa to laiku grābs padomēs un valdēs miljonus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas