Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Valdība par galveno prioritāti šogad un nākamgad noteic nodarbinātību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Te pat zirgam jāzviedz....... ........................................... .................................................... Lelle, neapvainojat zirgus, lai zviedz ēzeļi - prioritātes noteicēji .......
Lelle
L
A kapēc jāgaida nākamais gads?! Lai nosaka jau tagad...Bet kas no tā mainīsies, ka nodarbinātību noteiks kā prioritāti??? Vai darba vietas sāks no prioritātes noteikšanas rasties? Te pat zirgam jāzviedz....
dzeris - zvirbulēns
d
Tu jau vari sapņot par to dekolonizāciju un etniskām tīrīšanām Latvijā ar tādiem pat panākumiem, kā kļūt par Anglijas karalieni. Pats zini, tas nekad nenotiks. Kas attiecas uz atbildību - kurš, ja ne etniski tīra latviešu valdība, kas te 20 gadus atradās pie varas, pierādīja, ka tai vispār nav saprašana ne par tiesiskumu, ne par savu darbu, ne par morāli?
r(8)
r
Kas tur par tadiem nodarbinatibas planiem uz vienu gadu ,tam ir jabut ilgtermina planam un pacelt ekonomisko situaciju latvija viens gads ir ka piliens jura , lai vispar kaut ko atistitu Latvijai ir vajadzigs ekonomiskais plans vismaz 10 gadi uz prieksu ar specializetam nozarem kuras mes veletos atistit un kas butu spejigas nesti jau ienakumus pec 2-3 gadi ( Partikas precu industrija , jo lielako dalu izeivielas mes spejam sarazot pasi , ekologiskas energijas razosana , vieglo ierocu razosana:pistoles , automati , granatmeteji , granatas ,gan prieks savas valsts brunotajie spekiem un vel spetu nopelnit lielu piki tos tirgojot ) , bet musu aunupieres taisa tikai dzires pa cuku kuti ar kautkadiem nodarbinatibas planiem , bet tauta tikmer slikst meslos .................
kaka
k
kapeec valsts neaizsargaa iekseejo tirgu no leetiem aarzemju produktiem??? kapeec neatbalsta savus razhotaajus? kautvai paartiku.
zvirbulēns
z
Un kad tad par galveno prioritāti noteiksim Latvijas dekolonizāciu, visu nepilsoņu izvadīšanu uz etniskajām dzimtenēm? Nav taču nevienam noslēpums, ka Latviju smacē nenormālais nāciju, kultūru,mentalitāšu sajukums, dažādās izpratnes par darbu, tiesiskumu, morāli un atbildību.
zvirbulēns
z
Vēl pētnieki vēstīja, ka vērojama tendence saraut emocionālās saites ar Latvijas valsti, no tās aizbraucot. ---------------------- O, jā,no Latslāvijas - visu tautu latviešu veidojuma daudzi bēg.
dzeris
d
Jā, lūk ko izdarījusi mūsu politiskā "elite" 20 gadu laikā - pilnībā laupījusi tautai ticību valstij. Un, turpina to darīt arī tagad, krīzes laikā, absolūti ignorējot un noniecinot vienkāršu cilvēku intereses, un, tai pat laikā, absolūti neskarot bagātākā slāņa un birokrātijas intetreses. Pasr otro galveno prioritāti bija jāpieņem šīs te parazitējošas birokrātijas ievērojama samazināšana un atbildības noteikšana par pārkāpumiem, kamēr birokrātija noēdīs liekos 500miļj. gadā kurus varētu ietaup;it, un sytrādās nevis valsts, bet, savā labā - nekas, pa lielam, šai valstī nemainīsies.
Rūdis
R
Jautājums - kas tā būs par nodarbinātību. Viens variants, ko dombrovskis tik ļoti aizstāv - ir zemas vērtības darbi - izsmēķu lasīšana, sūnu kārpīšana mežos utt. Otrs varinats, par ko Latvijā maz ir dzirdēt, bet ko piem. dara ASV šajā krīzē, ir investīcijas smart infrastracture - tas dod iespēju augt cilvēkiem, uzņēmumiem. Jāsaprot ir perfekti viena lieta - Latvija ir maza tauta un līdz ar to - ja mēs gribam saglabāt latvisko kultūru (runa ir tieši par to, kas mums pašiem vajag; kultūra kaut kādā ziņā ir prece un to var pārdot; runa šoreiz iet pat to kultūras daļu, kurai nav jābūt par katru cenu komerciālai - Dziesmusvētki piem.), tad ir jākapina tas nodokļu apjoms, kuru ir iespējas ievakt no cilvēka un to var panākt tikai ceļot darba ražīgumu. Zemas pievienotās vērtības darbi vienkārši neļaus iegūt pietiekoši līdzekļu nacinoālas kultūras un nacionalas valsts pastāvēšanai. To derētu atcerēties arī nacionālajām partijām, kas pa lielākai daļai ir labējās un lidz ar to - pēc būtības - pretrunā ar nacionālām vērtībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas